Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Cnm gece eger kaka yapmadiysa bezini degistirme diyorlar. Gerçekten degistirince gözler samsak açılıyor
Ben neredeyse her gun icirdim bir ara uc cay kasigi kadar hep. Kendim zatenbir caybardagi ictim. O kadar ugrasmaya gerek var mi ki. Kaynamis suya kimyonu atiyorum. Dibe cokuyor on dakika falan bekleyince. Üstünün suyunu iciriyorum. Annem gösterdi bana da
Aynıyız surekli meme acaba yanlış yaptığımız bir şey mi var? Doyuyor eminim çünkü gece uyuyor 2 saat falan ama gündüz yapışık ikiz gibiyiz
Evet cnm. Boyle devam ederseniz ilerleyen donemde cok zorlanirsin. Tracy higg bebek bakim sorunlarina mucize çözümler kitabini kesinlikle tavsiye ederim. Sifiri biraz pahali ama nadir kitaptan uygun fiyata bulabilirsin
Gazı da yok uyuyor memede yatağa koyuyorum hemen ağlıyor sütüm de var sürekli sıkıp bakıyorum sanırım hoşuna gidiyor memede olmak. Herkes mi böyle onu merak ettim

Gazı da yok uyuyor memede yatağa koyuyorum hemen ağlıyor sütüm de var sürekli sıkıp bakıyorum sanırım hoşuna gidiyor memede olmak. Herkes mi böyle onu merak ettim
Biximkide öyleydi gece gündüz emmek idtiyordu memede, gece bunalımca 25 günlükken emzik verdim ilk kez,şak die tuttu, ondan sonra rahatladım.şimdi 2-3 saatte bir emiyor.

Aldım dediğiniz kitabı umarım çözüm olur

Sürekli emzik mi emiyor o süreçte
Yok sürekli değil ama huysuzlanırsa ağlarsa emzik veriyorum rahatlıyor. Sürekli memede durmamış oluyor böylece.huysuzlandığında bakıyorum 2-3 saat geçmişse zmn meme veriyorum. Gündüzleri 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ztn emzirmek için istemesede veriyorum o zmn

Ay çok iyi hangi emziği emiyor bizim ki philips avent ultra air çok zevkle emmiyor yarın farklı emzik alicam

Kızlar bebeği pişik olan varsa şu iki kremi kullanmanızı tavsiye ederim hamazinc ve trosyd. Benim oglan kuyruk sokumuna kadar pişik olmuştu hangi kremi kullandiysam geçmedi sonra doktor bunları verdi ertesi gün geçmeye başladı bilenler vardır belki bu arada bez değiştirmeyin sürekli ondan oldu pişik

Meme bağımlısı bebeği emzik de kesmiyor hangi emzikmiş o acaba

Kizlar konuyla alakasız , bugün neden oldu bilmiyorum bnm tansiyonum çıkmış.bu yaşıma kadar 12yi bile zor görürdum.genelde 10/7,,,11/7 gibi seyrederdi.bugun akşama doğru basım değişik bı şekilde ağrımaya başladı.esim de tansiyonu ölç bı dedi .ölçtüm 13/9 ,bı kaç dk sonra 14/10 ,üzerimi degisinceye kadar 15/10cikti.limon suyu fln içtim.acile gittim 14/9cikti.emziriyor olunca parol serum takıldı gönderdiler. Çok şaşkınım neden böyle tansiyonum çıktı. Acildeki Dr kardiyoloji yada dahiliye ye git dedi.korktum açıkçası bı anda böyle tansiyonum çıkınca

Geçmiş olsun canım kardiyolojiye git bence de moralini bozma inşallah düzene girer

Nefes darlığı göğüs ağrısı var mı veya başka bir şikayetiniz? Kan verdiniz mi ?

Biz de öyleyiz bu aralar bende sıkıyorum süt geliypr ama yeterince doymadığı için mi acaba diye de düşğnüyorum az önce bineronla gündüz sağdığım sütten vermeye çalıştım asla almadı halbu ki dün biberonla mama verdik onu içti. Eşim 7 de işten geldi 7 den beri uyanıktı ve sürekli mememde olmak istedi. Mememin süt dolmasına bile izin vermedi. Yarım saat önce uyudu. Anlayamıyorum doymadığı içim mi meme de yoksa kendini rahat güvende hissettiği için mi

Bizim ki çok sancılanmıştı bir kere onda annem 2 çay kaşığı kimyon çayı içirdi hiç bi etkisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…