Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Helpppppp kızlar kafayı yiycem ya benim kız uyumuyor ve doymuyor hep memede,bir sağ bir sol sürekli emme halinde.bıraktıgı an ağlamaya başlıyor,akşam üstü derin bir uykuya dalıp gece uyanıyor ve bir daha sabaha kadar hiç uyumuyor.
Varmı bebeği uyumayan neler yapıyorsunuz

Helpppppp kızlar kafayı yiycem ya benim kız uyumuyor ve doymuyor hep memede,bir sağ bir sol sürekli emme halinde.bıraktıgı an ağlamaya başlıyor,akşam üstü derin bir uykuya dalıp gece uyanıyor ve bir daha sabaha kadar hiç uyumuyor.
Benimki de uyumuyor ama doymadığından değil. Gece gündüz ayırt edemiyorlar henüz. Memede kendini güvende hissediyor ve emzik gibi kullanıyor. Gece gündüzü ayırt etmesi için gündüz rutin sesleri durduruyorum, ışıkları açıyorum, geceler de ışıkları loş tutup sessiz konuşuyorum. Zamanla geçecek.

Kızlar ya biz iki gecedir ,12-1'e kadar inanılmaz ağlıyoruz kolik midir ? Yoksa 5. Hafta atağı mı o ne demek 33. Gündeyiz 5. Hafta atağı olabilir mi? Bilen var mı ya?harika haftalar Kitabını almıştım ama annemde kalmış bakamadım da

Gece 3 e geliyor, çok fena sıkıştım tuvalete gitmem gerekiyor. Eşim de yatak odasında uyuyordu. Artık dayanamadım onun yanına gittim, tabi kızım ciyak ciyak agliyor agzi memede olmadığı için. Eşim korkudan 'noldu kızıma ne oldu' diye uykudan firladi. Dedim ki 'Acilen tuvalete gitmem gerek, kızına bir şey olmadi' 😅 Yataktan bir firlayisi vardi unutmama asla 😂😂😂
Ahahaha bunları gene mememde kolik ya atak geçiren zor sakinleşen bir kızçe ile okuyorum. Biz de annemde kaldığımız zaman eşim bir gece uyanıp anne yanında kızımızı göremeyince tüm odaları aramış inci nerede diye😅 benim yokluğumu tabi sorgulamıyor. Sonra 5-6 dakika sonra bizim evde olmadığımızı fark ediyor😅

Benimki de uyumuyor ama doymadığından değil. Gece gündüz ayırt edemiyorlar henüz. Memede kendini güvende hissediyor ve emzik gibi kullanıyor. Gece gündüzü ayırt etmesi için gündüz rutin sesleri durduruyorum, ışıkları açıyorum, geceler de ışıkları loş tutup sessiz konuşuyorum. Zamanla geçecek.
Ay geçsin lütfen tükendim ben birde 4yadında bana muhtaç bir oğlumda var dinlenecek saniyem yok

Canım biz bugün 31 günlük olduk malesef bizde öyleyiz artık bitik durumdayım.Uyksuuzluktan yorgunluktan heryerim ağrıyor.Sürekli meme istiyor.Yatağa koydugum an uyanıyor.1 aydır denemediğim yöntme kalmadı ayağımda sallamak evde dolaşmak vs hiçbiri bizde işe yaramadı.omzuma alıp dalmasını bekleyip yatırıyorum vazen işe yarıyor çok nadir.Benden başka kimse de durmuyor.4. Trimester denilen olay bu.Geçeceği günü iple çekiyorum.ama yalnız değiliz çok kişi var ocak annelerinde de var baya hatta orayı da takip ediyorum.Rabbim hepimize güç versin

Kızlar ya biz iki gecedir ,12-1'e kadar inanılmaz ağlıyoruz kolik midir ? Yoksa 5. Hafta atağı mı o ne demek 33. Gündeyiz 5. Hafta atağı olabilir mi? Bilen var mı ya?harika haftalar Kitabını almıştım ama annemde kalmış bakamadım da
Kızlar ya mememde cups cups emerken birden ağlamaya başlıyor yutkunduğunu duyuyorum ama bugün o kadar sürekli emdi ki beni memelerim boş gibi hissediyorum ama sıkınca süt geliyor. Ama sağınca aşırı az geldi gündüz. İki gündür kendime hiç bakamadım ama çarşamba doktordayken emziremediğim diye beni rahatsız eden süt hemencik bitmez heralde. Eşimde sakinleşiyor bana gelince aranmaya başlıyor ve ağlıyor. Aç değildir sütüm yeterlidir dimi? Çünkü aç olsa sanki eşimde de sakinleşmez.
2 akşamdır anlamıyorum gündüz iyi ama akşamları yavru kuşum çığlık çığlığa

Kizim kucağımda ancak bu kadarını çekip fotoğraf atabildim. Okuduğum kadarıyla 5.hafta atagi muhtemelen. Ama bence çocuğunuzun genel davranışları da çok önemli.

Eklentiler

• 1000271211.webp
    1000271211.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000271212.webp
    1000271212.webp
    94 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar ya mememde cups cups emerken birden ağlamaya başlıyor yutkunduğunu duyuyorum ama bugün o kadar sürekli emdi ki beni memelerim boş gibi hissediyorum ama sıkınca süt geliyor. Ama sağınca aşırı az geldi gündüz. İki gündür kendime hiç bakamadım ama çarşamba doktordayken emziremediğim diye beni rahatsız eden süt hemencik bitmez heralde. Eşimde sakinleşiyor bana gelince aranmaya başlıyor ve ağlıyor. Aç değildir sütüm yeterlidir dimi? Çünkü aç olsa sanki eşimde de sakinleşmez.
2 akşamdır anlamıyorum gündüz iyi ama akşamları yavru kuşum çığlık çığlığa
Emzirme teknikleri diye bir kitap okuyorum. Orada diyor ki akşam saatlerinde dip olur memedeki süt miktari ki kendini sütün en çok olduğu (01-04 arasi) zamana hazırlamak için. Merak etmeyin, ekstrem bir şey olmadigi sürece pat diye bitmez sütünüz. Ayrica ac olsa eşinizde de sakinlesmez :) Hatta en çok onda huzursuz olur. Kendinizi kötü hissetmeyen, anlık süreçler oluyor hepimizde. Ama süt var hepimizde :)

Emzirme teknikleri diye bir kitap okuyorum. Orada diyor ki akşam saatlerinde dip olur memedeki süt miktari ki kendini sütün en çok olduğu (01-04 arasi) zamana hazırlamak için. Merak etmeyin, ekstrem bir şey olmadigi sürece pat diye bitmez sütünüz. Ayrica ac olsa eşinizde de sakinlesmez :) Hatta en çok onda huzursuz olur. Kendinizi kötü hissetmeyen, anlık süreçler oluyor hepimizde. Ama süt var hepimizde :)
Biz çok gaz sancısı gördük ama bugünkü huzursuzluğu hem çok erken başladı hem de bir türlü bitmedi insan nedense kendini eksik hissediyor ama az önce beni emdi sonrasında daha önce sağdığım sütlerden teklif ettim içmedi ziyan oldu ama içim rahatladı en azından

Biz çok gaz sancısı gördük ama bugünkü huzursuzluğu hem çok erken başladı hem de bir türlü bitmedi insan nedense kendini eksik hissediyor ama az önce beni emdi sonrasında daha önce sağdığım sütlerden teklif ettim içmedi ziyan oldu ama içim rahatladı en azından
:) Kendi dünyalarında onlar da çok şey yaşıyor. Ne güzel işte pratikte doydugunu görmüş oldunuz:)

Back