Doydugu an kendi birakiyor canim bn oyle ilerliyorum suana kadar sorun yasamadimKızlar bebisler ilk haftalar da kaç dk memede durmalı.
Kuzum benimki çok kötü hala çok acıyor uclari yarısı yok gibi felaketCanım çok teşekkürler, bizde hâlâ sarıyız yarın kontrol var inşallah yükselmemiştir. Benimde meme ucu çok hassas silikon uç kullanıyorum yoksa şimdye çoktam yâra olmuştu. Sen neler kullanıyorsun arada açık bırakırsan da iyileştirmeyi hızlandırır
Bende ondan aldım veriyorum ama almıyorBen oğlumda vermedim baya pişmanlık yaşadım.bide kolik ve gazlı bebekti.ama kızımda aldım denedim.simdi arada veriyorum mesela hastaneye fln gittiğimde çok işime yarıyor maşallah alıyor oralarda.ama evde bazen atiyor.Philips avent aldım onu çok iyi die duymuştum.
Ben damla kullaniyorum ama genede az givi başka napcami bilmiyorum bendeKızlar ben 15.01.2025 38+0 da spinal doğum yaptım. 3.300 gram doğdu oğlum. Sütüm geliyor az da olsa. Aynı zamanda mama da veriyorum. Bi yandan sağım yapıyorum. Süt artması için neler yapıyorsunuz doğum yapan anneler en hızlı nasıl arttırabilirim
Aman sakın kucağa alistirma valla kolik olursa bide işin var.ben oğlumda ağladıkça aldım kucağa yemk bile yedirmezdi.saf gibi emzikte vermedim zararlı die.agladikca memeye yapıştırdım.simdi kızımda öyle değil.kucaga çok almıyoruz .bide emzik alistirdim ağlayınca veriyorum.oh mis.Mesajları alıntıladım cevap yazana kadar uyumuşumben de verdim emziği bu gece. Şükür emmesi memeyi tutması iyi. Memede uyuyup kalıyor, alıp yatırınca basıyor çığlığı. Bu gece evde ilk gecemiz hastanede kolaydı refakatçilerim iyiydi. Ben kalkmadan ilgilenip bana veriyorlardı, emdikten sonra gazını çıkarıyorlardı. Şimdi 3müz kalınca biraz zorlandık. Kendi kadar kaka yapmış çiş tüm sırtına gelmiş soyup temizleyip giydirene kadar evi yıktı. Sinir krizi kısmında bana çekmiş buna karar verdik karnı tok, tertemiz, gazı çıktı bir türlü uyumuyordu verdim emziği uyudu. Bu gece herkes birbirini biraz daha iyi tanıdı. Daha da öğreneceğiz bakalım
Sosyal hizmetler il müdürlükleri die biliyorum.valla çalışan yada ev hanımı die ayrım yapilmâmis.sartsiz denmiş.1ocak 2025ten itibaren doganlaraymis.yani benim ikinci bebis erken doğdu 6aralikta.biz kaçırdık.normal bekleyeydi bnm kizce 11 ocakti.faydalanirdik bizdeKizlar bir de sorum olacak bu birinci cocuga bes bin ikinciye aylik bin besyuz lira yardim yalnizca calisan annelere ozgu mu yoksa ev hanimi dahil tum annelere veriliyor mu. Nereye basvuruluyor bilgisi olan var mi
Doydugunda kendi birakiyor memeyi kuzum.Kızlar bebisler ilk haftalar da kaç dk memede durmalı.
Silikon ucmu kullansam dedim bende ama gümüş kapak aldik sonra bı acısı hafiflet gibi oldu bir iki gündür gene arttıCanım çok teşekkürler, bizde hâlâ sarıyız yarın kontrol var inşallah yükselmemiştir. Benimde meme ucu çok hassas silikon uç kullanıyorum yoksa şimdye çoktam yâra olmuştu. Sen neler kullanıyorsun arada açık bırakırsan da iyileştirmeyi hızlandırır
cnm o attıkça sen elinle destek yap.genelde uyucagi zaman ver.bizim ki evde bazen atıyor.Bende ondan aldım veriyorum ama almıyor
Denicem gene canım sürekli meme istiyor aç oldugu icinmi yoksa beni emzik gibi gördüğü icinmi acabacnm o attıkça sen elinle destek yap.genelde uyucagi zaman ver.bizim ki evde bazen atıyor.
Canım kremle birlikte kullan gümüş kapağı.bide kalkan dene.emzirdikten sonra boşalt hepsini makinayla.sagdiktan sonra süt kalmaz. ilk önce emzir bebek doysun kendi bırakır memeyi zaten.sonra sağım yap.bidahaki emzirmeye süt dolar .. manuel denemedim nasıldır bilmiyorum.Silikon ucmu kullansam dedim bende ama gümüş kapak aldik sonra bı acısı hafiflet gibi oldu bir iki gündür gene arttıciğerim sokuluyor sanki bide göğüs sağımı fslan yaomak lazimmi acaba benim pompa manuel beceremedim otomatik kivinin var uygun ondan mı alsam diyorum kullanan arkadaşlar varmı acaba bide süt sağımı yaptıktan sonra meme boşalıyorum bebeği ondan sonra emzirsem süt oluyormu acaba
Lansinoh sürüyorum canım bide doktor Vito yazdı arada onu sürüyorum bu acı nezaman geçerCanım kremle birlikte kullan gümüş kapağı.bide kalkan dene.emzirdikten sonra boşalt hepsini makinayla.sagdiktan sonra süt kalmaz. ilk önce emzir bebek doysun kendi bırakır memeyi zaten.sonra sağım yap.bidahaki emzirmeye süt dolar .. manuel denemedim nasıldır bilmiyorum.
Bide bizim bebek acmi gazlimi ben hiç anlamiyorumCanım kremle birlikte kullan gümüş kapağı.bide kalkan dene.emzirdikten sonra boşalt hepsini makinayla.sagdiktan sonra süt kalmaz. ilk önce emzir bebek doysun kendi bırakır memeyi zaten.sonra sağım yap.bidahaki emzirmeye süt dolar .. manuel denemedim nasıldır bilmiyorum.
İkinci bebişte daha rahat olunuyo sanırım.Aman sakın kucağa alistirma valla kolik olursa bide işin var.ben oğlumda ağladıkça aldım kucağa yemk bile yedirmezdi.saf gibi emzikte vermedim zararlı die.agladikca memeye yapıştırdım.simdi kızımda öyle değil.kucaga çok almıyoruz .bide emzik alistirdim ağlayınca veriyorum.oh mis.
Manuelle otomatik degisirdir muhakkak.bnm oglumda ilk bı kaç gün oldu.krem sürdüm kalkan kullandım geçti.bide ayva çekirdeği jeli, zeytinyaği,tahinin üstüne çıkan yağı var ya onu duydum.bide bunları dene istersen.gercejten çok kötü oluyor.ben tepinerek emzirirdim oğlumu.sukur kızımda olmadıLansinoh sürüyorum canım bide doktor Vito yazdı arada onu sürüyorum bu acı nezaman geçerkalkan da alayım otomatik pompam yok mecbur alcaz onuda artık
Ayaklarını sürekli karnına doğru çekiyorsa kesin gazı vardır.gazini çıkarmadan yatırma sakın.uyaninca emzir.2saati geçmeden ver memeyi mamayı.sarilik olduğu için 1saatte de verebilirsin uyandırıp.kabiz olunca da husursuz olur.yenidogan bebekler baya bı kaka yapar.enn azindan ben öyle biliyorum .bnm kız kaka yapar bide altını açıp alırken yaparBide bizim bebek acmi gazlimi ben hiç anlamiyorumuykudan uyanınca aranıyor meme veriyoruz ama bazen gene huzursuz doynuyormu gazını var kabızlık da var sanki bazen kaka 1 kere yapıyor nasıl anlicam bunları
İlk cocugumda okadar hevesliydim ki.yatagina koysam sanki özlüyor gibi oluyor alırdım.bazen saatlerce kucagimda tutardım.sonra çocuk kucakci oldu.simdi kızımda emzirio gazını çıkarıp bırakıyorum.yazik oda ya uyur ya etrafa bakinirken uyur.bide ilk zamn yoğun bakimdaydi 10gun ee orda olunca kucak görmedi alışma süreci de olmadı.rahatlik bu yönden var şükür .ama kızımda geceleri biraz huysuz gündüzleri zoru olmuyor maşallahİkinci bebişte daha rahat olunuyo sanırım.
Birkaç güne artar sütün benim de öyle olduKızlar ben 15.01.2025 38+0 da spinal doğum yaptım. 3.300 gram doğdu oğlum. Sütüm geliyor az da olsa. Aynı zamanda mama da veriyorum. Bi yandan sağım yapıyorum. Süt artması için neler yapıyorsunuz doğum yapan anneler en hızlı nasıl arttırabilirim
Bunu ben de merak ediyorum bazen çok az duruyor bazen uzun kalıyor.Bir öğünde kaç ml olmalı bilemiyorumKızlar bebisler ilk haftalar da kaç dk memede durmalı.
Benim de 23 OcakKızlar 22 Ocak'ta spinal sezaryen olacağım. 5 gün kaldı, çok heyecanlıyım. Doğumu bekleyen çok az kişi kaldık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?