- 4 Kasım 2024
- 160
- 432
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.661
Herkese selam ,
zor olsa da zaman geçiyor zar zor 19. Haftaya geldim başlarda hayal gibiydi.
Uzun zamandan sonra bugün kontole gittim maltepe ersoy hastanesine yeni bi dr gelmiş osman aydın diye iyi biri gibi bi çok şeyi açıkladı tüm sorularıma cevap verdi. Hatta bebiş yüzünü bi türlü dönmedi poz versin diye bile baya uğraştı ama anca bu oldu
ben doktoru sevdim gibi sanırım devam edeceğim bilen tanıyan varsa tavsiye alırım 
kanama vs olmadıktan sonra tüm ağrılar normal dedi doktor bebekte ve bende de herşey çok şükür iyiymiş

250 gram olmuş minnoşum ayakları ağzında duruyordu
bi türlü yüzünü göstermedi minnoşum
Detaylı ultrason için kurtköydeki ersoy hastanesini önerdi perinatoloji sadece orda varmış. Sanırım bi kaç hafta içinde de oraya giderim.
Herkese sağlıklı gebelikler inşallah
zor olsa da zaman geçiyor zar zor 19. Haftaya geldim başlarda hayal gibiydi.

Uzun zamandan sonra bugün kontole gittim maltepe ersoy hastanesine yeni bi dr gelmiş osman aydın diye iyi biri gibi bi çok şeyi açıkladı tüm sorularıma cevap verdi. Hatta bebiş yüzünü bi türlü dönmedi poz versin diye bile baya uğraştı ama anca bu oldu

kanama vs olmadıktan sonra tüm ağrılar normal dedi doktor bebekte ve bende de herşey çok şükür iyiymiş

250 gram olmuş minnoşum ayakları ağzında duruyordu

Detaylı ultrason için kurtköydeki ersoy hastanesini önerdi perinatoloji sadece orda varmış. Sanırım bi kaç hafta içinde de oraya giderim.
Herkese sağlıklı gebelikler inşallah