Allahım sonsuz şükürler olsun, bin kere maşallah
her günümüz bir öncekinden güzel olsun, güzel haberler gelmeye başladı
ne kadar süre uyanık kalıyor, neler yapıyorsunuz?
Akşam bizde de var o saat, cadı saati diyorlar. Bugüne kadar o saatlerde hep bebeğim ağladı ben ağladım. Dün sesi kısıldı
dün de gündüz
şunu okumuştum, şu kısmını uyguladım:
"bebek dik bir şekilde kucağa alınır göğsü annenin (ya da kucağa alanın) kalbinin üzerine gelecek şekilde tutulur. başı omzun üzerinden bakar ve anne dudağını bebeğin kulağına dayayarak şarkı söyler. monoton ama yumuşak bir sesle, dikkatini dağıtmadan sese konsantre olmasını sağlayarak sakin bir sesle. her zaman şarkı söylemek gerekli değildir. hu hu hu bu bu bu, du du du gibi bir sessiz bir sesli harften oluşan kombinasyonlarla seslenmek de bebeği sakinleştirir. yukarıdaki tüm yöntemlerden çok bu yöntem işe yaramıştır."
İşe yaradı galiba
Allahım hiçbirimizi çaresiz bırakmasın, çaremizi karşımıza sağlıkla kolaylıkla çıkarsın. O gün buraya bildiğim her şeyi yaptığımı ve hiç sonuç alamadığımı yazmıştım. Çok şükür inşallah bu bize çare olup rahatlatacak
senin de aklında bulunsun. Bizimki ayakta, battaniyede sallanmayı da istememişti. Ayakta sakince sallamak kötü değil bence. Hep güzel gelişmeler paylaşalım inşallah, gün be gün biz de yavrularımız da daha iyi olalım