Iyi aksamlar kizlarz bugun doktor kontrolum vardi. 35+1 bebegim 2820 gr. 48 cm boy. Gecen hafta kilo alamiyorum diye tahlil istemisti doktor. Idrar yolu enfeksiyonu cikti, simdi antibiyotige basladim. Bebekte gayet iyi dedi. Bu haftayi kilo alamiyorum, bebegim zayif diye uzulerek gecirmistim ama haftayi +1 kilo ile tamamlamisim
Tek sıkınti henuz bebegimin yuzunu goremedim. Plesanta yuzunu kapatiyor, yuz bolgesinde sivimda azmis. Ancak genel olaram sivim yeterli. Sadece yuzunu bu sekilde net goremiyorum.
Birde gece gece kayinvalidem tum moralimi bozdu. Aksam yemege beklemisler bizi, bizde kontrolden sonra eve donduk. Meger kaynim gripmis serum taktirmis yatiyormus. Benim artik son haftalarim oldugunu bildikleri halde arayip bir sure gelmeyin, hastayiz demiyorlar, kalkip yemek hazirladik neden gelmediniz dediler. Ya bilmeden giyseydik, bana bulaşsaydi. Nasil riske atabilirler ya. Hamilelikten mi bu kadar yükseliyorum bilemiyorum, kafam karisik, ofkeliyim. Yarin arayip paylayacagiz kayinvalidemi.