Ben hiç geçmeyecek sanıyordum 6.günde çok rahatladım bebeğimi kucağıma alıyorum geziyorum bebişe bir şeyler almaya bile gittim.Bol bol yürü ben öyle açıldımYani hemen Google amcaya sordum tabi kan pıhtılaşma önlemek içinmiş ilk doğumumda vermemislerdi. Gerçi bunda da vitamin falan vermemsi. Antibiyotik, demir, ağrı kesici arveles parol ve kan sulandırıcı iğne vermiş. Ay iki gün oldu çok ağrım var halageçip gitseydi bebisimle daha rahat ilgilenseydim
Hangi biberonu kullanmıştın?bilgim yok ama inşallah tecrübeli annelerin yardımı olurKızlar benim sezeryandan 3 gün sonra sütüm gelmeye başladı ama bu süreçte mama vermek sorunda kaldım biberonla şimdi memeyi red ediyor istemiyor napmam lazım
Ayy kız olmasına rağmen kaka da başıma kaç kaza geldi.Erkek bebesi olanlar bezlerken kazalardan nasıl korunuyorsunuz
Oğlumda verdim hemen vermedim memeyi iyice öğrenince emme refleksini güçlendirmek için . 3 yaşına kadar emdi. Kural koymuştuk yataktan çıkarmak yoktu. Yani sadece uykusu gelince emerdi yatakta bırakır çıkardı. Kızımda da verecem bı kaç kere denedim alıyor memeye alışsın iyice aynı şeyi onda da uygulayacamKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle tecrübeli anneler. Ben emzik aldım ama bir çok kişi verme diyor. Çok kararsızım
Oğlumda olmuştu ılık su ile silebilirsin anne sütü asla değmesin dikkat et daha da artırıyor. Anne sütü damlat dediler yapmsitik çocuk gözünü acamamistiKizlar bebeginizin gozunde akinti var mi ?
Ben oğlumda vermedim baya pişmanlık yaşadım.bide kolik ve gazlı bebekti.ama kızımda aldım denedim.simdi arada veriyorum mesela hastaneye fln gittiğimde çok işime yarıyor maşallah alıyor oralarda.ama evde bazen atiyor.Philips avent aldım onu çok iyi die duymuştum.
Bibs marka aldim ama bogulacak gibi olup geri atiyortutsa iyi aslinda ama tutmadi gibi
Kaç saatte bir ne kadar mama veriyorsunuz
Kaç günlük oldu ? İnşallah sarılığı da artmaz.Bize de doktor bugün hafif sarılık var dedi yarın 1 haftalık olacak
Ben arada veriyorum kurtarıcı oluyor.hemşire 1 hafta sonra istersen ver demişti.hemen de tuttu emziği
Mesajları alıntıladım cevap yazana kadar uyumuşumOğlumda verdim hemen vermedim memeyi iyice öğrenince emme refleksini güçlendirmek için . 3 yaşına kadar emdi. Kural koymuştuk yataktan çıkarmak yoktu. Yani sadece uykusu gelince emerdi yatakta bırakır çıkardı. Kızımda da verecem bı kaç kere denedim alıyor memeye alışsın iyice aynı şeyi onda da uygulayacam
Altini acinca ilk is orasina islak mendil koyuyorum ki tazyikten korunayimErkek bebesi olanlar bezlerken kazalardan nasıl korunuyorsunuz
Bestlak damla bol su hoşafKızlar ben 15.01.2025 38+0 da spinal doğum yaptım. 3.300 gram doğdu oğlum. Sütüm geliyor az da olsa. Aynı zamanda mama da veriyorum. Bi yandan sağım yapıyorum. Süt artması için neler yapıyorsunuz doğum yapan anneler en hızlı nasıl arttırabilirim
Bana da verdi canım doktor. İkinci sezaryanım. İlki planlı değildi vermemişti. Bunda 5 gün verdi. Tamamen farklı doktorlar. İkincisi planlı sezaryan ve vki 30 olduğu içinmiş. Sen bol bol hareket et bana o şekilde tavsiye verdiler.Kızlar doğumdan sonra hastaneden çıkarken reçete veriyorlar ya bana kan sulandırıcı iğne yazmış deri altından vurulacak. Neden dedim gerekli dedihamileliğimde kullanmadım şimdi doğum sonrası verince şaşırdım. Sezeryan ile doğum yaptım
Bebeği kocama paslayarakErkek bebesi olanlar bezlerken kazalardan nasıl korunuyorsunuz
Tm canim tesekkur ederimOğlumda olmuştu ılık su ile silebilirsin anne sütü asla değmesin dikkat et daha da artırıyor. Anne sütü damlat dediler yapmsitik çocuk gözünü acamamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?