• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Yaa kızlar sanki o aşırı depresif haller geçmiş, demek ki yakında geriden gelen bizler de daha iyi olacağız 🙏🏻 siz büyüdünüz de konuşmaları bilir, şarkı sever mi oldunuz 🥰🥰🧿 benim yavru da öğlene kadar o modda oluyor, geçecek bir saatte diye kendime sabır yüklemeye çalışıyorum. Her şey çok yakında çok coj daha güzel olacak inşallah 🙏🏻🥰
ben de hep iki aylık olanları merak ediyorum. aguluyorlar mı anlamlı gülmeler başladı mı falan 🥰
ben ilk bebede çok depresiftim şimdi geçeceğini bilmek rahatlatıyor. bi de küvez süreci oldu ya çok yıprandım gerçekten. ağla ağla helak olmuştuk ailecek. şimdi hasta olmadığını bileyim de yeter modundayım. günü bitirmeye çalışıyorum sadece. uzak zamanları düşünmek biraz daha yıpratıcı olabiliyor nasıl geçecek diye düşünürken.
uykusuzluktan cümlelerim biraz karmaşık kafam güzel gibi 😁

ben de hep iki aylık olanları merak ediyorum. aguluyorlar mı anlamlı gülmeler başladı mı falan 🥰
ben ilk bebede çok depresiftim şimdi geçeceğini bilmek rahatlatıyor. bi de küvez süreci oldu ya çok yıprandım gerçekten. ağla ağla helak olmuştuk ailecek. şimdi hasta olmadığını bileyim de yeter modundayım. günü bitirmeye çalışıyorum sadece. uzak zamanları düşünmek biraz daha yıpratıcı olabiliyor nasıl geçecek diye düşünürken.
uykusuzluktan cümlelerim biraz karmaşık kafam güzel gibi 😁
İlkinde zaten depresiftim, siz de alerji yaşamışsınız, anlarsın da bunda olmam sanmıştım. Uykusuzluk ve özellikle ağlama karşısında çaresizlik mahvediyor. Bir de öyle bir şey yaşadınız gerçekten, gelmiş geçmiş olsun, Allah hep sağlıklı güzel günlerini göstersin 🙏🏻 ben de bir gün daha geçti, beklenen güne bir gün daha yakınım kafasında kalmaya çalışıyorum 😀

Yaa kızlar sanki o aşırı depresif haller geçmiş, demek ki yakında geriden gelen bizler de daha iyi olacağız 🙏🏻 siz büyüdünüz de konuşmaları bilir, şarkı sever mi oldunuz 🥰🥰🧿 benim yavru da öğlene kadar o modda oluyor, geçecek bir saatte diye kendime sabır yüklemeye çalışıyorum. Her şey çok yakında çok çok daha güzel olacak inşallah 🙏🏻🥰
Çok garip bi şey. Zor evet çok zor ama bi gülücek unutacaksın diyorlardı ya gerçekten unutuyorsun. Bana abartı gibi gelirdi ama gerçekten anlıyor gibi bakıyor 😄 büyüdükçe seni dinlemesi, izlemesi, gülümsemesi falan çok hoşuna gidiyor insanın.

Çok garip bi şey. Zor evet çok zor ama bi gülücek unutacaksın diyorlardı ya gerçekten unutuyorsun. Bana abartı gibi gelirdi ama gerçekten anlıyor gibi bakıyor 😄 büyüdükçe seni dinlemesi, izlemesi, gülümsemesi falan çok hoşuna gidiyor insanın.
Daha neler olacak aman Allahım bayılacaksın 🫠 Anne diyecek ya anne 🥹 Küçücük kollarıyla sarılacak. Elleriyle hediyeler yapacak, resimler çizecek. Şu ilk dönem zorluğu geçince cidden müthiş bir şey 🙏🏻🥰 yemek yapamıyoruz ya, birlikte yemekler yapıp yiyeceğiz 🥰

Maşallah bu akşam çok pozitif yüklendik, bunu koruyalım kızlar 😀🙏🏻🥰

Ben bir probiyotik kullanıyorum. Gaz sıkıntısı yaşamıyoruz çok şükür. Gecenlerde bitti hemen de bulamadık nurse harveys almıştım. Probiyotik gelene kadar gaz sıkıntısı yaşadı resmen. Symbisys gibi bir şey adı bol sessiz harfli😅
Doktor önerisiyle mi kullanıyorsun canım probiyotiği, doktor bana nurse harveys verdi ama gazı son gaz devam ediyor maşallah probiyotiğe mi geçsem ben de

Daha neler olacak aman Allahım bayılacaksın 🫠 Anne diyecek ya anne 🥹 Küçücük kollarıyla sarılacak. Elleriyle hediyeler yapacak, resimler çizecek. Şu ilk dönem zorluğu geçince cidden müthiş bir şey 🙏🏻🥰 yemek yapamıyoruz ya, birlikte yemekler yapıp yiyeceğiz 🥰

Maşallah bu akşam çok pozitif yüklendik, bunu koruyalım kızlar 😀🙏🏻🥰
Allah razı olsun valla sayende 🙏💞 teşekkür ederim kendi adıma ☺️ geceye iyi başlıyorum 💪
Burada iyi kötü herşeyi paylaşmayı, sizlerle konuşmayı çok seviyorum iyiki varsınız kızlar 💞🙏💐

Ay anlatacaklarıma anlattım kimine yazdım kimini aradım, bugün annemin arkadaşı vardı onu arayıp az konuşcam biraz annevari bi destek istedim çünkü. Eksik olmayın 🥹🧡
Ya ben burayi cok kullanamiyorum malum bebekten. Simdi baktim yazilanlara. Sizi hatirliyorum hatta cok yakin oturuyoruz diye dusunmustum. Benim de annem yok kv yakinda gidecek ve yalniz kalacagim. Ciddiyim yazin bana belki guzel havalarda gozu karartip disari cikariz🤣

Ya ben burayi cok kullanamiyorum malum bebekten. Simdi baktim yazilanlara. Sizi hatirliyorum hatta cok yakin oturuyoruz diye dusunmustum. Benim de annem yok kv yakinda gidecek ve yalniz kalacagim. Ciddiyim yazin bana belki guzel havalarda gozu karartip disari cikariz🤣
Ayy neden olmasın ya bebolar az toparlanınca ikimize de iyi gelir valla 🥹 nerdeydin anam sen

Ayy neden olmasın ya bebolar az toparlanınca ikimize de iyi gelir valla 🥹 nerdeydin anam sen
Beni de çıkartıınnnnnnn noluuuurrr,🥺🥺🥺 farklı şehirdeyim ama olsun 🥲

Seninki iyiymiş benimki beş dakika emzir dedi, deli mıdır nedir. Ben tabiki bi saat emziriorum. Sanki evde başka işim var
Beş dakikaya bazen benim sağ göğsümü ancak tutuyor onun ucu yara hala çok ucu yok o yüzden. 5 dakika ne emecek yenidoğan çocuk ya, yani doktorlara laf etmek haddim değil ama annelik de başka sanırım

Kızlar bahsetmiştim daha önce benim kızımda besin alerjisi var süt ve süt ürünleri diyetindeyim mukus azaldı ancak çok köpüklü kaka yapıyor hala köpür köpür tarif edebiliyor muyum bilmiyorum ama gazdan mı acaba bu köpük relactaz gaz damlası kullanan var mı alsam iyi gelir mi burada süt alerjisi olan bir annemiz vardı bebeğin gazına nasıl bir çözüm buldunuz yardımcı olabilir misiniz

Kızlar bahsetmiştim daha önce benim kızımda besin alerjisi var süt ve süt ürünleri diyetindeyim mukus azaldı ancak çok köpüklü kaka yapıyor hala köpür köpür tarif edebiliyor muyum bilmiyorum ama gazdan mı acaba bu köpük relactaz gaz damlası kullanan var mı alsam iyi gelir mi burada süt alerjisi olan bir annemiz vardı bebeğin gazına nasıl bir çözüm buldunuz yardımcı olabilir misiniz
benim büyük oğlum alerjikti kakası köpüklü mukuslu kanlı oluyordu ama o zaman relactaz kullanmamıştık. bi ton şey kullanmıştık yaşına kadar bu durum devam etti bizde neye alerjisi olduğunu bulamadılar. şimdi relactaz kullanıyorum. bu bebekte henüz öyle bi şey yok olmaz inş. ama relactaz rahatlatıyor bence. zaten lactoz hassasiyeti olanlar için. doktorunuza bi danışın isterseniz.

Doktor önerisiyle mi kullanıyorsun canım probiyotiği, doktor bana nurse harveys verdi ama gazı son gaz devam ediyor maşallah probiyotiğe mi geçsem ben de
evet evet doktorumuz verdi canim. Bu arada doktor kontrol ettiginde gazli bir bebek oldugunu söylüyor var da zaten ama çıkarabiliyor. Masaj da yapiyorum ara sira yardimci olsun diye. Ama her emzirmeden sonra gaz çıkarmaya uğraşmıyorum mesela uzun zamandır.

Mustela ve bepantol pişik kremi malesef pişikte yetersiz kalıyor. Doktor önerisiyle hametan aldım hemen geçirdi pişiği. Mama ilk 2 hafta vermedim son iki hafta mama+ meme ile 1. Ayımız bitti. Doğum kilosundan 1 kg fazla çıktı. Normal dedi hemşire. Hayırlısı ile büyüsünler diye gün sayıyorum.

Back