2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 91 40,8%
  • erkek

OY: 114 51,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    223
Merhaba kaç aylık şuan da. Bizde de durum aynı kapanmak üzere baya küçülmüş
Hastaydı sanırım o yüzden şişti gibş oldu ama şimdi normal gibi. Doktoruna danıştım ben kontrol ettim bir sorun yok olması gerektiği gibş diyor. Osman gönülal doktoru takip ediyor musunuz. Orada biri sormuş bu soruyu. Her zaman sorun demek değil demiş. İçinizi rahat tutun doktorunuza danıştınız mı

Bende aynı marka kullanıyorum bi sorun yaşamadı bebeğim. Damla üzerinde 0.5 yazıyor ya oraya kadar 10 damla ediyormuş öyle okudum bi yerde o kısma kadar sıkıp veriyorum 12 damla neye göre ne şekil verdiniz fazla gelmiş olabilir mi?
Doktorumuz 12 damla önerdi fazla mı geliyor acaba bilemedim bende. Sizin bebeğiniz kaç kg?

37 haftada doğdu şuan 4ay 19 günlük
Hastaydı sanırım o yüzden şişti gibş oldu ama şimdi normal gibi. Doktoruna danıştım ben kontrol ettim bir sorun yok olması gerektiği gibş diyor. Osman gönülal doktoru takip ediyor musunuz. Orada biri sormuş bu soruyu. Her zaman sorun demek değil demiş. İçinizi rahat tutun doktorunuza danıştınız mı

37 haftada doğdu şuan 4ay 19 günlük
Benim bebekte 4ay 18 günlük doktora yazdım bi ara görelim demiş götürmedim daha onu bazı bebeklerin de doğuştan kapalı oluyormuş her zaman sorun olmuyor deme ki🙏🥰

Doktorumuz 12 damla önerdi fazla mı geliyor acaba bilemedim bende. Sizin bebeğiniz kaç kg?
Benim bebeğim 7 kg 100 gr. Dedim gibi ocean damla çubuğunda 0.5 yazıyor o kısma kadar veriyorum o kısım 10 damla ediyormuş bi yerde öyle okudum. Doktor daha iyi bilir tabi. Kakası cıvıksa sorun yoktur ama

Back
X