• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Teşekkürler canım duşta yapıyorum masaj ama süt akıyor ya memeden üstüm ıslanıyor göğsüme sürülüyor emzirirken yapış yapış oluyor acaba oda yakiyornu diye düşünüyorum siliyorum kuruluyorum ama anlamadim
Canım göğüs pedi kullan istersen ben gümüş kapak ve göğüs pedini dönüşümlü kullanıyorum.

Kızlar benim sağ göğsün bazen çok sertleşiyor ve yanıyor iğneler batıyor gibi sızlıyor c şeklinde sıkınca sanki içinde yuvarlak tsnecik varmış gibi mastıt mi bu acaba göğüs uclarim aşırı derecede yaraydi ondan mı oluyor napmam lazım 🙁çok sancı yapıyor
Bnm de bi ara sag gogsum oyleydi. Icinde sanki kitle varmis gibi sert ve gergindi. Ben sut sagma makinesi ile aciyarak da olsa sutumu sagdim. Başta 10 ml biraz daha yapınca 20 ml fln sut cikti. Sonra baktim meme sönmüş balon gibi yumusacik oldu. Yani sagmak lazim bnce.

Kızlar bestlak damlalariniz ne renk? Eczane den almıştım şimdi bitmek üzere internetten alayım dedim yorumlara baktım bazılarında rengi koyu renk benim eczane den aldığım şeffaf

Ya benim sütüm
İzledim şimdi ben bu yanlarina masajı göğsüme yatırınca istemsiz yapmıştım ise yaramıştı demek ki sebebi buymuş 🥹
Çok iyi, çıplak şekilde yağla yapınca çok daha rahatlar o zaman
Yağ kullanmak gerekiyormu yaparken
Ben yağsız, kıyafet üzerinden yaptım uzun olanı baya gaz çıkardı. Yağ ile yapınca da kakasını iyi yapti

Oğlanı şimdi anaokuluna yolladım. Giderken neden kardeşi gitmediğini benim neden giyinmedigimi(bnde okul öncesi öğretmeniyim geçen dönem birlikte gittik geldik okula) neden karanlıkta onu gönderdigimi falan sorguladı ve bol bol ağladı... İki hafta evde hem çok sıkıldi hemde bebek tam tatilin ilk günü geldiği icin hayatımız değişti ve düzeni değişti evden biraz uzaklaşmasi akranları ile öğlene kadar da olsa vakit geçirmesi ona çok iyi gelecek biliyorum ama bir yandan da annelik çocuğu bu soğukta yatağından kaldırıp neden yolladım diye ağlıyorum. Annem görse sanki askere yolladın derdi😭

Ben eczaneden aldım 500tl.burda bi arkadaş ebebekte 400tl demişti .siz nerden kaça aldınız
Canım e bebekten 390 liraya aldım ben geçenlerde bir kutu almıştım stok yapmak için aldım hatta e bebek şubat indirimleri başladı takip edin hergün bir ürüne indirim yapıyor oradan denk getirirsiniz mutlaka uygun fiyata

Bu masaji her emzirme oncesi yapmaya calisi
Oğlanı şimdi anaokuluna yolladım. Giderken neden kardeşi gitmediğini benim neden giyinmedigimi(bnde okul öncesi öğretmeniyim geçen dönem birlikte gittik geldik okula) neden karanlıkta onu gönderdigimi falan sorguladı ve bol bol ağladı... İki hafta evde hem çok sıkıldi hemde bebek tam tatilin ilk günü geldiği icin hayatımız değişti ve düzeni değişti evden biraz uzaklaşmasi akranları ile öğlene kadar da olsa vakit geçirmesi ona çok iyi gelecek biliyorum ama bir yandan da annelik çocuğu bu soğukta yatağından kaldırıp neden yolladım diye ağlıyorum. Annem görse sanki askere yolladın derdi😭
Cnm ogleden sonra gönderme imkanin yok muydu daha rahat olurdu ikiniz icin de

Kızlar gaz bombasına dönmüş kabız olmuş bebeme şu masajı yaptım masaj yağıyla, patır kütür s.çtı çok rahatladı.

Ben de kısa olanı altını açmadan yağ ile 2-3 dk yaptım tabi oyuncak bebek gibi olmadı çığlık kıyametti 🤣 5 10 dk sonra pırt pırt yaptı. Her bezden önce deneyeceğim bakalım. Uzun olanı da günde 2 kez yaptırırsa baya rahatlar. Teşekkürler 🤗

Ben de kısa olanı altını açmadan yağ ile 2-3 dk yaptım tabi oyuncak bebek gibi olmadı çığlık kıyametti 🤣 5 10 dk sonra pırt pırt yaptı. Her bezden önce deneyeceğim bakalım. Uzun olanı da günde 2 kez yaptırırsa baya rahatlar. Teşekkürler 🤗
Ay hep düzenli yapmak lazım birikince masajı yaptırmıyorlar acıdan. Gece üşendim şimdi ceremesini çekiyorum

Sezeryan olan bacılarım bi sorum var size🤔 Sütünuz dogumdan 12 gun sonra ne durumdaydi? Tek seferde 20 dk saginca mesela kac ml cikiyo? Benim sütüm az heralde ya cocuk mama takviyesiz asla doymuyo.

Cnm bu masaji bebisin karnini doyurmadan once yapinca cok faydasi oluyor. Ustten gelen süt asagi indirilmis olan gazi iyice asagi kattirip bebisin gazını daha kolay cikarmasini sağlıyor

Back
X