- 18 Ekim 2017
- 6.171
- 38.896
- 548
- 33
Tesekkur ederim.Çok çok geçmiş olsun demir eksikligin den dolayimi bayılmış siniz peki
Çok çok gecmis olsun canım tekrarTesekkur ederim.Yok siddetli alerjik reaksiyon gostermisim ilaca.
Canım sen mi sormuştum lcw emzirme sütyenini ?Çok çok gecmis olsun canım tekrar
Ben buna baktım canım doğrumu bende 75 kiloyum 90 C alırım diyodum süngeri var galiba dimiCanım sen mi sormuştum lcw emzirme sütyenini ?
Ben aldım iki tane . Bedenleri bence çok bol değil. Ben 65 kiloydum gebelikten önce 80B kullanıyordum şimdi 75 kiloyum 85B almıştım oluyor ama çok çok rahat değil . 90C siyah aldım şuan o çok rahat oldu bana .
Evet ben de bunu almıştım canım 85B di biraz sıkıyor çok rahat olmadı bana . Evet süngeri var bedenini uygun alsam çok güzel kaliteli ben beğendim . Bir de siyahını aldım ben .Ben buna baktım canım doğrumu bende 75 kiloyum 90 C alırım diyodum süngeri var galiba dimi
İnternette nişan gelmesi diye görsellere bakınca aynen ona benziyor benimki. Kanlı değil ama akıntı aynısı. Acaba nişan gelince dogum hemen oluyor muydu? Doğum yaklaştı diye acayip korktum şimdi.Benim uzun süredir oluyor.Doktorum beyaz şeffaf kokusuz akıntı doğal dedi . Kaşıntı koku veya sarımsı olursa söyle dedi.
Ben diğer gruplarda çok okumuştum . Nişan gelip bir hafta , 1 buçuk hafta sonra doğuran da var canım . Ama nişan olduğuna emin misinİnternette nişan gelmesi diye görsellere bakınca aynen ona benziyor benimki. Kanlı değil ama akıntı aynısı. Acaba nişan gelince dogum hemen oluyor muydu? Doğum yaklaştı diye acayip korktum şimdi.
Kremsi dediğin kahvemsi gibi mi?Hayır nişandan sonra hemen doğum olmuyor galiba 1 hafta veya birkaç gün bekleyeni gördümİnternette nişan gelmesi diye görsellere bakınca aynen ona benziyor benimki. Kanlı değil ama akıntı aynısı. Acaba nişan gelince dogum hemen oluyor muydu? Doğum yaklaştı diye acayip korktum şimdi.
Çook geçmiş olsuunTesekkur ederim.Yok siddetli alerjik reaksiyon gostermisim ilaca.
Bence acile gitmelisin ihmal etmeİnternette nişan gelmesi diye görsellere bakınca aynen ona benziyor benimki. Kanlı değil ama akıntı aynısı. Acaba nişan gelince dogum hemen oluyor muydu? Doğum yaklaştı diye acayip korktum şimdi.
4 gündür çekiyorum bu ağrıyı defalarca hastaneye gittim artık sabah kadın doğumcu yazabilecekleri ilaçları işlemleri yazdığı bir kağıtla gittim diş hastanesine sonunda yazdılar antibiyotiği sabah başladım hemen. Zaten öncesinde o kadar hareketliydi ki yavrum ağrıdan hareketleri azaldı ama baktı doktor iyi dediBence almak istiyorsan doğmasını bekle , boyuna kilosuna göre alırsın.
Canım diş hekimleri hamile olduğun için ilaç vermeye korkuyor , ben kendi kadın doğumcumla şikayetlerimi görüşmüştüm o başlamıştı antibiyotiği yarın kontrole gittiğimizde de kan tahlili yapacak. Bence sende bi kan tahlili falan yaptırıp kendi kadın doğumcun ile görüş. Ağrı da bebeği strese sokuyor çünkü
Canım bizim isim de Mert Talha olacak nasipsegünaydın kızlar , bebeklerinin ismini kesinleştirenler söylerse tabloya ekleyelim
Benim aylardır bu sekilde akintim. Çokça kez yogun bir şekilde çıktığını hissedip tuvalete gittim noluyor diye. Ilk zamanlarinda doktor normal demisti bir daha sormadım ben de. Kanlı akintin olursa gel demistiKızlar selam iki gündür beyaz sümüksü akıntı çok fazla artmaya başladı. Resmen iç çamaşırımi komple kaplıyor. Sizce doğumun habercisi mi
Amin inşallahAllah en kısa zamanda size kavuştursun kucağınızda sağsalim yuvanıza dönmeyi nasip etsin
Ben diğer gruplarda çok okumuştum . Nişan gelip bir hafta , 1 buçuk hafta sonra doğuran da var canım . Ama nişan olduğuna emin misin
İste normal renksiz akıntı değil. 4 gündür çok az miktarda da olsa ara ara geliyor. Bir tanesinde biraz pembemsi bir şey vardı. Dedim hastaneden oluyor böyle. Ne bileyim hastanede doğru düzgün uyuyamayinca aklım başımda değildi mantıksız bile olsa öyle düşündüm. Bir de sonraki günler bakarım nisan olsa kanlı akıntı olur diye düşündüm. Sonraki günler yani 2 3 gündür beyaz akıntı var kremsi derken krem kıvamında fazla değil ama düzenli oluyor. Beyaz akıntı neden olur diye bakayim dedim enfeksiyon konusulunca, bir baktım nişan da beyazmış. Beni bir tedirginlik sardı sonraKremsi dediğin kahvemsi gibi mi?Hayır nişandan sonra hemen doğum olmuyor galiba 1 hafta veya birkaç gün bekleyeni gördüm
Yarın sabah 10'da anestezi randevum var, kadın doğum da hemen yanında girer sorarım. Sancim falan da yok ki acilden yollarlar beni gibi geldi.Bence acile gitmelisin ihmal etme
Ya ne zormuş bir de suyum gelse anlamam, nisan gelse anlamam dertleri. Aşırı gerildim. Su gelince ansızın gelir anlarsın diyorlardı. Nişanı da anlarsın pembemsi oluyor diyorlardı. Ama ben hala anlamadım gelenin ne olduğunu.Kızlar ya ben suyum gelir de anlamam diye çok korkuyorum çünkü akıntım devamlı oluyor mesela suyum sızıntı şeklinde gelse sanki anlamam gibi hissediyorum
Valla çok haklısın canım nişan da bazılarında daha büyük çok net anlaşılabilir şekilde geliyormuş bazılarında parça parça mesela sümüksü akıntı bende de oluyor anladığım kadarıyla çoğumuzda da var insan panik yapmayım dedikçe kafasına birsürü şey takılıyorYa ne zormuş bir de suyum gelse anlamam, nisan gelse anlamam dertleri. Aşırı gerildim. Su gelince ansızın gelir anlarsın diyorlardı. Nişanı da anlarsın pembemsi oluyor diyorlardı. Ama ben hala anlamadım gelenin ne olduğunu.
Aynı şekilde benimde öyle son iki gundur iç çamaşırı tanamen kaplayinca ne olur diye tedirgin oldum .Benim aylardır bu sekilde akintim. Çokça kez yogun bir şekilde çıktığını hissedip tuvalete gittim noluyor diye. Ilk zamanlarinda doktor normal demisti bir daha sormadım ben de. Kanlı akintin olursa gel demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?