- 17 Ekim 2024
- 334
- 450
- 18
- 33
Canım aşırı haklısın ve sakin kalarak aşırı iyi yapmışsın yarın daha sakin bir şekilde arar söylersin içindekileri. Zaten ortalık hastalık dolu yeni doğacak çocuğu riske atmaya gerek var mı?Iyi aksamlar kizlarz bugun doktor kontrolum vardi. 35+1 bebegim 2820 gr. 48 cm boy. Gecen hafta kilo alamiyorum diye tahlil istemisti doktor. Idrar yolu enfeksiyonu cikti, simdi antibiyotige basladim. Bebekte gayet iyi dedi. Bu haftayi kilo alamiyorum, bebegim zayif diye uzulerek gecirmistim ama haftayi +1 kilo ile tamamlamisim
Tek sıkınti henuz bebegimin yuzunu goremedim. Plesanta yuzunu kapatiyor, yuz bolgesinde sivimda azmis. Ancak genel olaram sivim yeterli. Sadece yuzunu bu sekilde net goremiyorum.
Birde gece gece kayinvalidem tum moralimi bozdu. Aksam yemege beklemisler bizi, bizde kontrolden sonra eve donduk. Meger kaynim gripmis serum taktirmis yatiyormus. Benim artik son haftalarim oldugunu bildikleri halde arayip bir sure gelmeyin, hastayiz demiyorlar, kalkip yemek hazirladik neden gelmediniz dediler. Ya bilmeden giyseydik, bana bulaşsaydi. Nasil riske atabilirler ya. Hamilelikten mi bu kadar yükseliyorum bilemiyorum, kafam karisik, ofkeliyim. Yarin arayip paylayacagim kayinvalidemi.
Canım bende böyle düşünüyorum zaten ama eşim diyor ki iste kardeşlerimizin çocukları ya da hala teyze amca dayı filan yani onlara onların çocuklarına nasıl ellemeyin filan dicez diyor. Yani ben kimsenin çocuğunu elime alıp sevmem yeni doğanı ben de aynı şekilde olsun isterim de işte. Eşimle anlaşamadık bu konuda
Ladin inanılmaz haklı yine, ama trde bu zihniyet çok yok, doğum günü belli olduğundan beri onu düşünüyorum herkes gelip seni görmek isterim diyor ama gelmeyin diyemiyorum ama gelmeseniz ne güzel olurKardeşlerinizin yenidoğan bebeği ziyaret etmesini anlarım ok ama çocukları neden sizin çocuğa dokunsun ki gerek yok. Hala amca teyze de bi zahmet ilk 2 ay en azından 40 gün size gelmeyiversin. Ne alaka yani yenidoğan bebeği ziyaret bahanesiyle gelecekler savunmasız sabiyi hasta edecekler. Çok tehlikeli aman uzak dursunlar. Yenidoğan dönemi geçince de yavaş yavaş tek tek gelsinler. O çocuklar hasta olunca onlar gelip bakıp uğraşmayacak. Ana baba olarak siz perişan olacaksınız. Gerek yok. Aynen böyle aktar eşine.