- 28 Ağustos 2023
- 1.687
- 1.540
- 53
- 32
Aslında ben normal istiyorum ama doktor pek mümkün görünmüyor kilosu fazla dedi yine de son haftalar kilosu 4 ü geçmezse ben denemek istiyorumKesin sezeryan mi olacak yoksa senmi.oylr.istedin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ben normal istiyorum ama doktor pek mümkün görünmüyor kilosu fazla dedi yine de son haftalar kilosu 4 ü geçmezse ben denemek istiyorumKesin sezeryan mi olacak yoksa senmi.oylr.istedin canım
Sağol canımEvet daha sindirim sistemleri yeni yeni çalışıyor. Sakin ol, bebeğinin en çok sana ihtiyacı var. Bi duş al ve stres yapmadan sağım yap. Oksitosin hormonu süt getirir, Kortizol hormonu da sütü azaltır. Yani bebeğini kucağına aldığın anı düşün
Sağol cnm Allah razı olsun hepinizden deEkleyelim , hatta boy kilo da ekleyelim
Canım benim çok haklısın üzülmekte , ama bebeğim iyi olacak Allah’ın izniyle hepimiz dua ediyoruz size
Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledim sanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yokkarnimda olduğu günleri okadar çok özledim kiEvet haklısın , enfeksiyon hamilelikte çok tehlikeli ama özellikle son haftalarda daha da tehlikeli. Sürekli bakılması gerekiyor. Erken doğuma bile sebep olmuş olabilir.
Bebeğin nasıl canım var mı bi gelişme ?
Kan tahlilinde çıkar CRP
Canım idrar enfeksiyonnu ne olarak görünüyor bende bilmiyom ya yeni verdim de anlamadımBakmamışlardır ondan görmemişsindir
Allahım en kısa zamanda evinizde kavuştursun. Bebişler çok güçlü oluyorlar, hemen toparlayacakSağol canım
Sağol cnm Allah razı olsun hepinizden de
Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledim sanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yokkarnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki
Dua edelim miniğe Rabbim güç versin hem ona hem sizlere . İnşallah en yakın zamanda kollarına al sıcacık evinizde olun .Sağol canım
Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledim sanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yokkarnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki
Yanlış bilmiyorsam , pH ve lökosit önemli. Çıktı mı sonuçlar? Temiz çıkar inşallahCanım idrar enfeksiyonnu ne olarak görünüyor bende bilmiyom ya yeni verdim de anlamadım
İnşallah cnm amin. SağolAllahım en kısa zamanda evinizde kavuştursun. Bebişler çok güçlü oluyorlar, hemen toparlayacak
İnşallah canım çok sağol okadar ihtiyacim var ki çocuklarımla eşimle evime gitmeyeDua edelim miniğe Rabbim güç versin hem ona hem sizlere . İnşallah en yakın zamanda kollarına al sıcacık evinizde olun .
Ph 7.0Yanlış bilmiyorsam , pH ve lökosit önemli. Çıktı mı sonuçlar? Temiz çıkar inşallah
Dualarımız sizinle. Böyle olan çok bebek var içiniz rahat olsun sabrin sonu selamet tez vakitte ailecek evde olmanız dileğiyleSağol canım
Offff ya , kıyamam. Çok zor böyle o kadar haklısın ki. İnşallah tez vakitte koklayacaksın yavrunu. Çok mu yüksek enfeksiyonu ?Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledim sanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yokkarnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki
Sorun yok bence seninkinde , yarın mı gideceksin doktora ?Ph 7.0
Lökosit 10 diyor canim
Canım şimdiden bol yürüyüşe başlaman lazım. Eğilip kalkma hareketleride kolaylaştırıyor. Hurmanın doğumu kolaylaştırdığı inancı var evet. Tüketmeye başla istersen. Hareket bol olsun hayatında ama doktorunada danış tabiNormal.dogum olcak benim sanırım canım 15 inde gidicem.daha doktora ama.mersk.ediyorum doğum için hareketler falan yiyecek içecek nezaman başlamak lazım hurma yiyorlar yerleri falan siliyorlar ev supuriyorlarmis
Evet o uyuşma benide delirtiyor özellikle hangi tarafa yatarsam o kolum fena uyuşuyor sinir bozucuAynen oyle açik hava oldugu surece sıkıntı yok kapalı mekanlar sıkıntı malesef zaten atalarimiz totosundan bol bol şey uydurmuş hep hurafe
Ben hic ölçmüyorum ya gittikce hemsire olcuyor ödemden ziyade uyuşma beni deli ediyor umarim bu degerler sorun degildir bende hic anlamam
Çok geçmiş olsun canim ya
Çok geçmiş olsun kuzum bol su iç idrar yollarını en iyi temizleme yöntemi oKızlar dün acilde sabahladık Dün akşamdan beri aşırı dercede kusma ishal karın ağrısı vardı nst de sancılar düşük çıktı sonra alttan eliyle muayene etti açıklık için o da çıkmadı ama çok kötüydü bağırmışım bakarken kan idrar verdim bağırsaklarda ve idrar yolında enfeksiyon çıktı 2 tane serum taktılar bide antibiyotik verdi ama önceden serum baya iyi ederdi şimdi hala aynı dewam ediyor üstüne bide basurum kanamaya başladı fenalardayım su içsem durmuyo içimde
Kısa sürede kucağınıza alıcaksınız inşallah bi an önce toparlayacak kızçeniz. Siz güçlü olun, moralinizi yüksek tutun yeter kiSağol canım
Normalde devlette yaptırdım bunu ama gitmedim daha göstermeye nst de enfeksiyon var idrarda dedi nasıl anladığımız bilmiyorum 15 inde ozeldeki doktoruma gidince gostercem canimSorun yok bence seninkinde , yarın mı gideceksin doktora ?
Yürüyüşe pek çıkamıyoruz havalar da soğudu ya bikere eşimle çıktık hemen hasta oldu doktora 15 inde.gidicem.ozaman sorarım.canimCanım şimdiden bol yürüyüşe başlaman lazım. Eğilip kalkma hareketleride kolaylaştırıyor. Hurmanın doğumu kolaylaştırdığı inancı var evet. Tüketmeye başla istersen. Hareket bol olsun hayatında ama doktorunada danış tabi
Rabbim size güç kuvvet versin kuzum dualarım bebeğinle inşallah en yakın zamanda evinize donuceksiniz hep birlikteSağol canım
Özeldeki doktoruna Whatsapptan da atabilirsin aslındaNormalde devlette yaptırdım bunu ama gitmedim daha göstermeye nst de enfeksiyon var idrarda dedi nasıl anladığımız bilmiyorum 15 inde ozeldeki doktoruma gidince gostercem canim