Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar Doktorum yazdığı ilaçları yuttuğım gibi geri çıkarıyorum serumlarında etkisi bi kaç saat sonra geçti yine kötüleştim doktorumla konuştuk gastroenterit mi öyle bişey olabilir dedi yediğim bi yudum bişey bile mideme inmeden geri çıkıyor idrar yolundan daha kötüymüş bu şey şimdi tekrar acile gidiyoruz ilaçlar içinde durmazsa kendi kendine geçmez dedi doktor yatış gerekebilirmiş

Canım çok geçmiş olsun inşallah sabaha kalmadan toparlarsın inşallah ilgili insaflı doktorlara denk gelirsin . Bizi habersiz bırakma

Acaba enfeksiyondan olabilir mi ki ?
Zaten üzgünsün biliyorum canım ama senin enfeksiyon belirtilerin var mıydı varsa nasıldı müsait olunca bize de anlatsan ona göre önlem alırdık @Melekogretmencnn

Acaba enfeksiyondan olabilir mi ki ?
Zaten üzgünsün biliyorum canım ama senin enfeksiyon belirtilerin var mıydı varsa nasıldı müsait olunca bize de anlatsan ona göre önlem alırdık @Melekogretmencnn
Enfeksiyon çıkmadı benim tahlillerimde. Ben de acaba var mı diye tereddütle baktım ama 3 4 günde oldu ise bilemem.

Enfeksiyon çıkmadı benim tahlillerimde. Ben de acaba var mı diye tereddütle baktım ama 3 4 günde oldu ise bilemem.
O zaman senin enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum canım ya
Bende çok çok az var o beyaz akıntı . Hiç oturmadan 2 saat iş yapmıştım o zaman çok gelmişti mesela

Bende çok çok az var o beyaz akıntı . Hiç oturmadan 2 saat iş yapmıştım o zaman çok gelmişti mesela
Ayakta durunca bende de her zamankinden çok geliyor hatta mesela sabah ilk kalkıp harekete başladığımda önce yoğun bi akıntı yaşıyorum sanki yattığım süre boyunca birikmiş gibi

Kapı süsünü, çikolatasını, hediyeliklerini sipariş verdim henüz gelmediler. Çantasını hazırladım ama sterilize edilecek olanları henüz sterilize etmedim bir tek o kaldı. Bir de oğlum tontik diye beni sezaryene alırlar diye umut ediyordum şimdi erken doğarsa o kadar büyük olmayacağı için normal doğar, beni normal doğumdan kurtarmaz. Evde dip köşe temiz ama yine de temizlenmesi gereken yerler var üstünden bir kez daha. Ayrıca eşim izin aldı ama salı günü bir günlük Ankaraya gitmek zorunda. İnşallah o gün doğmaz. Tüm bunların derdi beni aldı. Benim bir kez beyaz ama içinde çok az kan olan bir akıntım oldu, ne hikmetse hastanede olmama rağmen doktorlara söylemedim. Ondan sonra da hep beyaz beyaz ve az az geldi. Bugün de full oturarak yazmam gereken işlerim vardı onları yazdım. Muhtemelen yoruldum acaba senin gibi ondan mı oldu diye düşünmek istiyorum.

Benim beyaz sulu gibi akıntım 1 aydan fazladır var.Tahlillerimde de temizdi enfeksiyon değilidi.Ama P purplilac kırmızı demiş.Canım sen bir doktoruna sor nişandır belki veya başka bir şeydir

Benim beyaz sulu gibi akıntım 1 aydan fazladır var.Tahlillerimde de temizdi enfeksiyon değilidi.Ama P purplilac kırmızı demiş.Canım sen bir doktoruna sor nişandır belki veya başka bir şeydir
Soracağım yarin. Bir de doktora gidince kesin alttan muayene yaparlar ondan çekiniyorum ama sormasam daha kötü.

Canım söylediklerinin içinde tek dert edilecek şey eşin olmazsa yalnız olman diğerlerini dert etme . Ne kadar hazırlansak da her şey dört dörtlük olmuyor . Çoğu şeyi hazırlamışsın zaten . Sterilize etmediklerini hallet aklından çıksın . Evin temizmiş yeterli bence .
Normal doğum için senin bebiş gibi benim bebiş de önden gidiyor ama ben normal istiyordum nasip olmayacak gibi .
Senin bebiş baş gelişli mi ? Nasıldı son kontrolde ?
Nişan geldikten sonra genelde ağrılar da başlıyormuş ağrın var mı ?

Evet muayne ederler ama en azından aklında kalmasın.36 ya girmek üzereydin sanki haftamız da ilerledi
Bebek baş gelisli 28 haftadan beri. Yarın tam 36 hafta bitmiş olacak. Biraz bel ağrım var ama akşama kadar oturmak zorunda kaldım ondan diye düşünmek istiyorum. Yalnız olmam da anneme de demek istemedim korkar diye nedense komik ama. Yarın hemen diyeceğim. Bir şeyleri hızlı hızlı yaparız artık bebek adam doğacaksa da.

Kızlar ya ben suyum gelir de anlamam diye çok korkuyorum çünkü akıntım devamlı oluyor mesela suyum sızıntı şeklinde gelse sanki anlamam gibi hissediyorum
benim suyum geldiğinde doktor hemşireler anlamamıştı kş hemen hastaneye gitmemiştim bekledim emin oldum suyum geldiğinden ama kendileri anlayamadı maalesef

Zaten 36 bittiyse artık erken doğum bile sayılmıyo gönlün rahat olsun arkadaşım ağrı hepimizde var ben bugün çok ayakta kaldı yeni uzandım yarım saattır kasıklarımda regl sancısı gibi sancı var ama bebiş oynuyor diye rahatım . Ağrımız hep olacak bence artık .
İnşallah her şey güzel ilerleyecek dua edelim rahat olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…