- 27 Kasım 2018
- 3.571
- 4.040
- 133
Amin inşallah tşk ederim cnmDualarımız sizinle. Böyle olan çok bebek var içiniz rahat olsun sabrin sonu selamettez vakitte ailecek evde olmanız dileğiyle
İnşallah cnm sağolasinOffff ya , kıyamam. Çok zor böyle o kadar haklısın ki. İnşallah tez vakitte koklayacaksın yavrunu. Çok mu yüksek enfeksiyonu ?
İnşallah cnm tşk ederimKısa sürede kucağınıza alıcaksınız inşallahbi an önce toparlayacak kızçeniz. Siz güçlü olun, moralinizi yüksek tutun yeter ki
İnşallah cnm tşk ederimRabbim size güç kuvvet versin kuzum dualarım bebeğinle inşallah en yakın zamanda evinize donuceksiniz hep birlikte
Merhabagünaydın kızlar , bebeklerinin ismini kesinleştirenler söylerse tabloya ekleyelim
Ay çok geçmiş olsun , çok korkunç gerçekten. Neden olmuş peki ?Kizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
Siddetli alerjik reaksiyon gostermisim.Ay çok geçmiş olsun , çok korkunç gerçekten. Neden olmuş peki ?
Çok çok geçmiş olsunKizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
Cok gecmis olsun benmde cok dusuk korktum bak simdiKizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
TesekkurlerCok gecmis olsun benmde cok dusuk korktum bak simdi
Bendede çok oluyo slime gibi doktor kan lı olmadıgı surece sorun yok demiştiKızlar selam iki gündür beyaz sümüksü akıntı çok fazla artmaya başladı. Resmen iç çamaşırımi komple kaplıyor. Sizce doğumun habercisi mi
Benimde çok oluyor bu ara resmen ıslaklıktan rahatsız olup WC’ye gidiyorum bu ne diye, bence normal artık son aydayızKızlar selam iki gündür beyaz sümüksü akıntı çok fazla artmaya başladı. Resmen iç çamaşırımi komple kaplıyor. Sizce doğumun habercisi mi
Ah canım benim içim eridi mesajınaSağol canım
Sağol cnm Allah razı olsun hepinizden de
Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledimsanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yok karnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki
Ay çok geçmiş olsun canım çok büyük talihsizlik olmuş. Bebişi kontrol ettiler mi sonrasında bi sorun yok şimdi değil mi ikinizde iyisiniz inşallahKizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
Amin inşallah canım sağolAh canım benim içim eridi mesajınarabbim tez zamanda oradan yüzünüz gülerek çukmayı heycanla evinize gitmeyi nasip etsin dualarım hep sizinle
Yok ben demir ilacindan devamTesekkurlerDamardan almayi planliyorsan cok cok dikkatli ol derim.
Sağol canım
Sağol cnm Allah razı olsun hepinizden de
Bugün gördüm 10dk kadar.sut götürdüm ama vermediler cnm.cunku süt yada mama verirken tıkanma olcagindan vermeyi kesmişler.serumla beslicekler mis enfeksyon oldugu için antibiyotik tedavisi başlanmış ilk andan beri.insallah bı an önce geçer enfeksyon .sabah makinadan ayirmislar denemisler ama olmamış geri makinaya devam etmişler.kollarini kundak yapmışlar çünkü uyandığında aglicam die kollarıyla çok efor sarfediyormus.konustum biraz bebeğimle.abisinin annesinin babasının beklediğini çabucak iyileşmesini söyledim.bilmeden ona enfeksyon geçirdiğim için özür diledimsanki beni duydu ben konuştukça uyuduğu yerde öyle hızlı nefes alıp veriyor ki minik kızım.kucagima alıp koklamak okadar çok istiyorum ki anlatamam tarifi yok karnimda olduğu günleri okadar çok özledim ki
Çok geçmiş olsunnKizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
Benim uzun süredir oluyor.Doktorum beyaz şeffaf kokusuz akıntı doğal dedi . Kaşıntı koku veya sarımsı olursa söyle dedi.Kızlar birkaç gündür iç camasirimda beyaz kremsi hatta sümük gibi ama beyaz bir akıntı görüyorum. Daha önce böyle olmuyordu. Acaba ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı?
Çok çok geçmiş olsun demir eksikligin den dolayimi bayılmış siniz pekiKizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?