Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Dualarımız sizinle. Böyle olan çok bebek var içiniz rahat olsun sabrin sonu selamet tez vakitte ailecek evde olmanız dileğiyle
Amin inşallah tşk ederim cnm
Offff ya , kıyamam. Çok zor böyle o kadar haklısın ki. İnşallah tez vakitte koklayacaksın yavrunu. Çok mu yüksek enfeksiyonu ?
İnşallah cnm sağolasin Cigerlerinde sıkıntı var sanırım cnm.iste cumartesi pazar Dr yok bilgi almak için.yarin inşallah net bilgi alabiliriz.hemsireler var onlarda ne kadar bilgi verirse artık.
Kısa sürede kucağınıza alıcaksınız inşallah bi an önce toparlayacak kızçeniz. Siz güçlü olun, moralinizi yüksek tutun yeter ki
İnşallah cnm tşk ederim
Rabbim size güç kuvvet versin kuzum dualarım bebeğinle inşallah en yakın zamanda evinize donuceksiniz hep birlikte
İnşallah cnm tşk ederim

Kızlar lcw den emzirme sütyeni alan varmı bedenleri nasıl acaba dar gibi geldide kaç numara alsam

Kizlar dun yasadigim olumsuz bir olayi yazacagim. Sizin de bilginiz olsun. Dun kontrolum vardi. Bebek fln gayet iyi. Benim demirim cok dusuktu buraya da yazdim. Damardan demir taktirmayi dusunuyorum diye. Dun doktorum da sezeryanda cok kan kaybi oluyor depolarini dogum once toplayalim iki haftada bir demir takalim hizla toparlan dedi. Biz de kontrolden sonra acil katina inip demir taktirdik. 1-2 dk icinde nefesim kesildi, yuzum kipkirmizi olmus ve bayildim. Yaklasik 10-15 dk baygin kaldim. Uyandigimda ailemi cikarmislardi. Ustumu acip bu ekgde kullanilan kalp ritmi olcme zimbirtilarindan takmislar, burnuma oksijen takmislar, elektrosok cihazinin da oldugu crash cart basimdaydi. Biraz toparlandiktan sonra esimi ve oglumu yanima aldilar. Serum + anti alerji ilaci taktilar. 2 saat sonra taburcu oldum. Korkutucu bir surecti.

Ay çok geçmiş olsun , çok korkunç gerçekten. Neden olmuş peki ?

Çok çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun benmde cok dusuk korktum bak simdi

Kızlar selam iki gündür beyaz sümüksü akıntı çok fazla artmaya başladı. Resmen iç çamaşırımi komple kaplıyor. Sizce doğumun habercisi mi

Kızlar selam iki gündür beyaz sümüksü akıntı çok fazla artmaya başladı. Resmen iç çamaşırımi komple kaplıyor. Sizce doğumun habercisi mi
Benimde çok oluyor bu ara resmen ıslaklıktan rahatsız olup WC’ye gidiyorum bu ne diye, bence normal artık son aydayız

Ah canım benim içim eridi mesajına rabbim tez zamanda oradan yüzünüz gülerek çukmayı heycanla evinize gitmeyi nasip etsin dualarım hep sizinle
Ay çok geçmiş olsun canım çok büyük talihsizlik olmuş. Bebişi kontrol ettiler mi sonrasında bi sorun yok şimdi değil mi ikinizde iyisiniz inşallah

Allah en kısa zamanda size kavuştursun kucağınızda sağsalim yuvanıza dönmeyi nasip etsin

Çok geçmiş olsunn

Kızlar birkaç gündür iç camasirimda beyaz kremsi hatta sümük gibi ama beyaz bir akıntı görüyorum. Daha önce böyle olmuyordu. Acaba ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı?

Kızlar birkaç gündür iç camasirimda beyaz kremsi hatta sümük gibi ama beyaz bir akıntı görüyorum. Daha önce böyle olmuyordu. Acaba ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı?
Benim uzun süredir oluyor.Doktorum beyaz şeffaf kokusuz akıntı doğal dedi . Kaşıntı koku veya sarımsı olursa söyle dedi.

Çok çok geçmiş olsun demir eksikligin den dolayimi bayılmış siniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…