• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Nasıl emin oldun canım çok mu geldi bi anda
Gece 04.30 gibilavaboya kalktım sonra odaya geçince birden su gelmeye başladı. İlkten acaba idrar mı diye düşündüm ama sonrasında sürekli olarak geldş ve miktarı da arttı baya şarıl şarıl 😂 yani anlamamak mümkün değil.

Kızlar ya ben suyum gelir de anlamam diye çok korkuyorum çünkü akıntım devamlı oluyor mesela suyum sızıntı şeklinde gelse sanki anlamam gibi hissediyorum

Su gelince kasılma da olur mu acaba ya 🤔
Kızlar ben kızımı 41 + larda doğurdum. Bir sabah annemle kahve içerken bişeylerin geldiğini hissettim yoğun olarak wc gitim baktım iç çamaşırım ıslaktı. Annemi çağırdım anne ben idrarımı tutamıyorum napıcam diye. Oda suyum olduğunu söyledi ve öylelikle gittik hastaneye 🤭 herhangi bi sancı kasılma vs yoktu. Sürekli sürekli geldi suyum hastaneye gidene kadar. Hasta bezi takmıştım giderken. Sonrasında açılmam sancım olmadığı için verdiler suniyi verdiler suniyi gerisi malum 🤭

Gece 04.30 gibilavaboya kalktım sonra odaya geçince birden su gelmeye başladı. İlkten acaba idrar mı diye düşündüm ama sonrasında sürekli olarak geldş ve miktarı da arttı baya şarıl şarıl 😂 yani anlamamak mümkün değil.
İnşallah anlayabileceğimiz şekilde olur benim gibi korkan herkes için 😅
Kızlar ben kızımı 41 + larda doğurdum. Bir sabah annemle kahve içerken bişeylerin geldiğini hissettim yoğun olarak wc gitim baktım iç çamaşırım ıslaktı. Annemi çağırdım anne ben idrarımı tutamıyorum napıcam diye. Oda suyum olduğunu söyledi ve öylelikle gittik hastaneye 🤭 herhangi bi sancı kasılma vs yoktu. Sürekli sürekli geldi suyum hastaneye gidene kadar. Hasta bezi takmıştım giderken. Sonrasında açılmam sancım olmadığı için verdiler suniyi verdiler suniyi gerisi malum 🤭
Yani baya miktar olarak çok geliyor o zaman canım anladığım kadarıyla iyi bari kızlar mesajlarınız içimi rahatlattı biraz

Çok heyecanlı ya o an stres olurum kesin😂bilinmezlik hem stresli hem de bebişimize kavuşacağımız için heyecanlı😂

Suyun bir rengi var mıydı yoksa şeffaf mıydı🤔Gebe okulunda şeffafsa biraz daha bekleyebilirsiniz demişlerdi rengi koyuysa bebek pislik yutmuş olabilir hemen gelin dediler

İnşallah anlayabileceğimiz şekilde olur benim gibi korkan herkes için 😅

Yani baya miktar olarak çok geliyor o zaman canım anladığım kadarıyla iyi bari kızlar mesajlarınız içimi rahatlattı biraz
Sızıntı şeklinde olmuyor kuzum idrar kaçırmış hissi veriyor korkma 🥰

Suyun bir rengi var mıydı yoksa şeffaf mıydı🤔Gebe okulunda şeffafsa biraz daha bekleyebilirsiniz demişlerdi rengi koyuysa bebek pislik yutmuş olabilir hemen gelin dediler
Ay inan net hatırlamıyorum üzerinden 6 buçuk yıl geçti. Ama şeffaftı diye hatırlıyorum.

Benim şeffaftı ama bi anda boşaldığı için hemen gittik hastaneye kiminin yavaş yavaş geliyor o zaman biraz yavaştan panik olmadan gidilir

Ya kızlar 🥲 bebeğin tekme atması ağrı ve sancı oluşturuyorsa buda mı sancı oluyor yoksa normal mi tekmenin ağrı sancı yapması ben ayırt edemiyorum artık çok fazla çişim geliyor birde gidiyorum yine geliyor 😭

Ya kızlar 🥲 bebeğin tekme atması ağrı ve sancı oluşturuyorsa buda mı sancı oluyor yoksa normal mi tekmenin ağrı sancı yapması ben ayırt edemiyorum artık çok fazla çişim geliyor birde gidiyorum yine geliyor 😭
Ben de tuvalete kapısına yatak atsam yeridir.Sabaha kadar bir sürü kez gidiyorum yıldım.Sancı da benim hissettiğim karnın bir tarafa doğru sertleşiyor olması.Tekme de hissediyorum bazen ama farklı bir şey daha oluyor sertleşen tarafa bir şey ilerliyormuş gibi

Ben de tuvalete kapısına yatak atsam yeridir.Sabaha kadar bir sürü kez gidiyorum yıldım.Sancı da benim hissettiğim karnın bir tarafa doğru sertleşiyor olması.Tekme de hissediyorum bazen ama farklı bir şey daha oluyor sertleşen tarafa bir şey ilerliyormuş gibi
Salonda yatıyorum tuvalete gidiyorum diye valla 😒 evt bendede o şekil oluyor alt tarafa ve yan taraflara sertleşiyor itiyor çocuk kendini karnım şişiyor vajinamda sancı oluyor regl olacakmış gibi ama bu tekmeden dolayı mı sancı olduğu içinmi acaba karın derim yırtılıp çıkacak sanki bu kadar hareket etmesi iyi bişey mi kötü bişey mi anlamıyorum

Salonda yatıyorum tuvalete gidiyorum diye valla 😒 evt bendede o şekil oluyor alt tarafa ve yan taraflara sertleşiyor itiyor çocuk kendini karnım şişiyor vajinamda sancı oluyor regl olacakmış gibi ama bu tekmeden dolayı mı sancı olduğu içinmi acaba karın derim yırtılıp çıkacak sanki bu kadar hareket etmesi iyi bişey mi kötü bişey mi anlamıyorum
Kaçıncı haftadasın nst girmiş miydin🤔Belki kasılmadır doktor aralıklarını takip et demişti bana sık ve düzenliyse gelirsin diyor.Benim genelde akşam yattığımda oluyor ama uzun süreli değil .

Kaçıncı haftadasın nst girmiş miydin🤔Belki kasılmadır doktor aralıklarını takip et demişti bana sık ve düzenliyse gelirsin diyor.Benim genelde akşam yattığımda oluyor ama uzun süreli değil .
Cuma günü girdim nstye yola gideceğim diye ebe sancın var ama az dedi doktor doğum sancın yok yola çıkabilirsin dedi gönderdi benimde akşamları yatağa girince oluyor sabah kalkıp biraz açılınca düzeliyorum normalmiş diyorum bugün artı olarak tuvaletten çıkamadım baskısından 33. Haftam şu an

Bn de mesela 33+3 teyim tekmeler yani bebegin hareketleri daha cok artti. Daha sertlesti. Hafta ilerledikce yeri kalmayacagi icin daha az duyarsiniz dememisler miydi? Yani bugun karnim resmen Meksika dalgasi gibi dalgalandi durdu. Bi de bagirsaklarim deli gibi calismaya basladi 🙄

Mrb kızlar bu akşam uykuya geçtikçe kabuslarla uyandım. Öyle korkutucu degil sanki evham ettiğim korkularımı hep gördüm. Kalkıp bir duş aldım uyku falanda kalmadı yarında iş var yine uykusuz yorucu bir gün gecireceğim anlaşılan.
Benim haftamda olupta kabus gören var mı acaba?

Acaba enfeksiyondan olabilir mi ki ?
Zaten üzgünsün biliyorum canım ama senin enfeksiyon belirtilerin var mıydı varsa nasıldı müsait olunca bize de anlatsan ona göre önlem alırdık 🌹🙏🏻@Melekogretmencnn
Canım bende beyaz akıntı bayadir var.cokta geldiği oluyordu az da.en son 14kasimda vermiştim tahlil Dr iyi temiz demisti.bende son zaman da ishal de oldu mide bulantım da çok olmuştu.ishal sebepsizdi sanki.belki o ishal de enfeksiyonu gösteriyordu bilemiyorum ki. Sık sık WC gidiyordum.diger haftalardan farklı bsy olmadı yani.ha tek söyleyeceğim şey aşırı sıcakta olsa corapsiz asla durmayin.idrar enfeksiyonuna sebep olur derlerdi ben inanmazdım .bizim ev alttan ısıtma aman sıcağa basiom zaten diyordum.giymiyordum büyük ihtimal ondan olmuş olabilir.baska olsa sizlere yazarim hani bende bu böyleydi vs die müsait oldukca girip okuyorum yazdıklarınızı.insallah sorunsuz sağlıklı bı sekilde bebislerinizi alacaksınız kucağınıza 🤗bende minigimi alayım bı an önce sağlıcakla inşallah 🤲 🤲 🤲
O sancı değilmiş cnm.karnin her yeri sert olması sanciymis.benim doğuma gittiğim gün karnımın her yeri aşırı derece de serttti.hic yumuşama vs olmadı.sabahi zateň sancı nasıl oluyor die ebeye sormustum Allah'tan malum olmuş ta sormusum demk.oda karnın bı tarafa toplasmasi sancı değil ,karnın heryeri sert olunca dedi sancı oluyor eve gittim akşama doğru semsertti ve birakmiyordu yumuşamiyordu. O sıralarda tekmesi hareketi çok fazla olmadi daha sonra sonra hareketi var ama karnım gerilmiş taş baya.asla yumuşama olmadı.nst de zaten sanciyi hissediodum sancı geldiğinde ekrana bakınca yükseldiğini gördüm.kendini bebek icimde kasıp sonra bırakıyor ama karnımın durumu hala sert o sırada.bilmiyorum anlatabildim mi🥴

Sancı belden giriyor regl gibi bıcak saplanır gibi ben doğuma gidirken başta kasılma yoktu sadece düzenli sancı vardı

Back