Evet canım ultrasonda kilosu daha düşüktü. İnşallah bugün çıkıcaz eve 1 gün yattık doğum güseldi canlı canlı gördüm dikilirken çok acıdı sadece ama şu an tam yürüyemiyorum dikişlerim varMaşallah kuzucuğaultrasondan daha yüksek doğdu yani değil mi ?
İnşallah yeni doğan süreciniz de çok güzel geçer canım.
Doğum nasıldı ? Müsait olduğun bir zaman bizi bilgilendir birazcık
35. Haftada doğdu canım spinal anestezi oldumRabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah canım kaçıncı haftada geldi nasıl oldu yazmismiydin ben göremedim
Epiduralı bilmiyorum hiç spinal belden uyuşma doğduğunu görüyorsun çok güzel hemşire koklatıyor hemenAllah anali babali buyutsunkurtuldunuz, sıra bizde bn de sezeryan olucam ama spinal ile epidural'in farki nedir? Nasil gecti doğumunuz?
Bende bilmiyorum hiçYa bana doktorum epidural+ spinal anestezi ile olacak sezaryen dedi. Herkes için mi bu ikisi kullanılıyor acaba Bende tam bilmşyorum farklarını
Ben de şuan aynı durumu yaşıyorum şuan nasıl ilerledinizBenim de kalpte parlak bir nokta goruldu bugun. Dr endişe etmeyin dedi ama bi fetal eko bakalım dedi cocuk kardiyolojisine yonlendirdi. Tek bi nokta olunca cok bise olmuyomus da birden fazla bulgu olunca mi oluyomus bilmiom. Aranizda var mi hic bebek icin kalp ekosuna giden?
Siz kaçıncı haftadasiniz suan? Ben fetal eko yaptitmistim o zmn. Cocuk kardiyoloji doktoru önemli bise degil dedi zaten doguma yakin son haftalarda kapanir o dedi. Bn suan 33.hftadayim doktoruma sormadim bidaha ne durumda diye.Ben de şuan aynı durumu yaşıyorum şuan nasıl ilerlediniz
20 hafta olduk bizde bugün kontrol önerildi fetal eko diye.Siz kaçıncı haftadasiniz suan? Ben fetal eko yaptitmistim o zmn. Cocuk kardiyoloji doktoru önemli bise degil dedi zaten doguma yakin son haftalarda kapanir o dedi. Bn suan 33.hftadayim doktoruma sormadim bidaha ne durumda diye.
Ay maşaAllah, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Evet canım sonlara geldik inanamıyorum, hepimiz maşaAllahMaşallah canımçok şükür baya ilerledik. Dediğin gibi bizim içinde bu haftalar hayaldi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi arkadaşımda serklajlıydı ve normal doğum yaptı. 37 de dikişler alındı 40+3 de doğum yaptı. Belki seninde öyle olur
Çok şükür sağlıkla büyüsün bebişinizKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Fetal eko yaptirmanizi oneririm cunku doktor detayli anlatiyo icimi rahatlatmisti bnm.20 hafta olduk bizde bugün kontrol önerildi fetal eko diye.
Doğunca belli oluyor diye biliyorum hatta bizde kan uyuşmazlığı var bebeğin kan grubuna göre doğımdan sonra tekrar iğne vuruyorlarKızlar bebeğin kan grubu şuan belli oluyormu doktor bize hiç bişey demedide merak ediyorum
Bende de yazmıyor ama yasal olan 36+6 son iş günü. O tarihten erken doğum olabilir diye boş bırakılıyor diye düşündüm ben açıkçasıKızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
Evet yazmaz doğum yapacağın tarih net belli olmadığı için, doğumda sonlanr ama doğum yaptıktan sonraki rapor 8 haftalık yansır direkKızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
çalışabilir raporunun süresi olması gerekiyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alabiliyoruz ben ik da çalışıyorum herkesin rapor bitiş tarihi yazıyor normaldeEvet yazmaz doğum yapacağın tarih net belli olmadığı için, doğumda sonlanr ama doğum yaptıktan sonraki rapor 8 haftalık yansır direk
Benimkinde rapor başlangıç tarihi ve tahmini doğum tarihi yazıyorKızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
çalışabilir raporunun süresi olması gerekiyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alabiliyoruz ben ik da çalışıyorum herkesin rapor bitiş tarihi yazıyor normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?