• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Sanırım vücudumda olan bir virüstü çünkü yakın zamanda kimseyle yakınlaşmam olmadı uçuğu olan birini de hatırlamıyorum. Ateş hastalık gebelik derken bağışıklığım iyice düştü ondan nüksetti heralde. Yarın doktora danışırım dediğin gibi en doğru bilgiyi o verir
Ben özellikle üniversitede her sınavdan önce stresten uçuk çıkartırdım. Vectavir diye minik bir merhem var ben hep ondan kullandım, aklıma geldikçe surerdim iki güne geçerdi. Şimdi de evde bulunur ne zaman uçuk çıkacak gibi dursa hemen sürerim çıkmadan geçer. İçeriğine bakıp kullanabilirsiniz. Çok sık uçuk çıkaran birisi ve çok sık uçuk çıkaran Ablası olan birisi olarak bize çok çok iyi geliyordu. Umarım sizinki de en kısa zamanda geçer 🙏🏿

çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla bitecek süreç.
ben açıkçası anksiyetemden mi nedir artık plesentayı olumsuz etkiler belirti vermez ilerler de bebeğe zararı olur diye endişeliyim ama sanırım hafif durumlarda takiple devam edilmiş hep acil doğum olmuyor bu aşamada.
sizin kaç haftadır bu durumda?

Sorma benim de aklımın bi köşesi hep belirti arıyor ayaklarımı mezurayla falan ölçüp fotoladım ödem olursa farkedeyim diye 😅 kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama insanın elinde olmuyor neyse ki az kaldı inşallah.
Benim tansiyonum hamileliğimin başından itibaren yükselmeye başlamıştı ama 24 saatlik idrar testlerim temiz çıkıyordu 20.haftalardan itibaren toplam 3 kere 24 saatlik idrar verdim sonuncuda protein kaçağı çıktı maalesef artık. Daha yeni oldu 2 ocak falandı sanırım teşhis koyulduğunda.

Gec kaldım ama herkes burçlardan bahsetmiş. Ben kovayım, eşim kova. Kizimiz da bu gidişle şimdilik kova gözüküyor. İstesek bu kadar tutmazdı sanırım 😂 Bu durumda bence yükselen çok çok önemli. Mesela kocamın yükseleni bence akrep, her istediğini tatlı diliyle yapar yaptırır, çok politiktir. Kimseyi kırmadan orta yol bulmayı becerir. Abim de akrep o da öyledir mesela. Benim de yükselenim ne bilmiyorum ama gençlikte kesin kova idi yükselenim, taş gibiydim her şeye karşı aşırı sert ve mantıklı yaklaşan, son birkaç yıldır balık diyorum. İnanılmaz duygusallaştım:) Biz eşimle belki de yükselen burç sebebiyle anlasabiliyoruz. Yoksa salt burçlara baksak ikimiz de birbirimizi yememiz lazım :) Tek yumurta ikizleri yeğenlerim var, onlar da kova, benle aynı doğum günleri. :) Biz de çok var yani ve hani kişilik karakter olarak çok değişik. Yegenlerimden birisi çok duygusal olmasına rağmen digeri aşırı mantıksal bir cocuk. Birisi hırslı diğeri saldım çayıra 😂 Ama gerçekten etrafımdaki kovalar hep mantıklı, zeki, pratik zekalı vs. Allah sağlıkla versin ya, burçları biraz da aile şekillendiriyor bence ama :)

Ben özellikle üniversitede her sınavdan önce stresten uçuk çıkartırdım. Vectavir diye minik bir merhem var ben hep ondan kullandım, aklıma geldikçe surerdim iki güne geçerdi. Şimdi de evde bulunur ne zaman uçuk çıkacak gibi dursa hemen sürerim çıkmadan geçer. İçeriğine bakıp kullanabilirsiniz. Çok sık uçuk çıkaran birisi ve çok sık uçuk çıkaran Ablası olan birisi olarak bize çok çok iyi geliyordu. Umarım sizinki de en kısa zamanda geçer 🙏🏿
Bende asiklovir ve zovirax kullanırdım sürekli şimdi kısa süreliğine köydeki evimize taşındık eşyalarımı bir odaya doldurdum burda bulmam imkansız onları. Ya içeriğine bakmadım ama bence zaten onlar kullanılmaz diye düşündüm hamilelikte. Yarın doğru kremi doktor verir heralde

Bende asiklovir ve zovirax kullanırdım sürekli şimdi kısa süreliğine köydeki evimize taşındık eşyalarımı bir odaya doldurdum burda bulmam imkansız onları. Ya içeriğine bakmadım ama bence zaten onlar kullanılmaz diye düşündüm hamilelikte. Yarın doğru kremi doktor verir heralde
Tabi, en doğru yanıtı size yarın doktorunuz verir. Geçmiş olsun yeniden (Bu arada sirke ve limon un kurutucu etkisi olduğu için onları da surebilirsiniz,pamuk yardımıyla). Geçmiş olsun yeniden 🤗

Sorma benim de aklımın bi köşesi hep belirti arıyor ayaklarımı mezurayla falan ölçüp fotoladım ödem olursa farkedeyim diye 😅 kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama insanın elinde olmuyor neyse ki az kaldı inşallah.
Benim tansiyonum hamileliğimin başından itibaren yükselmeye başlamıştı ama 24 saatlik idrar testlerim temiz çıkıyordu 20.haftalardan itibaren toplam 3 kere 24 saatlik idrar verdim sonuncuda protein kaçağı çıktı maalesef artık. Daha yeni oldu 2 ocak falandı sanırım teşhis koyulduğunda.
sizde de ğeki göğüs altında ağrı olıyor mu benim bugün iki kez oldu ve biraz önce gelen ağrı ter döktürdü bana. sırtıma vuruyor çok fena karaciğer hizasında kaburga bitiminde. bu ağrıyı yönetemiyorum ilaç da alamıyoruz. ağrıyla birlikte tansiyon da çıktı 144/85 e

Aminnn 🙏🙏 hiç korkma takiptesin zaten endişe duyduğunda geceli gündüzlü doktoruna danıs için rahatlasın
son bişey daha sorayım. bu ağrıyla nasıl başettiniz ağrı kesici de alınmıyor ovalamakla da geçmiyor yatsan olmuyor kalksan olmuyor. ter döktürüyo insana.

son bişey daha sorayım. bu ağrıyla nasıl başettiniz ağrı kesici de alınmıyor ovalamakla da geçmiyor yatsan olmuyor kalksan olmuyor. ter döktürüyo insana.
Uyuyamıyordum ki çünkü bir de burnum da ödem bağlamaya baslamıstı nefes de alamıyordum oturarak bölük bölük sekılde bir iki saat belki

Uyuyamıyordum ki çünkü bir de burnum da ödem bağlamaya baslamıstı nefes de alamıyordum oturarak bölük bölük sekılde bir iki saat belki
yaklaşık bi saat önce sağdan şiddetlice geldi karaciğer sırt göğüs komple. ağrıyla birlikte tansiyon da çıktı sabah doktoruma mesaj atıp söyleyeceğim. çok zor böyle allah zorda olan herkese yardım etsin. tansiyon düşmeden de yatılmıyor zaten

yaklaşık bi saat önce sağdan şiddetlice geldi karaciğer sırt göğüs komple. ağrıyla birlikte tansiyon da çıktı sabah doktoruma mesaj atıp söyleyeceğim. çok zor böyle allah zorda olan herkese yardım etsin. tansiyon düşmeden de yatılmıyor zaten
Sabahı beklemeden mesaj atmalısın bence. Tansiyon da çıktı diyorsun çünkü. Hem agrı için de bişey yapılabilir mi sormuş da olursun

Ben uçuk bebek doğunca sıkıntı olur diye düşünüyorum ama doğmadan da karnımda bebeğe zarar verir mi acaba
Bende 4,5 aylıkken uçuk çıkardım canım,önemli olan ilk uçuğun olmaması daha önce uçuk çıkardıysa korkma,bağışıklık kazandı vücudun uçuk virüsüne bebeğe zararı olmaz.ama bu ilk çıkan uçuğunsa mutlaka doktora söyle

destinesiaa destinesiaa bugün doğum yapacaktı galiba. İnşallah her şey yolundadır kavuşmuştur bebeğine 🙏
Biz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyse😁😁 Allah herkese su gibi bir doğum nasip etsin 🙏🏼

Biz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyse😁😁 Allah herkese su gibi bir doğum nasip etsin 🙏🏼
Ay maşallah canım gözünüz aydın,ikinizinde iyi olmasına çok sevindim 😍 sağlıkla büyüsün miniğiniz

Sağlıklı hayırlı ömrü olsun iyi olmanıza çok sevindim mutluluğunuz hiç eksilmesin 😇🥰

Bende 4,5 aylıkken uçuk çıkardım canım,önemli olan ilk uçuğun olmaması daha önce uçuk çıkardıysa korkma,bağışıklık kazandı vücudun uçuk virüsüne bebeğe zararı olmaz.ama bu ilk çıkan uçuğunsa mutlaka doktora söyle
Yok daha önce çıkardım ama hamile değildim 😊

Back