- 7 Ekim 2023
- 501
- 530
- 23
Sezeryansa kan sulandiriciyi niye kesmedi ki kacinci haftadaydinSezaryen olcak ama erken gelme durumu var sanki bilemedim.sanci çıkınca korktum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryansa kan sulandiriciyi niye kesmedi ki kacinci haftadaydinSezaryen olcak ama erken gelme durumu var sanki bilemedim.sanci çıkınca korktum.
Benimde sezeryan olacak hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum sordum doğuma bir gün kala akşam vurulma dedi banada garip geldiSezeryansa kan sulandiriciyi niye kesmedi ki kacinci haftadaydin
İğne de sorun olmuyor. Ben de kızıma hamileyken iğne kullandım. Önceki gün kestim ertesi gün sezaryene girdim. Ama kan sulandirici hapta bir hafta önceden kesmek gerekiyor. O da spinal anestezi için. Bugün özellikle sordum doktorum tolere edilemeyecek bir durum yok sezaryene kan sulandirici hap alıp girebilirsin ben sadece dikerken daha fazla sağlam dikerim. Ama spinal anestezi için riskli olabiliyor o nedenle bir hafta önceden bıraktırıyoruz dedi.Benimde sezeryan olacak hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum sordum doğuma bir gün kala akşam vurulma dedi banada garip geldi
canım kastırıyor gibi oluyor farklı yani bu zamana kadar hareketlerine benzemiyor tuhaf bir durum bence yani benim öyle olmuştu karnım sol tarafta toplantı kasıldı tuhaftı belki herkesin aynı olmuyordurKızlar sabahtan beri bebiş bi kenarda toplanıyor bazen sağ bazen sol. Ama bunun kasılma mı hareket mi olduğunu nasıl ayırt edicez acaba? Çünkü toplandığı zaman bazen elimle pıt pıt vurunca pozisyon değiştiriyor düzeliyor. Kasılmada bi rahatsızlık acı vs oluyor mu
Ben sizin sipariş verdiğiniz yerden çikolata ve kolonya siparişi verdim. Çikolata 150 tane verdim ama kolonya 50. Kolonyayi az aldığım kanaatine kapıldım. Kişiye göre değişir ama gerçekten az mı acaba? Cam şişede olduğu için plastik olanlara göre bir tık pahalı. Acaba 50 tane de plastik şişede mi alsam diye düşündüm. Siz nasıl yapmış idiniz? Kapi süsünü de aldım ama şu yerlere konulan pleksi balon standlari oluyor ya acaba onlardan mi alsam kapının iki yanına emin olamadım. Kafam aşırı karıştıBen orta boy ve kabıne anca sığdım hatta süs püs vs ayrıca taşıyacağız
Ya ben de hastaneden çıktım ama bana doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanılacak yazmışlar. Kan sulandirici kullanmam gereken herhangi bir rahatsızlığım yok. Hatta maternal anemi çıkmışım. Yani hamileliğe bağlı kansızlık. Bunlar beni normal doğurtmak için mi kan sulandirici veriyor kafam karıştı vallahi.Sezeryansa kan sulandiriciyi niye kesmedi ki kacinci haftadaydin
Benim de öyle oluyor hakikaten bir anlayan anlatsınKızlar sabahtan beri bebiş bi kenarda toplanıyor bazen sağ bazen sol. Ama bunun kasılma mı hareket mi olduğunu nasıl ayırt edicez acaba? Çünkü toplandığı zaman bazen elimle pıt pıt vurunca pozisyon değiştiriyor düzeliyor. Kasılmada bi rahatsızlık acı vs oluyor mu
Eğer toplantığı zaman karnınızda bir gerginlik hissediyorsanız yani ta karın yanlarınızdan itibaren toplanma başlayıp bebek bir yerde yükseliyorsa ve çok sert bir hal alıyorsa bu kasılma oluyorKızlar sabahtan beri bebiş bi kenarda toplanıyor bazen sağ bazen sol. Ama bunun kasılma mı hareket mi olduğunu nasıl ayırt edicez acaba? Çünkü toplandığı zaman bazen elimle pıt pıt vurunca pozisyon değiştiriyor düzeliyor. Kasılmada bi rahatsızlık acı vs oluyor mu
Belki de az almamıştır bugün doğum yapan arkadaşın da ultrason ölçümünden kilolu çıkmış. Bence o ölçümler epey soru işareti.Benim bebiş de az kilo almış ya 1860gr 33 hafta. 5 gün küçük görünüyor. Et balık vs yiyorum, sola yatıyorum ama biraz karbonhidrat yüklenicem artık galiba
Teşekkür ederim O zaman kasılma yaşıyorum çoğu zaman:) kramp girecek ama giremiyo gibi bi his de oluyor bazen o şişkinlik toplanma olduğunda. Çok geriliyor. Bakalım pazartesi günü kontrolümüz var doktora da sorarım.Eğer toplantığı zaman karnınızda bir gerginlik hissediyorsanız yani ta karın yanlarınızdan itibaren toplanma başlayıp bebek bir yerde yükseliyorsa ve çok sert bir hal alıyorsa bu kasılma oluyor
Geçen hafta 1725 gibi bişeydi 1 haftada az, doktor da öyle dedi. Sınırın dışında değil ama biraz kilo aldıralım dediBelki de az almamıştır bugün doğum yapan arkadaşın da ultrason ölçümünden kilolu çıkmış. Bence o ölçümler epey soru işareti.
Evt ozellikle sezeryanda anne cok kan kaybediyor haftamizda ilerledi artik kesmeleri iyi olur gibi tabi her dr farkli gorusu varBenimde sezeryan olacak hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum sordum doğuma bir gün kala akşam vurulma dedi banada garip geldi
Üzülmeyin, ben de kilolu diye üzülüyorum aslında, üzülmekte de haklısınız, anne olmak böyle bir şey. Ama her bebek farklı. Kilo almasını istiyorsanız karbonhidrat tüketin bence evet. Ben galiba tatlı ve hamurişi yediğim için de biraz kilo aldı. Benimkinin de kilo alması yavaşladı mı diyete girince ben de carsamba günü öğreneceğim. Sizin yemenizle birçok kez alakası olmayabilirmiş bebeğin kilosunun. Dediğim gibi 45 kilo kadın 4 kilo bebek doğurdu hastanede. İnşallah saglikli olsunlarGeçen hafta 1725 gibi bişeydi 1 haftada az, doktor da öyle dedi. Sınırın dışında değil ama biraz kilo aldıralım dedi
Burda bi arkadaş bebeğe kilo aldıracak besinler söylemişti. Ben de onlara uyarak beslendim son zamanlarda. bir haftada 250 gr aldı. Sen de günlük yumurta, kaşar, badem, avokado gibi besinlere ağırlık ver inşallah faydalı olur. Hatta bi görsele denk gelmiştim atayım bulunca orda daha detaylı yazıyorGeçen hafta 1725 gibi bişeydi 1 haftada az, doktor da öyle dedi. Sınırın dışında değil ama biraz kilo aldıralım dedi
Devlet hastaneleri normal dogum yanlisi yani en son raddede sezeryana geciyorlar hangi hastaneye gidiyorsun insalah iyi bir hastanedir. Iyi ornekleri oldugu kadar kotu ornekleride var bence sen sezeryan istedigini belirt bosuna zorlamasinlar senide bebisideYa ben de hastaneden çıktım ama bana doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanılacak yazmışlar. Kan sulandirici kullanmam gereken herhangi bir rahatsızlığım yok. Hatta maternal anemi çıkmışım. Yani hamileliğe bağlı kansızlık. Bunlar beni normal doğurtmak için mi kan sulandirici veriyor kafam karıştı vallahi.
Geçen hafta 1725 gibi bişeydi 1 haftada az, doktor da öyle dedi. Sınırın dışında değil ama biraz kilo aldıralım dedi
Kaç kez söyledim illa çatı muayenesi yapıp 37. haftada karar vereceklermiş. Kocaeli Üniversitesi Hastanesine gidiyorum, mecburen. Burada gidebileceğim tek hastane orası. Sırf bu nedenle acaba İstanbul'daki üniversite hastanelerine mi gitsem diye düşünüyorum bazen. Ama çok fark edeceğini düşünmüyorum. O kadar bunaldım ki hastanede bu normal sezaryen belirsizliğinden.Devlet hastaneleri normal dogum yanlisi yani en son raddede sezeryana geciyorlar hangi hastaneye gidiyorsun insalah iyi bir hastanedir. Iyi ornekleri oldugu kadar kotu ornekleride var bence sen sezeryan istedigini belirt bosuna zorlamasinlar senide bebiside