Sağol canım darısı zamanında senin kızın başınaMaşallah minik paşaya
Amin İnşallah cnm sağolasinSağol canım darısı zamanında senin kızın başına
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Yaa hiç denemedim armutu, banada rennie soda falan iyi geliyordu ama dün bebem başını mideme yasladığı için hiçbir şey fayda etmedi, ordam çıktı da rahat ettimBende de öyle kasılmalar oluyordu karnım armut gibi oluyordu bazen yalanı kasılmalar dedi doktor panik yokmuşbenimde migdem aşırı aşırı yanıyor artık illalh ettim dışarı çıkarken şurup şişesini yanıma alıp kafaya dikmeyi düşünüyorum yandığı zaman bide kızlar armut iyi geliyor sanırim yanarken yedim ayıptır söylemesi iyi gelmişti
Hayırlı olsun , Allah analı babalı sağlıkla büyütsünKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Çok şükür canım , gözün aydınSonunda taburcu oldum.
Oyy maşallahKızlar bugün kontrole gittim. Tam 33 haftalık bebişim ve bir haftada 250 gr almış. Doktor güzel almış kilo dedi sevindim36.haftada çatı muayenesi olacak. Herhalde nst de o zaman olur bilemedim ben daha hiç girmedim nst ye son bir ayda 4 kilo aldım elim yüzüm ödemli. Yumurta, laktoz ve gluten alerjim var. bu aralar yemeye çalıştığım için şiştim sanırım
Ben tam bilmiyorum ama normal değer 5.7 ile 6.5 arası ise 6 kötü bir değer değil aslındaYine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?
Maşallah miniğeBugün benimde devlete kontrolüm vardı kızlar. 32+4 Haftasına uyumlu suyu iyi herşey yolunda dedi. 1900 olmuş kuzum. 2 haftada bir görüşelim dedi. Kan almamıştı o hastane hiç benden kan alalım bi dedi. 7 tüp kan aldılarinş sonuçlarda güzel çıkar. Plasenta içinde 36 da doğuma yakın vajinal bakıp kararı veririz normal mi sezaryen mi diye dedi. Sezaryen yapıcam zaten ben bakmasınada gerek yok artık özeldeki doktoruma söyledim normal yolu açılsa dahi sezaryen istiyorum diye
Maşallah canımBizim de dün kontrolümüz vardı, 34. Haftadayız, 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu dedi çok şükür.
Ben de serklaj olduğu için 37 ye kadar dayanırsa 37 de dikişi alacak dr, sanki aldığı gibi doğum başlayacakmış gibi geliyor banao yüzden gün saymaya başladım 3 Haftadan geriye doğru
Bugün daha iyiyim , teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldun
Canım eğer çok düşük değilse ve sürekli düşük çıkmıyorsa önemli değil diye biliyorum. Ben 2 sene önce troid kanseri geçirdim o yüzden düzenli kontrol yapılıyor , son tahlilimde de t4 birazcık düşük çıkmıştı doktorum şöyle yazmıştı bana.Kızlar bu serbest t4 değeri neden düşer? Tehlikeli midir? Tsh referans aralığında ama serbest t4 referans aralığından düşmüş.
Maşallah TunişeKızlar selam dün kontrole gittik (34+3) 2400 olmuş Tuniş. Kafası bir hafta önden gidiyor 35+5 tospik kafa. Nst normal çıktı, 30 -40 sancım çıktı. Bu sefer ilk defa suyun fazla dedi doktor. Çok fazla değil ama üst sınırlarda dedi. Karnımın bu kadar gergin olması ve kurtlu gibi hareket etmesinin sebebi bu. Ölçtü hesap yaptı ama internette bi değer göremedim ne kadar olunca fazla oluyor. Bana bir öneride bulunmadı özellikle sordum ne yapabilirim bunun için diye. Yapabileceğin bir şey yok dedi. Prilam da yazmak istemedi tekrar. Bu haftalarda kullanılmasını önermiyoruz dedi. Zorla bir kutu yazdırdımmagnezyum ve diğer vitaminler için devm dedi.
Değildir canım , bizimki de bu aralar daha fazla hıçkırıyor. Parmak emmeye başladılar artık belki de o yüzdendirGenelde farklı şeyler yediğimde yapıyor şimdi düşündüm de başka bir şey değildir inşallah
Gözün aydın olsun arkadaşımSağol kuzumgirmedi şükür sağlığı yerinde maşallah benim ilk kız da Sezaryendi yine spinal anestezi ile Sezaryen oldum
Yaaaa gözün aydın arkadaşım , sabırsız bir beyefendi geldi deseneKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Maşallah gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Çatı ağrısından başka sancı, toplanma gibi şikayetim yok. Sanırım o yüzden gerek görmediÇok şükür canım , gözün aydın
Oyy maşallahuygulamada okumuştum haftalık 250 gram almaları normalmiş , senin bebiş kurallara uymuş aslında 33 haftalıksın nst ye girmen gerekirdi ama gerek duymadı belki de doktorun. Evet onları yediğin için şişmiş olabilirsin bence de.
Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Referans aralığında en düşük 0.9 benimki 0.7 çıktı tsh normal sınırlarda. Buarada yazdım sana ama görmedin nasılsın geçmiş olsun dişin nasıl oldu canım?Çok şükür canım , gözün aydın
Oyy maşallahuygulamada okumuştum haftalık 250 gram almaları normalmiş , senin bebiş kurallara uymuş aslında 33 haftalıksın nst ye girmen gerekirdi ama gerek duymadı belki de doktorun. Evet onları yediğin için şişmiş olabilirsin bence de.
Ben tam bilmiyorum ama normal değer 5.7 ile 6.5 arası ise 6 kötü bir değer değil aslında
Maşallah miniğenasıl olsa sezaryan yapılacaksa çatı muayenesini hiç yaptırma bence de.
Maşallah canımçok şükür baya ilerledik. Dediğin gibi bizim içinde bu haftalar hayaldi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi arkadaşımda serklajlıydı ve normal doğum yaptı. 37 de dikişler alındı 40+3 de doğum yaptı. Belki seninde öyle olur
Bugün daha iyiyim , teşekkür ederim
Canım eğer çok düşük değilse ve sürekli düşük çıkmıyorsa önemli değil diye biliyorum. Ben 2 sene önce troid kanseri geçirdim o yüzden düzenli kontrol yapılıyor , son tahlilimde de t4 birazcık düşük çıkmıştı doktorum şöyle yazmıştı bana.
Bizim için en önemlisi TSH. Kanda etkili olan ise T3. Bazen T3 ve T4 yanlış sonuç verebilir
Maşallah Tunişesu konusunda doktor bi öneride bulunmadıysa çokta sorun değildir canım bence hiç kafanı takma ona. Sağlıkla gelsin inşallah
Değildir canım , bizimki de bu aralar daha fazla hıçkırıyor. Parmak emmeye başladılar artık belki de o yüzdendir
Hayırlı olsun canım gözlerin aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah artık sırayla gelir böyle güzel haberler hepsi sağlıkla gelsinKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Ondandır o zaman. Bende de hiç bir şikayet yok , nstye giriyorum ama hiç bir şey çıkmıyor zaten boşuna giriyorum aslındaÇatı ağrısından başka sancı, toplanma gibi şikayetim yok. Sanırım o yüzden gerek görmedi
Bişey olmaz canım o zaman endişelenme.Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Referans aralığında en düşük 0.9 benimki 0.7 çıktı tsh normal sınırlarda. Buarada yazdım sana ama görmedin nasılsın geçmiş olsun dişin nasıl oldu canım?
Ömürlü olsun Alllah anali babalı büyütsün inşallah sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere artikKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Sağol canım benimYaaaa gözün aydın arkadaşım , sabırsız bir beyefendi geldi deseneAllah sağlıklı uzun ömürler versin , anneli babalı büyümeyi nasip etsin inşallah Mehmet Yaşar’a
Boyu kilosu falan nasıl ? En son ultrason değerlerinizle uyumlu mu ?
Maşallah kuzucuğaSağol canım benimboyu 47 cm kilo 2950 ultrasonda 5 gün önce gidiyorduk kiloda 2500 gösteriyordu
Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah canım kaçıncı haftada geldi nasıl oldu yazmismiydin ben göremedimKızla merhaba doğum yaptım benbebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Allah anali babali buyutsunSağol kuzumgirmedi şükür sağlığı yerinde maşallah benim ilk kız da Sezaryendi yine spinal anestezi ile Sezaryen oldum
Ya bana doktorum epidural+ spinal anestezi ile olacak sezaryen dedi. Herkes için mi bu ikisi kullanılıyor acaba Bende tam bilmşyorum farklarınıAllah anali babali buyutsunkurtuldunuz, sıra bizde bn de sezeryan olucam ama spinal ile epidural'in farki nedir? Nasil gecti doğumunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?