Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Yaa hiç denemedim armutu, banada rennie soda falan iyi geliyordu ama dün bebem başını mideme yasladığı için hiçbir şey fayda etmedi, ordam çıktı da rahat ettim
Hayırlı olsun , Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Kızlar böyle haberler duymaya hazır olun, aramızda aceleci bebişler olacaktır hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Sonunda taburcu oldum.
Çok şükür canım , gözün aydın
Oyy maşallah uygulamada okumuştum haftalık 250 gram almaları normalmiş , senin bebiş kurallara uymuş aslında 33 haftalıksın nst ye girmen gerekirdi ama gerek duymadı belki de doktorun. Evet onları yediğin için şişmiş olabilirsin bence de.
Ben tam bilmiyorum ama normal değer 5.7 ile 6.5 arası ise 6 kötü bir değer değil aslında
Maşallah miniğe nasıl olsa sezaryan yapılacaksa çatı muayenesini hiç yaptırma bence de.
Maşallah canım çok şükür baya ilerledik. Dediğin gibi bizim içinde bu haftalar hayaldi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi arkadaşımda serklajlıydı ve normal doğum yaptı. 37 de dikişler alındı 40+3 de doğum yaptı. Belki seninde öyle olur
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldun
Bugün daha iyiyim , teşekkür ederim
Kızlar bu serbest t4 değeri neden düşer? Tehlikeli midir? Tsh referans aralığında ama serbest t4 referans aralığından düşmüş.
Canım eğer çok düşük değilse ve sürekli düşük çıkmıyorsa önemli değil diye biliyorum. Ben 2 sene önce troid kanseri geçirdim o yüzden düzenli kontrol yapılıyor , son tahlilimde de t4 birazcık düşük çıkmıştı doktorum şöyle yazmıştı bana.
Bizim için en önemlisi TSH. Kanda etkili olan ise T3. Bazen T3 ve T4 yanlış sonuç verebilir

Maşallah Tunişe su konusunda doktor bi öneride bulunmadıysa çokta sorun değildir canım bence hiç kafanı takma ona. Sağlıkla gelsin inşallah

Genelde farklı şeyler yediğimde yapıyor şimdi düşündüm de başka bir şey değildir inşallah
Değildir canım , bizimki de bu aralar daha fazla hıçkırıyor. Parmak emmeye başladılar artık belki de o yüzdendir

Sağol kuzum girmedi şükür sağlığı yerinde maşallah benim ilk kız da Sezaryendi yine spinal anestezi ile Sezaryen oldum
Gözün aydın olsun arkadaşım Ömrrğ bahtı güzel ,sağlıklı güzel bir hayatı olsun inşallah sen böyle yazınca sona yaklaştığimızı anladım bir heyecan sardı beni

Yaaaa gözün aydın arkadaşım , sabırsız bir beyefendi geldi desene Allah sağlıklı uzun ömürler versin , anneli babalı büyümeyi nasip etsin inşallah Mehmet Yaşar’a
Boyu kilosu falan nasıl ? En son ultrason değerlerinizle uyumlu mu ?

Son düzenleme:
Maşallah gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Çatı ağrısından başka sancı, toplanma gibi şikayetim yok. Sanırım o yüzden gerek görmedi

Teşekkür ederim canım içim rahatladı. Referans aralığında en düşük 0.9 benimki 0.7 çıktı tsh normal sınırlarda. Buarada yazdım sana ama görmedin nasılsın geçmiş olsun dişin nasıl oldu canım?

Hayırlı olsun canım gözlerin aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah artık sırayla gelir böyle güzel haberler hepsi sağlıkla gelsin

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çatı ağrısından başka sancı, toplanma gibi şikayetim yok. Sanırım o yüzden gerek görmedi
Ondandır o zaman. Bende de hiç bir şikayet yok , nstye giriyorum ama hiç bir şey çıkmıyor zaten boşuna giriyorum aslında
Bişey olmaz canım o zaman endişelenme.
Yaa çok fazla mesaj birikmiş hepsini okumaya çalıştım ama arada kaçırdıklarım oldu muhtemelen ağrı var hala ama bugün daha iyiyim , ateşim de düştü artık çok şükür teşekkür ederim

Ömürlü olsun Alllah anali babalı büyütsün inşallah sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere artik

Sağol canım benim boyu 47 cm kilo 2950 ultrasonda 5 gün önce gidiyorduk kiloda 2500 gösteriyordu

Sağol canım benim boyu 47 cm kilo 2950 ultrasonda 5 gün önce gidiyorduk kiloda 2500 gösteriyordu
Maşallah kuzucuğa ultrasondan daha yüksek doğdu yani değil mi ?
İnşallah yeni doğan süreciniz de çok güzel geçer canım.
Doğum nasıldı ? Müsait olduğun bir zaman bizi bilgilendir birazcık

Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla inşallah canım kaçıncı haftada geldi nasıl oldu yazmismiydin ben göremedim

Allah anali babali buyutsun kurtuldunuz, sıra bizde bn de sezeryan olucam ama spinal ile epidural'in farki nedir? Nasil gecti doğumunuz?
Ya bana doktorum epidural+ spinal anestezi ile olacak sezaryen dedi. Herkes için mi bu ikisi kullanılıyor acaba Bende tam bilmşyorum farklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…