• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Bugün felaket durumdayım mide yanması benı mahvetti süt soda tahin ciğ patates bile denedim mide koruyucusu zaten etki etmedı doğal şeyler yapayım dedim bu saat olmuş hala geçmedi mide yanması var diye yağlı salçalı hiç bir şey de yemedim niye böyle oldu anlamadım
Sütu sogukmu içtin soğuk ise yarıyor

Bugün felaket durumdayım mide yanması benı mahvetti süt soda tahin ciğ patates bile denedim mide koruyucusu zaten etki etmedı doğal şeyler yapayım dedim bu saat olmuş hala geçmedi mide yanması var diye yağlı salçalı hiç bir şey de yemedim niye böyle oldu anlamadım
Aynı durumdayız yatmak istiyorum yok yattığım an tekrar yanmaya başlıyor şu an yatakta oturuyom 😒

Biz iyiyiz kızlaaar çok şükür her şey yolunda gitti. Biraz ağrım var onun dışında iyiyim. Kordonu düğüm yapmış nasıl becerdiyse😁😁 Allah herkese su gibi bir doğum nasip etsin 🙏🏼
Hayirli olsun, güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun bebeğinizin ailesiyle birlikte. En kısa zamanda toparlanırsınız umarım. 🧿💙🍀🤗

Ben artık ateşe ateşle karşılık verme taraftariyim salçasız da yesek yanıyor salcali da yesek yanıyor sknxjdndkd bari yiyim içimde kalmasın 😅😅bugün salcanin s sine ellemedim midem iki üç saattir yaniyodu şimdi salçalı bir yemek yedim (evet suan skdndjd) sanki biraz daha iyi gibiyim uzanana kadar gecer en azından yanma yapmaz :(((((

Back