Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinde de yazmıyor, yeni raporlar böyle mi oluyor o zaman zaten yasal olarak en çok 37 ye kadar çalışılabilir ama o süreye kadar doğum gerçekleşebilir diye yazmıyor diye düşündümçalışabilir raporunun süresi olması gerekiyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alabiliyoruz ben ik da çalışıyorum herkesin rapor bitiş tarihi yazıyor normalde
Küçük kabin boya sigmadimi acaba neler koydunuz bende kabin boya koyarım diyodumBen bu hastane cantasinda bir bavula siganlara hayran kaldim asla sigmiyor
İnan gereksiz çok şey konuyor kullanılmıyor bile, ben ilk doğumda takı yastığına kadar götürmüştüm orta boy valiz kullanmıştım ama bunda götürmeyeceğim mesela . Eve gelince hopp her şeyi tekrar sterilize et gerek yok diye düşünüyorum ne kadar az eşya hastaneye götürülürse o kadar iyi benceBen bu hastane cantasinda bir bavula siganlara hayran kaldim asla sigmiyor
Bende. Öyle yapacağım hatta yedek pijama takımımı bile arabada bulunduracagım o kadar ki minimaliz bir çanta hazırladım. 3. Dogum malum tecrübeliyiz artıkİnan gereksiz çok şey konuyor kullanılmıyor bile, ben ilk doğumda takı yastığına kadar götürmüştüm orta boy valiz kullanmıştım ama bunda götürmeyeceğim mesela . Eve gelince hopp her şeyi tekrar sterilize et gerek yok diye düşünüyorum ne kadar az eşya hastaneye götürülürse o kadar iyi bence
Ben orta boy ve kabıne anca sığdım hatta süs püs vs ayrıca taşıyacağızBen bu hastane cantasinda bir bavula siganlara hayran kaldim asla sigmiyor
Anne bebek giyim, bakim emzirme urunleri ,cekim icin kiyafet bunlar ile sigmadim kabin boy bebek cantasina daha cikolata sus esyalari var bende orta boya gecicem gibi duruyorKüçük kabin boya sigmadimi acaba neler koydunuz bende kabin boya koyarım diyodum
Ya bnm koyduklarim hepsi ihtiyac olur ben hepsini kullandim dogunlarimda hatta ilk dogumumda bir tane pjama birde gecelik koymustum zor olmustu iki gece kalimda bu sefer kac gece olur bilmiyorum tabiİnan gereksiz çok şey konuyor kullanılmıyor bile, ben ilk doğumda takı yastığına kadar götürmüştüm orta boy valiz kullanmıştım ama bunda götürmeyeceğim mesela . Eve gelince hopp her şeyi tekrar sterilize et gerek yok diye düşünüyorum ne kadar az eşya hastaneye götürülürse o kadar iyi bence
Bende oyle yapicam gibiBen orta boy ve kabıne anca sığdım hatta süs püs vs ayrıca taşıyacağız
Canim senin sezaryanmiydi normal dogum muydu ?Kizlar kontrolüm vardı bugün.hersy normal maşallah.nst ye girdim az bı sancı çıkmış.nst sırasında özel bolgem sancidan duramadim.dr sancı olursa hemn gel merkeze sevk edelim bebek küçük henüz dedi.ecopirin birakcaktik bu haftada 35haftaligiz ama devam et dedi.
İlk gebelikte benim de öyleydi. Şimdi az bişey götürcem hiçbir şey kullanılmıyorBen bu hastane cantasinda bir bavula siganlara hayran kaldim asla sigmiyor
Tamam cnaim çok sağ ol bir gideyim.Fetal eko yaptirmanizi oneririm cunku doktor detayli anlatiyo icimi rahatlatmisti bnm.
Sezaryen olcak ama erken gelme durumu var sanki bilemedim.sanci çıkınca korktum.Canim senin sezaryanmiydi normal dogum muydu ?
Aynen benim de kesmedi.haftaya bidaha bakalım olmadı iğneye başlarız dedi.sanci fln da çıkınca korktum biraz.Ben de şimdi çıktım kontrolden. Yüksek tansiyon nedeniyle bu hafta sadece 140 gr almış 2265 gr olmuş. Doktor gelişimi durursa aliriz yoksa hedef 37.hafta dedi. Ecopirini de kesmedi şimdilik haftaya tekrar kontrol. 2500 gramı görsem kızımda olduğu gibi yetecek
Canım ben 1. Haftadayım geçen Cuma çıktım hesaplama 56 gün doğum öncesi+56 gün doğum sonrası diye geçiyor doğum tahmin edilen zamandan önce olursa doğum yaptığın hastaneden sana rapor veriyorlar doğum öncesi günün kaldıysa doğum sonrası 56 gün üzerine sayılıyorKızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
Çalışabilir raporu demişsin onun için tekrar doktora gidip çalışamaz alıyorsun o günden başlıyor canım 56+56 sen ne zaman kendini zorlamak istemezsen gidip o zaman çalışamaza çevirteceksinKızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
Maşallah canım , sağlıklı olsunda boşver gerisini dışarda alır kiloları inşallahKızlar selam bende kontrolden geldim, müjdeler olsum bebem dönmüş şu kasık ağrılarımın sebebi baş pozisyonda olmasıymış. Aman zaten sezaryen olacakta ilk gebeliğimde oğlum hiç dönmemişti bu da öyle olacak sanmıştım. 33+4 üm kilosu 2080 boyu 45.7 cm ama karın çevresi yine 10 gün geri, benim bebelerin bu haftalarda karın çevresi geriye düşüyor baş ve bacak haftasıyla uyumlu olunca dr önemsemiyor nitekim sağlıklı da doğdu sadece zayıf doğmuş oluyor ama yine de içerlemedim değil neyse doğum sonrası toparlarız inşallah sağlıklı olsun da. 2 haftada bir kontrol, nst de sancı çıkmadı ama ben devlete de randevu aldım bakalım başka dr görüşü ne diyecek
Benim bildiğim kadarıyla şu an belli olmuyor hatta doğduktan sonra bile ilk 3 ay değişme ihtimali var. Ama %100 emin değilimKızlar bebeğin kan grubu şuan belli oluyormu doktor bize hiç bişey demedide merak ediyorum
Bende de zaten tansiyondan dolayı damarı yapısından bebek az besleniyor kan sulandiriciyi kesip iyice gelişimi yavaşlatmayalım dedi. Ben de haftaya tekrar gidicem. Allah hepimizin yardımcı olsunAynen benim de kesmedi.haftaya bidaha bakalım olmadı iğneye başlarız dedi.sanci fln da çıkınca korktum biraz.
Bende orta boy valiz hazırladım daha rahat oldu.Anne bebek giyim, bakim emzirme urunleri ,cekim icin kiyafet bunlar ile sigmadim kabin boy bebek cantasina daha cikolata sus esyalari var bende orta boya gecicem gibi duruyor