2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 91 40,8%
  • erkek

OY: 114 51,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    223
Kızlar merhaba dün rota ve menenjit aşısı oldu kızım.. Doktorumuz ateş çıkmadan önden önlem amaçlı 1 çay kaşığı calpol verin dedi eve gelince verdik. Ateş olmadı şükür ama yan etki olarak uyku , iştahsızlık ve 💩 da çok kötü koku vardı. Aşısı yaklaşan var ise bilgi olarak paylaşmak istedim.
Memenjitin iki doz olanını mı yaptırdınız. İki türü var biri üç biri iki doz dedi doktor bize ama

İyi akşamlar normalde ocak 2025 annesiydim fakat aralıkta doğum yaptım. O yüzden buraya da yazmak istedim şun 66 günlüğüz ve sezeryanla doğum yaptım. 40 tan sonra ara ara lekelenmem oluyor benim gibi sezeryan olupta ara ara lekelenmesi olan var mı acaba?

İyi akşamlar normalde ocak 2025 annesiydim fakat aralıkta doğum yaptım. O yüzden buraya da yazmak istedim şun 66 günlüğüz ve sezeryanla doğum yaptım. 40 tan sonra ara ara lekelenmem oluyor benim gibi sezeryan olupta ara ara lekelenmesi olan var mı acaba?
Valla 3 ay oldu hala ne lekelenme ne adet olmadım. Emziriyorum bu yüzden sanırım

40 dan 14 gün sonra lekelenme oldu adet sanmıştım ama 2 gün sürüp bitti canım daha da olmadım adet

Merhaba benimde bitmeyen düzensiz lekelenmelerim oluyordu. 40. gün kontrolünde rahmimde kan pıhtısı olduğu görüldü hamilelikten önce olan miyom kist veya doğumda kalan plasenta parçası olabilirmiş. Rahmime ilaç koydular 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim maalesef hala duruyordu. Doktorum küçük bi operasyonla alabiliriz dedi boş küretaj işlemi gibi. Gerçekten bıkmıştım artık 11 aralıkta sezaryen doğum yaptım bu zamana kadar sürekli lekelenmelerim oldu vakit bulup dün anca yaptırabildim. Bayıltıp rahmimi temizlediler hiçbir şey hissetmedim rahat geçti. Muhakkak doktorunuza kontrole gitmenizi öneririm doğum sonrası kontroller bu yüzden çok önemli.

Kızlar bu rotavirüs aşısından aonrbyan etki görülürse yani kusma ishal ateş vs kaçıncı saatte başlamıştı sizin ? Birde kollarından tutup kaldırmaya çalıştığınızda başı geri de mi kalıyor sizinde

Kızlar bu rotavirüs aşısından aonrbyan etki görülürse yani kusma ishal ateş vs kaçıncı saatte başlamıştı sizin ? Birde kollarından tutup kaldırmaya çalıştığınızda başı geri de mi kalıyor sizinde
Canım aşı oldunuz ve ateş mi yaptı? Benim kızımda hiçbir etki yapmadığı için yorum yapamıyorum. Doktor önden carpol şurup al demedimi? Biz ateşi çıkmadan aşı sonrası carpol vermiştik bir Çay kaşığı

Canım aşı oldunuz ve ateş mi yaptı? Benim kızımda hiçbir etki yapmadığı için yorum yapamıyorum. Doktor önden carpol şurup al demedimi? Biz ateşi çıkmadan aşı sonrası carpol vermiştik bir Çay kaşığı
Yok hiç bir etki görülmedi. Calpolu da vermedim ben o yüzden. Birde üç doz olanı başladı doktor

Adetiniz düzene girdi mi veya adet olacak gibi karın bel bacak ağrısı yaşadınız mı. Beni ağrı yokluyor ama olmuyor. Ağrı gelince olurum diye düşünüyorum ama olmuyor

Kızlar kilolarınız ne durumda?Ben ilk ay doğum sebebiyle galiba 10 kilo verdim ama hala 8 kilo fazlam var veremedim.Youtubetan Leslieye başlamak istiyorum,evde koşu bandında yürümeye başlamıştım ama kızım uzun süre uyumadığı için zor geldi.Emzirmekle de kilo veremedim ya sizde durumlar nasıl
Bende delirmiş gibi tatlı yeme isteği var durmadan yiyorum komaya girecem en son 🤣 ve sürekli acıkıyorum kilom yok ama emzirme döneminde vermek çok çok zor

Bizde hiç bir yan etki olmadı canım ateş düşürücüde vermedik. Başını kaldırabiliyor bizim bu aralar kaldırıp 3-4 saniye oturdup geri yatırıyorum

Kızlar merhaba dün rota ve menenjit aşısı oldu kızım.. Doktorumuz ateş çıkmadan önden önlem amaçlı 1 çay kaşığı calpol verin dedi eve gelince verdik. Ateş olmadı şükür ama yan etki olarak uyku , iştahsızlık ve 💩 da çok kötü koku vardı. Aşısı yaklaşan var ise bilgi olarak paylaşmak istedim.
İkisi aynı anda mı yapılıyor naısl yapılıyor bide bildiğim kadarıyla bunlar ücretli aşı ne kadar ödedin acaba. Bide kaç doz olarak hangi dönemler de yapılır
Bu aşılar la ilgili fazla araştırma yapmadım

Bizde hiç bir yan etki olmadı canım ateş düşürücüde vermedik. Başını kaldırabiliyor bizim bu aralar kaldırıp 3-4 saniye oturdup geri yatırıyorum
Bizde 3 aylık olduk ama normalde hareketli baya yüz üstü yatırınca başını dik tutuyor kucakta da öyle ama kollarından tutup çekince başı geride kalıyor

Back
X