• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Maşallah kuzucuğa 🧿 ultrasondan daha yüksek doğdu yani değil mi ?
İnşallah yeni doğan süreciniz de çok güzel geçer canım. 🌸
Doğum nasıldı ? Müsait olduğun bir zaman bizi bilgilendir birazcık 😅
Evet canım ultrasonda kilosu daha düşüktü. İnşallah bugün çıkıcaz eve 1 gün yattık doğum güseldi canlı canlı gördüm dikilirken çok acıdı sadece ama şu an tam yürüyemiyorum dikişlerim var 😊

Benim de kalpte parlak bir nokta goruldu bugun. Dr endişe etmeyin dedi ama bi fetal eko bakalım dedi cocuk kardiyolojisine yonlendirdi. Tek bi nokta olunca cok bise olmuyomus da birden fazla bulgu olunca mi oluyomus bilmiom. Aranizda var mi hic bebek icin kalp ekosuna giden? 😐
Ben de şuan aynı durumu yaşıyorum şuan nasıl ilerlediniz

Ben de şuan aynı durumu yaşıyorum şuan nasıl ilerlediniz
Siz kaçıncı haftadasiniz suan? Ben fetal eko yaptitmistim o zmn. Cocuk kardiyoloji doktoru önemli bise degil dedi zaten doguma yakin son haftalarda kapanir o dedi. Bn suan 33.hftadayim doktoruma sormadim bidaha ne durumda diye.

Siz kaçıncı haftadasiniz suan? Ben fetal eko yaptitmistim o zmn. Cocuk kardiyoloji doktoru önemli bise degil dedi zaten doguma yakin son haftalarda kapanir o dedi. Bn suan 33.hftadayim doktoruma sormadim bidaha ne durumda diye.
20 hafta olduk bizde bugün kontrol önerildi fetal eko diye.

Kızlar selam bende kontrolden geldim, müjdeler olsum bebem dönmüş 😄 şu kasık ağrılarımın sebebi baş pozisyonda olmasıymış. Aman zaten sezaryen olacakta ilk gebeliğimde oğlum hiç dönmemişti bu da öyle olacak sanmıştım. 33+4 üm kilosu 2080 boyu 45.7 cm ama karın çevresi yine 10 gün geri, benim bebelerin bu haftalarda karın çevresi geriye düşüyor baş ve bacak haftasıyla uyumlu olunca dr önemsemiyor nitekim sağlıklı da doğdu sadece zayıf doğmuş oluyor ama yine de içerlemedim değil 🥲 neyse doğum sonrası toparlarız inşallah sağlıklı olsun da. 2 haftada bir kontrol, nst de sancı çıkmadı ama ben devlete de randevu aldım bakalım başka dr görüşü ne diyecek

Kızla merhaba doğum yaptım ben 😊🤲 bebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun 🤲 cinnabon cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu ❤️
Ay maşaAllah, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰
Maşallah canım 🧿 çok şükür baya ilerledik. Dediğin gibi bizim içinde bu haftalar hayaldi inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi 🙏🏻 arkadaşımda serklajlıydı ve normal doğum yaptı. 37 de dikişler alındı 40+3 de doğum yaptı. Belki seninde öyle olur 😍
Evet canım sonlara geldik inanamıyorum, hepimiz maşaAllah 🥰
Amin sağlıkla alalım hepimiz, bakalım hayırlısıyla istediği zaman gelsin dahada kasmam 37 den sonrasında 😁

Kızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
Bende de yazmıyor ama yasal olan 36+6 son iş günü. O tarihten erken doğum olabilir diye boş bırakılıyor diye düşündüm ben açıkçası

Kızlar merhaba ÇALIŞABİLİR RAPORu alan arkadaşlar benim raporda başlangıç 02.12.2024 yazıyor bitiş tarihi yazmıyor neden yazmıyor sizlerin nasıl ?
Evet yazmaz doğum yapacağın tarih net belli olmadığı için, doğumda sonlanr ama doğum yaptıktan sonraki rapor 8 haftalık yansır direk

Evet yazmaz doğum yapacağın tarih net belli olmadığı için, doğumda sonlanr ama doğum yaptıktan sonraki rapor 8 haftalık yansır direk
çalışabilir raporunun süresi olması gerekiyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alabiliyoruz ben ik da çalışıyorum herkesin rapor bitiş tarihi yazıyor normalde

çalışabilir raporunun süresi olması gerekiyor. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alabiliyoruz ben ik da çalışıyorum herkesin rapor bitiş tarihi yazıyor normalde
1000061984.jpg
şimdi baktım da doktorumun bana gönderdiği bu raporda yazıyor ama e devlet üzerindeki raporda yazmıyor

Back