Yaaaa siz de benim gibisinizAz önce nefes alamadım kalbim sıkıştı sanki.sol tarafım pert gibi oldu.gexeleri sol burnum tikaniyor nefesim kesiliyor.soguk bı yere yatmazsam da geçmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa siz de benim gibisinizAz önce nefes alamadım kalbim sıkıştı sanki.sol tarafım pert gibi oldu.gexeleri sol burnum tikaniyor nefesim kesiliyor.soguk bı yere yatmazsam da geçmiyor.
Az kaldı Allah'ın izniyle hayirlsiyla zamaninda bı doğum yapsaydikYaaaa siz de benim gibisiniz
Evet bende de 200e yakın hesapladı. Benim de şekerim çıkmadı. Yatıp dinleneceğiz o zaman sadece.Masallah canım , benim suyum fazla her gittigimde ölçüyor her açıdan suyun 200 gibi bi degeri gecmemesi lazımmış sınırda benimki şekerimde çıkmayınca bişey önermedi sadece karın gerginliği hareketleri daha sert hissetme gibi şeyler hissedersin dedi internete hic bakma erken dogum su patlaması bir sürü şey yazıyor detaylıdan sonra baktım kaç haftadır kurt düşüyor aklıma bu haftalara geldik şükür
Bende ilk hamileliğimde olmuştu hala var. Bi sıkıntı olmamıştı ama bu sefer arada kanama yapıyor
Benimde ilk defa başıma geldi dünden beri zonklama vardı eşim basur olabilir mi dedi öyle farkettim bnde uzun oturunca falan çok sızlıyor cumartesi kontrolüm vardı krem bişey verir artıkEvet canım hamilelikten oluyor benim ilk gebeliğimde oldu hala var rahatsız etmiyor beni müdahale ettirmedim bende. Ama çok rahatsız ederse seni ufak bi operasyon.
şuan kanama yok ama içten içten sızlıyor kanamaz inşallahBende ilk hamileliğimde olmuştu hala var. Bi sıkıntı olmamıştı ama bu sefer arada kanama yapıyor
Acı, baharatlı, çok katı beslenme bu ara canım. Bunlar tetikler. Birde wc de uzun süre otutma. Sıcak duş iyi gelir.Benimde ilk defa başıma geldi dünden beri zonklama vardı eşim basur olabilir mi dedi öyle farkettim bnde uzun oturunca falan çok sızlıyor cumartesi kontrolüm vardı krem bişey verir artık
Canım geçmiş olsun ben 2020 yılında çok stresli ve sıkıntılı bir durum yaşadım . Sonra çıktı . Doktor stresten olur dedi . Ama benimki çok sancılıydı hayatımda hiç bu kadar canım yanmamıştı . Ki daha önce böbrek taşı bile düşürmüş insanım .şuan kanama yok ama içten içten sızlıyor kanamaz inşallah
Bu aralar banada çok olmaya başladı bebişim hickiriyor sık sıkKızlar bebeği çok fazla hıçkırık tutmaya başladı günde üç dört defa ve uzun sürüyor bi şey mi yutuyor icerde yoksa
Genelde farklı şeyler yediğimde yapıyor şimdi düşündüm de başka bir şey değildir inşallahBu aralar banada çok olmaya başladı bebişim hickiriyor sık sık
çok teşekkür ederim canım Arada hafifliyor bazen çok şiddetli sızlıyor bi kaç video izledim doğumdan sonra geçer diyenler var o kadar sürmez inşallah ılık suyu bnde duydum yatmadan denicem onuda teşekkür ederimCanım geçmiş olsun ben 2020 yılında çok stresli ve sıkıntılı bir durum yaşadım . Sonra çıktı . Doktor stresten olur dedi . Ama benimki çok sancılıydı hayatımda hiç bu kadar canım yanmamıştı . Ki daha önce böbrek taşı bile düşürmüş insanım .
Sonra geçti ama tamamen değil şimdi beni rahatsız etmiyor .
Ama sürekli büyümesin diye dikkat ediyorum.
Ilık su ile duş al hatta küvet ya da oturabilecek bir şey varsa ılık suya otur çok çok iyi geliyor .
Ve afedersin her WC den sonra geçene ılık su ile yıka . Krem verirse doktor ılık duştan sonra sür .
Boş sıvı al sakın kabız olmaz inşallah kolayca geçer canım
Ben gebelikte tekrar başlayacak diye çok korktum ama olmadı şükür
Bendede var sanki çok fazla rahatsız etmiyor şuan ama oranda bı acı varçok teşekkür ederim canım Arada hafifliyor bazen çok şiddetli sızlıyor bi kaç video izledim doğumdan sonra geçer diyenler var o kadar sürmez inşallah ılık suyu bnde duydum yatmadan denicem onuda teşekkür ederim
parmak ucu kadar dışarı doğru çıkmış bnde öyle bişey varsa olabilir canımBendede var sanki çok fazla rahatsız etmiyor şuan ama oranda bı acı var
Aynısı bende var benimki döndüde hala rahat değilim son ay harbi çok zormuş yatmak kalkmak oturmak hepsi işkence bugüne hamdolsunKızlaar 34+3 teyim bebek hala dönmedi ya kafasını yukarda hissediyorum benü de çok rahatsız ediyor kaburgalarım acıyoe bir de aşırı sırt ağrım var düz oturamıyorum sizce neden
Ayy maşallah hayırlı olsun çok sevindimKızla merhaba doğum yaptım ben bebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar
Allah razı olsun sağolunAyy maşallah hayırlı olsun çok sevindim
Ayy canım hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah adıyla yaşasın çok sevindim.bebek kuveze girecek diyordun inşallah girmemistir.normal mi sezaryen mi oldun.Kızla merhaba doğum yaptım ben bebiş iyi şükür 4 gün durdurabildik doğmak istedi dua edenlerinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepinizin yardımcısı olsun cinnabon canım 5 aralık doğum tarihimiz ismimiz Mehmet Yaşar oldu
Sağol kuzum girmedi şükür sağlığı yerinde maşallah benim ilk kız da Sezaryendi yine spinal anestezi ile Sezaryen oldumAyy canım hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah adıyla yaşasın çok sevindim.bebek kuveze girecek diyordun inşallah girmemistir.normal mi sezaryen mi oldun.
Maşallah minik paşayaSağol kuzum girmedi şükür sağlığı yerinde maşallah benim ilk kız da Sezaryendi yine spinal anestezi ile Sezaryen oldum