Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Günaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum 🙄
16+5 biz de +4 kilo ile devam ediyoruz. Dikkat etmeye çalışıyorum ama çalışamıyorum da. 🙈

Kızlar benim göğüslerim zaten büyüktü şimdi o kadar büyüdüler ki tarif edemem size halimi, dün sağ göğsümün alt kısmında çatlak fark ettim bu kadar erken beklemiyordum gerçekten :KK43: doğuma kadar nasıl taşıyacağım ben bunları
Benim normalde buyuk degildi. Ama artik sadece buyuk beden sporcu sutyeni giyebiliyorum. Digerleri cok rahatsiz geliyor.

Kızlar benim göğüslerim zaten büyüktü şimdi o kadar büyüdüler ki tarif edemem size halimi, dün sağ göğsümün alt kısmında çatlak fark ettim bu kadar erken beklemiyordum gerçekten :KK43: doğuma kadar nasıl taşıyacağım ben bunları
😁😁😁 ya ben daha önce baya kiloluydum o zaman bile göğüslerim böyle değildi şuan şiş gibi sanki 😁 geçen gün dedim içimden doğurana kadar yandık nasıl taşıyacağım 🤣🤣🤣

Hiç öyle bir şey yaşamadım canım. Aksine şuan beni gece filan ateş basıyor çok sıcakta duramıyorum yazlık pijamalarımı giyip yatıyorum
Benide sıcaklar basıyor, sdg sdg doktoruna danış istersen belki demir vs eksiktir o titreme yapıyordur takviye verir. Bebekte senden almaya başladı ya takviyeye ihtiyacın olabilir. Pekmez falanda ısıtır insanı ilave et istersen beslenmene

Benim normalde buyuk degildi. Ama artik sadece buyuk beden sporcu sutyeni giyebiliyorum. Digerleri cok rahatsiz geliyor.
Benimde öyle işe bile bugün onunla geldim en rahatı sporcu sutyeni şuan diğerleri tüm gun iş yerinde çok rahatsız ediyor

😁😁😁 ya ben daha önce baya kiloluydum o zaman bile göğüslerim böyle değildi şuan şiş gibi sanki 😁 geçen gün dedim içimden doğurana kadar yandık nasıl taşıyacağım 🤣🤣🤣
Benim Ocak ayında tüp bebek denemem olmuştu o zaman kilo almıştım ilaçlar çok şişiriyor. Sonra diyet spor falan eski halime dönmüştüm şuan sadece göbeğim çıktı göğüsler büyüdü biraz ama öyle çok değil ama uçları çok koyu değişti. Memem benim memem değil🙈😂

Benim Ocak ayında tüp bebek denemem olmuştu o zaman kilo almıştım ilaçlar çok şişiriyor. Sonra diyet spor falan eski halime dönmüştüm şuan sadece göbeğim çıktı göğüsler büyüdü biraz ama öyle çok değil ama uçları çok koyu değişti. Memem benim memem değil🙈😂
Koyulasma bende de var.

Normal bence canım, bende ilk trimester 3 kilo aldım sonra yavaşladı şuan 16+3 teyim 4 kilo civarı aldım. Tabi burada hamile kaldığın kilo da önemli daha zayıf olanlar depoları doldurmak adına daha hızlı kilo alabiliyor, çok takıntı haline getirmeden dengeli gitmek lazım tabi
62,5 ile hamile kaldım şuan 65 im. Boyum 170 göstermiyorum kilomu aslında ama yine de orantısız kilo almaktan korkuyorum.Bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz kilo alalım yapacak bir şey yok 🥰

Pekii bebek hareketlerini hisseden anneler, hep ayni bolgede mi hissediyorsunuz? Ben hep ayni yerde gunde 1-2 kere cok hafif bi sey hissediyorum ama bebek hareketi mi emin olamiyorum. Cook hafif bi se cimdikliyormus gibi.

Pekii bebek hareketlerini hisseden anneler, hep ayni bolgede mi hissediyorsunuz? Ben hep ayni yerde gunde 1-2 kere cok hafif bi sey hissediyorum ama bebek hareketi mi emin olamiyorum. Cook hafif bi se cimdikliyormus gibi.
Dün doktorum sordu ne hissediyorsun diye. Bazen bir yanma hissediyorum dedim yanma olan bölge tam kafasına denk geliyor o da gerilmeden kaynaklıymış. Onun dışında balık gibi ya da bir kanat çırpması gibi minik hareketler var dedim tam olarak bu şekilde olur doğru hissediyorsun bebek hareketleri bunlar dedi.

Dün doktorum sordu ne hissediyorsun diye. Bazen bir yanma hissediyorum dedim yanma olan bölge tam kafasına denk geliyor o da gerilmeden kaynaklıymış. Onun dışında balık gibi ya da bir kanat çırpması gibi minik hareketler var dedim tam olarak bu şekilde olur doğru hissediyorsun bebek hareketleri bunlar dedi.
Bu balik ya da kelebek hareketi hep ayni bolgede mi peki? Benim hep gobek deligi hizzamin sag tarafinda oluyor hep bu.

Arkadaslar corlu vatan hastanesi ersoy aksu hocaya giden varmi aranizda
Ya sende mi Çorlu dasın ? :))
Ben Vatan hastanesinde Orhan Ateşer e gidiyorum eski ve tecrübeli bir doktor canım memnunum yorumları falanda var baya okuyabilirsin
Erson hoca da doğum yapanlarda var etrafımda öyle büyük sıkıntılı bir durum duymadım çok fazla

X