Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Ya banada gereksiz geliyor 2 yaşında falan ayırırım odası olur diyorum ama sonrada özeniyorum oyuncakları vs oldun diye
Ayrı bir odan varsa oyuncak çekmeceleri var ya onları oraya koyarsın ama dediğin gibi 2 yaşına kadar uyumuyorlar bile odalarında. Yine sen bilirsin insan heves ediyor tabi ama ben ablamdan biliyorum doğru düzgün kullanamadı bile.

Bende tam olarak bunu duyucagimi dusunmustum sowmenlik hat safhada ama altinda yatan ne acaba cok yogun ise ilgi alaka zayiflar tabiki
baya olumsuz şey duydum bilmiyorum ben duyduklarımdan sonra gitmedim, eğer çekime falan izin vermez isen zaten yüzüne bakmıyormuş :)

Oy ya🥹 ben genelde akşamları hissediyorum henüz daha düzenli değil benim oğlanın hareketleri. Onun için şifonyer aldık dün babasıyla onu kuruyorduk hissetti mi ne yaptı baya bir hareketlendi oğluşum👼🏻🥹😍
Ben benim kızdan korkmaya başladım ya :KK70: normalde kızlar daha sakin oluyor derler ama sanki biraz fazla hakeketli. Dün usg de yüzüstü yatıyordu sonra sırtını döndü biraz sonra tekrar diğer tarafa döndü :KK70: 360 döndü kendi etrafında. İçerde böyleyse dışarda napcaz bakalım :KK70: oy annesi sen mutlu olunca o da belki hissetmiştir yerimm 😍

Ben benim kızdan korkmaya başladım ya :KK70: normalde kızlar daha sakin oluyor derler ama sanki biraz fazla hakeketli. Dün usg de yüzüstü yatıyordu sonra sırtını döndü biraz sonra tekrar diğer tarafa döndü :KK70: 360 döndü kendi etrafında. İçerde böyleyse dışarda napcaz bakalım :KK70: oy annesi sen mutlu olunca o da belki hissetmiştir yerimm 😍
Yaramaz bir kızçe geliyor annesi 😍 maşallah 🤍

Kızlar ven dayanamadim bisiler yapiyorum doktorum geberticek beni muhtemel 🥰🥰
Boya mı yapıyorsun canım. Dün 5. farklı doktora soruşum kesinlikle izin vermedi bu doktor da. Bebekte ilk etapta zararı olmayabilirmiş ama ilerleyen yaşlarda böbreklerde bazı sorunlara sebep olduğu kanıtlanmış.

Kızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum canım, uzun süre bana ihtiyacı olacak. Ayırmaya karar verince boş bir odam var orayı yapacağım. Park yatak aldım yatağımın yanına onu koyacağım uzun sürede kullanıldığı için çok fazla kişi park yatak tavsiye etti.

Dibine degmeden kuzu orasi zaten acik renkti oncedem maviydi pembis yaptim acma vs islemiyok dibinede degmeden

Bende tam olarak bunu duyucagimi dusunmustum sowmenlik hat safhada ama altinda yatan ne acaba cok yogun ise ilgi alaka zayiflar tabiki
ucge ucge dediklerinin aynısını duydum bende baya bi gösteriş meraklısıymış bir sağlık problemi yaşamadılar ama hamilelikte insan ilgiyi çok istiyor onu da bulamayınca napıyım ben o doktoru
Benim doktorum ile hemen yanyana odaları 5 dakikada bir yeni hasta giriyor içeri ben en az 20 dk muayene de kalıyorum neye bakıyor 5 dakikada anlamıyorum diyorum hep eşime

Ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum canım, uzun süre bana ihtiyacı olacak. Ayırmaya karar verince boş bir odam var orayı yapacağım. Park yatak aldım yatağımın yanına onu koyacağım uzun sürede kullanıldığı için çok fazla kişi park yatak tavsiye etti.
Bende böyle yapıcam sanırım yatak odamda sadece yatağım var zaten artık beşiğin etrafını süslerim oyuncakla 😂

kestirmek sorun olurmu bende de ombre var dediğin gibi iğrenç olacak doğuma :KK48:
Kestirmenin bi zarari yok, kimyasal bir islem yok ki. Ben bi ay once filan kestirdim, saclarim cok dokuluyordu bir de uzun zamandir kestirmemistim. Ondan sonra toparlandi saclarim.

kestirmek sorun olurmu bende de ombre var dediğin gibi iğrenç olacak doğuma :KK48:
Kestirmekle ilgili söylentiler hurafe ya :KK70: bilimsel bir yanı yok. Boya konusu sıkıntılıymış ama şimdiye kadar çok farklı hastanelerde farklı doktorlara sordum hepsi aynı görüşte. Benim platin saçım, dipler koyu kumral kendi rengi ben de artık uzayınca kestiririm diyorum :KK70:

Kestirmenin bi zarari yok, kimyasal bir islem yok ki. Ben bi ay once filan kestirdim, saclarim cok dokuluyordu bir de uzun zamandir kestirmemistim. Ondan sonra toparlandi saclarim.
Kestirmekle ilgili söylentiler hurafe ya :KK70: bilimsel bir yanı yok. Boya konusu sıkıntılıymış ama şimdiye kadar çok farklı hastanelerde farklı doktorlara sordum hepsi aynı görüşte. Benim platin saçım, dipler koyu kumral kendi rengi ben de artık uzayınca kestiririm diyorum :KK70:
bende 5 haftalıkken kestirdim. birde yılbaşına doğru bir daha kestirmek istiyorum bakalım sarıların yoğun olduğu yerleri attırma peşindeyim 🤣🤣

bende 5 haftalıkken kestirdim. birde yılbaşına doğru bir daha kestirmek istiyorum bakalım sarıların yoğun olduğu yerleri attırma peşindeyim 🤣🤣
Bir de bu donemde folik asit sayesinde saclarimiz normalden hizli uzuyor, belki daha cabuk kurtulursunuz sarilardan :) Ben de doguma kadar bir kez daha kestiririm herhalde usenmezsem :)

evet ben fotoğraflarıma baktım da eylül ayında nerdeymiş sarılar bugun dıkkat ettim 3 4 parmak inmiş aşağıya. hızlı uzadı baya saçlarım ama dökülmesi durmuyor 🙄

X