Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Ben de

Ben de 17+5'im, bu sabah tartildim 4 kilo almisim. Bana normal geldi, cok mu sizce?
Istahim normal, cok acik diyemem ama en son keton ciktigindan beri kendimi yemek icin zorluyorum.
Bir de benim ayaklarim sismeye/buyumeye basladi sanirim. Kalin corapla normalde giydigim botlarimi giyince sikmaya basladi artik. Onceden boyle bir sey yoktu.
Canım valla ben 8. Haftada 78den 85e çıktım şuna 15teyim hala 85 küsurum ama doktor yüksek kiloda kaldığım için çok fazla demişti benim doğuma kadar Max 10-12 kilo arası almam gerekirmiş ne kadar zayıfsan bu rakam artabilirmiş kendi kilona göre bak yani… Ben kara kara düşünüyorum şimdi nasıl vericem diye

Ya sende mi Çorlu dasın ? :))
Ben Vatan hastanesinde Orhan Ateşer e gidiyorum eski ve tecrübeli bir doktor canım memnunum yorumları falanda var baya okuyabilirsin
Erson hoca da doğum yapanlarda var etrafımda öyle büyük sıkıntılı bir durum duymadım çok fazla
Kuzu ben luleburgqzda yqsiyorum nornalde evim.orda ama tup bebek tedavisi icin ankaraya ailemin yanina geldim geri donucem vatan hastanesi dusunuyorum dogumu ordami planliyorsun kuzu

Benim cocik durmuyor teyzesi kafasıyla sanırım ittiriyor :KK70: özellikle sırt üstü uzanınca o kafa solumda resmen tostoparlak oluyor :KK70: yerim koca kafasını
Oy ya🥹 ben genelde akşamları hissediyorum henüz daha düzenli değil benim oğlanın hareketleri. Onun için şifonyer aldık dün babasıyla onu kuruyorduk hissetti mi ne yaptı baya bir hareketlendi oğluşum👼🏻🥹😍

Kızlar ven dayanamadim bisiler yapiyorum doktorum geberticek beni muhtemel 🥰🥰

Eklentiler

• Snapchat-1884448265.jpg
    Snapchat-1884448265.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 42
Kuzu aslinda evim luleburgazda ama suan ankaradayim donucem birkac gune orda vir doktora ihtiyacm var ersoy hocayi dusunuyorum da bu instagramda vs gorunen gbi cok sevimli ilgili bir dojtormu yoksa sowmenmi pek emin olamadim
benim arkadaşlarım gitti. ınstada göründüğü gibi değilmiş hiç ilgilenmiyormuş herkes yarım bırakıp başka doktora geçti. yogun olduğu içinde muayenelerini çok hızlı ve konuşmadan bitiriyormuş genelde ben o yuzden tercih etmedim. 9 ay birlikte bir süreç yaşayacağız sonuçta ilgi istiyor insan ister istemez bilgi bekliyor. ben o yuzden vega da abdullah beye gidiyorum muayeneler 20 dk suruyor nerdeyse güler yüzlü istediğim zaman telefon ile de ulaşıyorum P pombom da vatan hastanesine Orhan beye gidiyor oda memnun :)

benim arkadaşlarım gitti. ınstada göründüğü gibi değilmiş hiç ilgilenmiyormuş herkes yarım bırakıp başka doktora geçti. yogun olduğu içinde muayenelerini çok hızlı ve konuşmadan bitiriyormuş genelde ben o yuzden tercih etmedim. 9 ay birlikte bir süreç yaşayacağız sonuçta ilgi istiyor insan ister istemez bilgi bekliyor. ben o yuzden vega da abdullah beye gidiyorum muayeneler 20 dk suruyor nerdeyse güler yüzlü istediğim zaman telefon ile de ulaşıyorum P pombom da vatan hastanesine Orhan beye gidiyor oda memnun :)
Bende tam olarak bunu duyucagimi dusunmustum sowmenlik hat safhada ama altinda yatan ne acaba cok yogun ise ilgi alaka zayiflar tabiki

Kızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?

Kızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş uçur zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak tanımada park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Ben yapmıyorum canım. Bizim de misafir odasından ayrı bir odamız var eşimin bilgisayarı benim kitaplarımın olduğu oraya bir şifonyer aldık ikeadan geniş onu kurduk dün. Bir de park yatak aldım yatağımın yanına koyacağım. Bizi bir süre idare eder diye düşünüyorum.

Ben yapmıyorum canım. Bizim de misafir odasından ayrı bir odamız var eşimin bilgisayarı benim kitaplarımın olduğu oraya bir şifonyer aldık ikeadan geniş onu kurduk dün. Bir de park yatak aldım yatağımın yanına koyacağım. Bizi bir süre idare eder diye düşünüyorum.
Ya banada gereksiz geliyor 2 yaşında falan ayırırım odası olur diyorum ama sonrada özeniyorum oyuncakları vs oldun diye

X