Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
15+3 deyiz şu an daha çok var detaylıya 😂 Dün trendyolda aslında çok uygun takımlar tutumlar buldum sepete ekledim bugün netleştirip alacaktım hayal oldu 😂😂😂 Ben kesinleşmesi beklerim canım ya çok pimpirikliyim 😅
Kız diyebiliyor mu peki üç çizgiye bakıyorlar ya kızda onu gösterdi mi çok şaşırdım 😄

Kız diyebiliyor mu peki üç çizgiye bakıyorlar ya kızda onu gösterdi mi çok şaşırdım 😄
Tabii canım gösteriyor pipi yok burası boş kız bebek bu diyor sonra nipt yanılmaz erkektir biz bi kaç hafta daha bekleyelim elbet görürüz pipiyi diyor herkes bir bocaladı 🤣🤣🤪

Kızlar çok tedirginim daha Yeni lavaboya gittiğimde çok koyu kıvamlı sarımtırak şeffaf gibi i akıntı geldi baya fazlaydi ve aşırı köyü bı akintiydi internette nişan akıntı falan yazıyordu çok korkuyorum bugün hastaneye gitmiştim herşey normaldi
Canım ben de var daha bugün görüştüm. Sarı akıntı ve yoğun. Mantar var bende tekrarlayan. Ebeyle de epey konuştum nişan pembe renk olur zaten anlarsın normal akıntı gibi değil dedi. Endişelenme yine de doktoruna yaz ama bir sorun yoktur bence

Canım ben de var daha bugün görüştüm. Sarı akıntı ve yoğun. Mantar var bende tekrarlayan. Ebeyle de epey konuştum nişan pembe renk olur zaten anlarsın normal akıntı gibi değil dedi. Endişelenme yine de doktoruna yaz ama bir sorun yoktur bence
Canım doktoruma yazdım normal olduğunu endişelenme dedi Pembe kırmızı kahverengi eşliğinde gelirse sıkıntı olur dedi biraz rahatladım öyle deyince çok zor kavuştum bebeğime herşeyden korkuyorum akşam ağladım rabbim sana emanet ediyorum sagsalim alırız inşallah kucaklarimiza 🤲🏻

Tabii canım gösteriyor pipi yok burası boş kız bebek bu diyor sonra nipt yanılmaz erkektir biz bi kaç hafta daha bekleyelim elbet görürüz pipiyi diyor herkes bir bocaladı 🤣🤣🤪
Eskiden anlatırlardı doğumda farklı cinsiyet olduğunu öğrendik diye ama ultrasonların kötü olmasın sebep bulunurdu. Hala oluyormuş böyle şeyler yakın zamanda yaşayanlar da var. inşallah netleşir bir sonrakinde senin ilk bebeğin miydi canım

Arkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL

Arkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL
Canım burada ben dahil kullanan var ama biz de kullandığımız için gönderemeyiz ki. Çünkü bizim raporlarda da bitmeden yazılmıyor. Zaten rapor olmadan sigorta karşılamıyor. İlk doğumumdan sonra ben site yetkilisine sorduğumda bu şekilde ilaç paylaşımı yasak demişti bana. Ama istersen bu ay doğum yapanların grubuna yaz onların ihtiyacı kalmıyor çünkü

Eskiden anlatırlardı doğumda farklı cinsiyet olduğunu öğrendik diye ama ultrasonların kötü olmasın sebep bulunurdu. Hala oluyormuş böyle şeyler yakın zamanda yaşayanlar da var. inşallah netleşir bir sonrakinde senin ilk bebeğin miydi canım
Aslında ilginç bir deneyim olur bizim için öyle bir şey olursa 😅 13 yaşında bir kızım 10 yaşında bir oğlum var. Son zamanda ikili test bizi çok çok korkuttu sağlıklı olsun kız ya da erkek olması hiç önemli değil bizim için. Evde "ne olduğu belirsiz" diye seviyor herkes bebeğimi 😂😂

Kızlar İstanbul Avrupa yakasinda Medical Park Medipol gibi hastanelerde onerebileceginiz iyi bi doktor var mi? Florya Medical Park Zerrin Aydan Eyuboglunde takipliyim ama degistirmek istiyorum. Riskli gebeligim var

Canım doktoruma yazdım normal olduğunu endişelenme dedi Pembe kırmızı kahverengi eşliğinde gelirse sıkıntı olur dedi biraz rahatladım öyle deyince çok zor kavuştum bebeğime herşeyden korkuyorum akşam ağladım rabbim sana emanet ediyorum sagsalim alırız inşallah kucaklarimiza 🤲🏻
Sakin kalmaya çalış canım elinden geldiğince, artık riskli dönemler geçti çok şükür. Senin o yaşadığın akıntı ben de her ay bir süre oluyor fitil kullanıyorum geçiyor çok önemli değil.

Sen sakin ol, içini rahat tut bebişin de iyi olsun :) Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Kızlar İstanbul Avrupa yakasinda Medical Park Medipol gibi hastanelerde onerebileceginiz iyi bi doktor var mi? Florya Medical Park Zerrin Aydan Eyuboglunde takipliyim ama degistirmek istiyorum. Riskli gebeligim var
Canım Bahçelievler Medical Park Doç.Dr. Şefik Gökçe doktorum, çok memnunum. Bir doktor tanıdığımın hocasıydı, tavsiye üzerine gitmiştik aşırı seviyorum kendisini. 🥰

X