- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.741
Ay bunlar da boyna doguruyo ya hakkatenBen iyi uyumuştum oda da 2 Suriyeli var susturdum uyudum lavaboya kalkayım dedim şimdi de horlama sesinden uyuyamam herhalde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bunlar da boyna doguruyo ya hakkatenBen iyi uyumuştum oda da 2 Suriyeli var susturdum uyudum lavaboya kalkayım dedim şimdi de horlama sesinden uyuyamam herhalde![]()
Benim odadakiler çok doğuranlardan değilmiş 10 yılda 2. Dedi biri o da normal yani öbürü de ilki sanırım bazısı senede doğuruyor Bi tane var kürtmüş sanırım 6. Yı doğurdu ben yatış yaptığımda 4 kız 1 oğlu varmış bununda cinsiyetini öğrenmemiş şansına kızı olmuş üzüldüler diyor bizimkiler görmüş kızı oğlu yok aslında bazı aileler ayrım yapıyorAy bunlar da boyna doguruyo ya hakkaten
Yazik bu kadar dogum yapan kadinlara da uzuluyorun hayatlari hamilelik ve hizmetcilik arasinda geciyo aslinda dram ://Benim odadakiler çok doğuranlardan değilmiş 10 yılda 2. Dedi biri o da normal yani öbürü de ilki sanırım bazısı senede doğuruyor Bi tane var kürtmüş sanırım 6. Yı doğurdu ben yatış yaptığımda 4 kız 1 oğlu varmış bununda cinsiyetini öğrenmemiş şansına kızı olmuş üzüldüler diyor bizimkiler görmüş kızı oğlu yok aslında bazı aileler ayrım yapıyor
o kadar doğuranlar kendilerimi istiyo acaba Allah iyi çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin valla bu devirde çok zorYazik bu kadar dogum yapan kadinlara da uzuluyorun hayatlari hamilelik ve hizmetcilik arasinda geciyo aslinda dram ://
Benim de çok uykum var ama sancım başladı. Eminim şimdi hastaneye gitmek için arabaya binsem azalacak ya da geçecek. Uyumaya çalışıyorum o yüzden .Çok uykum var ama uyuyamıyorum![]()
Allahım uyuyorum 30 dk sonra kalkıyorum.. Bebiş hazırlıyor herhaldeBen iyi uyumuştum oda da 2 Suriyeli var susturdum uyudum lavaboya kalkayım dedim şimdi de horlama sesinden uyuyamam herhalde![]()
Bi bizmi böyleyiz ya bebek doguncada uyku olmaz nasıl yapicaz bilmiyorum ezan okunuyo ben daha uyumadimBenim de çok uykum var ama sancım başladı. Eminim şimdi hastaneye gitmek için arabaya binsem azalacak ya da geçecek. Uyumaya çalışıyorum o yüzden .
Olabilir canım bende sık uyanıyorum sebepsiz yere benim oğlan sağolsun 3 yaşadı hala gece uykusu düzenli değil alışığız tabii bebek daha çok uyanacak daAllahım uyuyorum 30 dk sonra kalkıyorum.. Bebiş hazırlıyor herhalde
Aynen canım bazı aileler çok çocuk seviyor ya da işte erkek diye tutturuyor bölgeden bölgeye değişiyor Allah herkese yardım etsinYazik bu kadar dogum yapan kadinlara da uzuluyorun hayatlari hamilelik ve hizmetcilik arasinda geciyo aslinda dram ://
Ay anksiyetem tuttu. obor torofono vor boroz demez mi
Hayırlısıyla gelsin inşallahHeyecandan uyuyamıyorum ilk doğuma da sıfır uykuyla gitmiştim. Ay nasıl olacak acaba ya diye değişik duygular içindeyim. 3 kişi uyudugumuz son gece, aynı bedendeki son gecemiz o da beni duygulandiriyor. Ne bileyim ya yatamıyorum![]()
Ben de aynı durumdayim. Normalde çok üşüyen biriydim ama gece sürekli terliyorum.Benimde uyumamak için bir sebebim yok çok şükür ağrım flnda yok ama hiç uyuyamıyor yarım saat uyu uyan tüm gece böyle sabahın köründe uyanıyorum. Benim gece terlemelerim acayip fazla 4 kez üst değiştirdim bir anda bir yanmaya başlıyorum ter boşalıyor havada çok sıcak değil sizlerdede oluyormu kızlar
Ben bir ebeden duydum bebeğin gelişimi tamamnlanınca ciğerlerinden bir hormon salgılanıyormuş o başlatıyor doğumu diyordu ama hurma ananas ve ahududu yaprağı çayı içenler genelde bir iki itmede ve kesisiz doğum yaptım diyor bakalım hayırlısıEvet Google da da öyle yazıyor kesinliği yok diye kendi ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor yürüyüş falan etkili olsa nice sporcular var hep erken doğururlar sadece doğumu kolaylaştırıyor herhalde
Bende de oluyor bazen uyanıyorum göğüslerimin altı filan su içinde bir de klima 22 derece ayarlı yani sıcak da değil evBenimde uyumamak için bir sebebim yok çok şükür ağrım flnda yok ama hiç uyuyamıyor yarım saat uyu uyan tüm gece böyle sabahın köründe uyanıyorum. Benim gece terlemelerim acayip fazla 4 kez üst değiştirdim bir anda bir yanmaya başlıyorum ter boşalıyor havada çok sıcak değil sizlerdede oluyormu kızlar
Aynen canım kolay olmasına yardım ediyor benimde artık yemem lazımBen bir ebeden duydum bebeğin gelişimi tamamnlanınca ciğerlerinden bir hormon salgılanıyormuş o başlatıyor doğumu diyordu ama hurma ananas ve ahududu yaprağı çayı içenler genelde bir iki itmede ve kesisiz doğum yaptım diyor bakalım hayırlısı
Oksitosin hormonuyla alakalı bir şeymiş, hurma mesela direk oksitosin dedi bir ebe. Ben daha bugün 35+1 oldum sabırsızlanıyorum 40 a yakın arkadaşları düşünemiyorum, insan bir an önce kucağına almak istiyorBen bir ebeden duydum bebeğin gelişimi tamamnlanınca ciğerlerinden bir hormon salgılanıyormuş o başlatıyor doğumu diyordu ama hurma ananas ve ahududu yaprağı çayı içenler genelde bir iki itmede ve kesisiz doğum yaptım diyor bakalım hayırlısı