- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.601
TESEKKUR EDERİMAnladım canım hayırlısıyla hemencecik geçer inşallah bu süreç senin için, dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TESEKKUR EDERİMAnladım canım hayırlısıyla hemencecik geçer inşallah bu süreç senin için, dualarım seninle
Afiyet seker olsun yarasinnnn hem annesine hem bebisineAyy bu saatlerde tost yemeğe başladım doymuyorum arkadaşlar yarım ekmek yedim yine yesem yerim
Corlu damisin canimArkadaslar corlu vatan hastanesi ersoy aksu hocaya giden varmi aranizda
Öyle dediyse doğrudur canım yine de gidip baktırsan mı vajinal muayene ile idrar tahlili yapar belki.Canım sordum doktoruma mantar veya vajinal enfeksiyon akinitisidir yazmış biraz rahatladım ama tedirginim hala
Ben yaşamadım canım o hissi bilemiyorum doktoruna sormuş muydun?Yaşayan yok mu kızlar ?
Çok tatlılar, güle güle giysin inşallah bebişiniz :)Kızlar ebebekte hastane çıkışlarında indirim var 2 set aldım. Sizce nasıl ?
Dün gitmiştim oyuzden gelme kanama kahverengi akıntı falan olursa gel demişti dün gittigmide zaten idrar tahlili yapıldı bı sıkıntı yok demişti vajinal enfeksiyon olabilir diye gyno l adında bı ilaç verdi fitil onu kullanacağım şuanda bı sıkıntım yok çok şükür kendimi takip edicem bu hafta bı sıkıntı daha görürsem gidicem hastaneyeÖyle dediyse doğrudur canım yine de gidip baktırsan mı vajinal muayene ile idrar tahlili yapar belki.
Hiç öyle bir şey yaşamadım canım. Aksine şuan beni gece filan ateş basıyor çok sıcakta duramıyorum yazlık pijamalarımı giyip yatıyorumYaşayan yok mu kızlar ?
O fitil keser canım, çok iyi geliyor. Benim bir de kaşıntı ve yanma eşlik ediyor en azından onlar yok sende. Kaşıntı olunca hayatı zindan ediyor.Dün gitmiştim oyuzden gelme kanama kahverengi akıntı falan olursa gel demişti dün gittigmide zaten idrar tahlili yapıldı bı sıkıntı yok demişti vajinal enfeksiyon olabilir diye gyno l adında bı ilaç verdi fitil onu kullanacağım şuanda bı sıkıntım yok çok şükür kendimi takip edicem bu hafta bı sıkıntı daha görürsem gidicem hastaneye
Yaa maşallah allah bağışlasın senin yardımcın çokmuşAslında ilginç bir deneyim olur bizim için öyle bir şey olursa 13 yaşında bir kızım 10 yaşında bir oğlum var. Son zamanda ikili test bizi çok çok korkuttu sağlıklı olsun kız ya da erkek olması hiç önemli değil bizim için. Evde "ne olduğu belirsiz" diye seviyor herkes bebeğimi
Çok şükür, inşallah iyi gelir ilaç hemencik toparlarsın canım :)Dün gitmiştim oyuzden gelme kanama kahverengi akıntı falan olursa gel demişti dün gittigmide zaten idrar tahlili yapıldı bı sıkıntı yok demişti vajinal enfeksiyon olabilir diye gyno l adında bı ilaç verdi fitil onu kullanacağım şuanda bı sıkıntım yok çok şükür kendimi takip edicem bu hafta bı sıkıntı daha görürsem gidicem hastaneye
18+6 dayım +4 kilo ile yola devam iştahım çok açık ve sürekli açımGünaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum
17. haftadayım ben benim iştah kesildi. Sadece sabahları çok aç uyanıyorum. Son kontrolümde 600 gram vermişim :) toplamda 3 kilo aldımGünaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum
Ben de 17+5'im, bu sabah tartildim 4 kilo almisim. Bana normal geldi, cok mu sizce?Günaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum
Bana da normal geliyor artık bebekler de büyüyor. Haliyle plasenta da büyüyor onlar da var bu kilonun içindeBen de
Ben de 17+5'im, bu sabah tartildim 4 kilo almisim. Bana normal geldi, cok mu sizce?
Istahim normal, cok acik diyemem ama en son keton ciktigindan beri kendimi yemek icin zorluyorum.
+ buyuyen goguslerBana da normal geliyor artık bebekler de büyüyor. Haliyle plasenta da büyüyor onlar da var bu kilonun içinde
Normal bence canım, bende ilk trimester 3 kilo aldım sonra yavaşladı şuan 16+3 teyim 4 kilo civarı aldım. Tabi burada hamile kaldığın kilo da önemli daha zayıf olanlar depoları doldurmak adına daha hızlı kilo alabiliyor, çok takıntı haline getirmeden dengeli gitmek lazım tabiGünaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum