Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    68
Öyle dediyse doğrudur canım yine de gidip baktırsan mı vajinal muayene ile idrar tahlili yapar belki. :KK43:
Dün gitmiştim oyuzden gelme kanama kahverengi akıntı falan olursa gel demişti dün gittigmide zaten idrar tahlili yapıldı bı sıkıntı yok demişti vajinal enfeksiyon olabilir diye gyno l adında bı ilaç verdi fitil onu kullanacağım şuanda bı sıkıntım yok çok şükür kendimi takip edicem bu hafta bı sıkıntı daha görürsem gidicem hastaneye

Dün gitmiştim oyuzden gelme kanama kahverengi akıntı falan olursa gel demişti dün gittigmide zaten idrar tahlili yapıldı bı sıkıntı yok demişti vajinal enfeksiyon olabilir diye gyno l adında bı ilaç verdi fitil onu kullanacağım şuanda bı sıkıntım yok çok şükür kendimi takip edicem bu hafta bı sıkıntı daha görürsem gidicem hastaneye
O fitil keser canım, çok iyi geliyor. Benim bir de kaşıntı ve yanma eşlik ediyor en azından onlar yok sende. Kaşıntı olunca hayatı zindan ediyor.

Aslında ilginç bir deneyim olur bizim için öyle bir şey olursa 😅 13 yaşında bir kızım 10 yaşında bir oğlum var. Son zamanda ikili test bizi çok çok korkuttu sağlıklı olsun kız ya da erkek olması hiç önemli değil bizim için. Evde "ne olduğu belirsiz" diye seviyor herkes bebeğimi 😂😂
Yaa 😄 maşallah allah bağışlasın senin yardımcın çokmuş ☺️

Çok şükür, inşallah iyi gelir ilaç hemencik toparlarsın canım :)

Kızlar benim doktorum detaylı için Zeki Şahin'i önerdi. Bayağı övdü profmuş kendisi fiyatı da nakit 4500 kartla 5000 miş. Bilgisi olan var mı doktorla ilgili ?

Günaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum 🙄

Günaydın kızlar kilo alma durumları nasıl sizde 14+ 4 üm ve 2,5 - 3 kilo almışım bana çok gibi geldi. Ama inanılmaz iştah var sürekli bişeyler yemek istiyorum aynı zamanda çok kilo almamak da istiyorum 🙄
18+6 dayım +4 kilo ile yola devam🙈 iştahım çok açık ve sürekli açım 🥹

17. haftadayım ben benim iştah kesildi. Sadece sabahları çok aç uyanıyorum. Son kontrolümde 600 gram vermişim :) toplamda 3 kilo aldım

Ben de
Ben de 17+5'im, bu sabah tartildim 4 kilo almisim. Bana normal geldi, cok mu sizce?
Istahim normal, cok acik diyemem ama en son keton ciktigindan beri kendimi yemek icin zorluyorum.
Bir de benim ayaklarim sismeye/buyumeye basladi sanirim. Kalin corapla normalde giydigim botlarimi giyince sikmaya basladi artik. Onceden boyle bir sey yoktu.

Ben de

Ben de 17+5'im, bu sabah tartildim 4 kilo almisim. Bana normal geldi, cok mu sizce?
Istahim normal, cok acik diyemem ama en son keton ciktigindan beri kendimi yemek icin zorluyorum.
Bana da normal geliyor artık bebekler de büyüyor. Haliyle plasenta da büyüyor onlar da var bu kilonun içinde 🙈

Normal bence canım, bende ilk trimester 3 kilo aldım sonra yavaşladı şuan 16+3 teyim 4 kilo civarı aldım. Tabi burada hamile kaldığın kilo da önemli daha zayıf olanlar depoları doldurmak adına daha hızlı kilo alabiliyor, çok takıntı haline getirmeden dengeli gitmek lazım tabi

X