Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    62
Zaten sürekli tekrarlama oluyor bu dönemde benim de ara ara akintim oluyor sonra bakıyorum kayboluyor, bol su içiyorum, sürekli çamaşır değiştirmeye çalışıyorum iyice kuru tutmaya çalışıyorum ama olduğu kadar. Sen de dikkat et 😮‍💨
benim normalde de senede 1 kere oluyordu şimdi ayda birkaç gün 😂 neyseki fitil işe yarıyor

Kızlar bir şey soracağım kasıkta ara ara ağrı falan normal tamam ama özel bölgenizde üşüme hissi oluyor mu ben çok muzdaripim bu durumdan aniden gün içinde 2-3 kere bi üşüme geliyor kalın giyiyorum atlet çorap vs eksik etmem ilk gebeliğimde yaşamadığım ne ilginç durum varsa yaşıyorum resmen başka yaşayan var mı acaba ?

Hoş geldin, burada birbirimizle olmak gerçekten güzel ve büyük bir nimet. Ben de senin gibi eşim dışında herkesten uzağım ve burada olmak iyi hissettiriyor, eminim sen de öyle hissedeceksin. Birbimize destek olup, bir seyler paylaşmak güzel sey.
Hormonların artışıyla hüzün, sinir hepsi karmaşık bir hal alıyor bazen ☺️ kendine yüklenme, böyle şeyler düşünmek çok normal. Daha önce tecrübe etmediğimiz bir sey ve büyük bir sorumluluk tedirginliklerin olması, içinde soruların olması çok doğal bir durum 🥰
Ben de korkuyorum, yetebilecek miyim üstesinden gelebilecek miyim diye düşünüyorum. Bazen yalnız hissediyorum, yoruluyorum ruhsal olarak da. Hatta kendime bile yetemedigim zamanlar oluyor.
Ama üstesinden geleceğiz inan ki, her anını paylaşabileceğin güzel dostlar var burada. Her zaman yazabilirsin ☺️
sylvia- sylvia- Cok tesekkur ederim. Cok guzel tarif ettin. O vakit yazacagim buradan. Annemle goruntulu konusuyoruz surekli, o bayagi iyi geliyor..(Umarim alintilama olayini dogru yapmisimdir, cok acemiyim.)

sylvia- sylvia- Cok tesekkur ederim. Cok guzel tarif ettin. O vakit yazacagim buradan. Annemle goruntulu konusuyoruz surekli, o bayagi iyi geliyor..(Umarim alintilama olayini dogru yapmisimdir, cok acemiyim.)
Sevindim, sana iyi gelen şeyler üzerinde yoğunlaşmaya çalış. Eşine karşı kendini ifade etmeyi de ihmal etme, içine atmak pek ise yaramıyor çünkü 🥲
Doğru olmuş canım, zamanla alışırsın 🤗

İlk paylaştığınızdan kullandım oğlumda 0-3 ay diyor ama biz 2. Aydan sonra giyemedik kalıbı biraz küçük belki 3.850 doğmuştu… fikir olsun diye belirteyim
Maşallah paşaya 😊 Ben de oğluma sadece hastanede doğduğu gün giydirebilmiştim o yüzden bilgim var ama ben iki çocuğumun da ilk olan tüm eşyalarını saklıyorum. Şimdi bebeğim 1 defa da giyse alacağım böyle bir takım 😅

• Muhteşem
Reactions: sdg
Kızlar çok tedirginim daha Yeni lavaboya gittiğimde çok koyu kıvamlı sarımtırak şeffaf gibi i akıntı geldi baya fazlaydi ve aşırı köyü bı akintiydi internette nişan akıntı falan yazıyordu çok korkuyorum bugün hastaneye gitmiştim herşey normaldi

Kızlar çok tedirginim daha Yeni lavaboya gittiğimde çok koyu kıvamlı sarımtırak şeffaf gibi i akıntı geldi baya fazlaydi ve aşırı köyü bı akintiydi internette nişan akıntı falan yazıyordu çok korkuyorum bugün hastaneye gitmiştim herşey normaldi
Sarı ve kıvamlı akıntılar genelde mantar sebepli oluyor canım hemen panik yapma kaşıntı falan var mı?

Canım enfeksiyon yok sümüksu koyu kıvamlı bir akintiydi cidden çok stresliyim şuan ☹️
Doktoruna ulaşabiliyorsan bi danış istersen canım en kötü acile gidip bi baktır, ağrılı, kokulu, pütürlü ve çok koyu renk olmadıkça normal oluyor sanki akıntılar ama insan herşeyden korkuyor seni çok iyi anlıyorum 😔

Maşallah paşaya 😊 Ben de oğluma sadece hastanede doğduğu gün giydirebilmiştim o yüzden bilgim var ama ben iki çocuğumun da ilk olan tüm eşyalarını saklıyorum. Şimdi bebeğim 1 defa da giyse alacağım böyle bir takım 😅
Yaa her anne anı saklıyor sanırım yavrusuna ben ilk doğduğu gün ve isim koyma esnasında giydiği kıyafeti isimli yaptırmıştım sanırım ayrım olmasın buna da öyle yapıcam sonra tabi saklayacağım ilk saç kesiminden de bi tutam saklıyorum :)

Keşke fotoğraf çekme şansın varsa çekip doktora sorsaydın ama nişanda kırmızılık oluyor Bi acile gidip baktır istersen bakarlar orda

Antep’te çalıştım zamanındahala gelip gidiyorum ordan bir türlü kopamıyotum ya herşeyi güzel 😁😁😁
Ayy ben de 1 yıl Antep'te çalıştım yemeği kültürü herşeyiyle muhteşemdi 😍😍
Canım enfeksiyon yok sümüksu koyu kıvamlı bir akintiydi cidden çok stresliyim şuan ☹️
Doktoruna yaz istersen canım ya da doğum acil varsa git bir förn. Geçmiş olsun

Canım mantar olabilir kaşıntı koku olmasına gerek yok. Doktoruna bir sor istersen için rahat eder.

Kızlar bir şey soracağım kasıkta ara ara ağrı falan normal tamam ama özel bölgenizde üşüme hissi oluyor mu ben çok muzdaripim bu durumdan aniden gün içinde 2-3 kere bi üşüme geliyor kalın giyiyorum atlet çorap vs eksik etmem ilk gebeliğimde yaşamadığım ne ilginç durum varsa yaşıyorum resmen başka yaşayan var mı acaba ?
Yaşayan yok mu kızlar ? 😟

Kızlar ebebekte hastane çıkışlarında indirim var 2 set aldım. Sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_2514.png
    IMG_2514.png
    165,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_2517.png
    IMG_2517.png
    156,1 KB · Görüntüleme: 23
X