Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Böyle bişey buldum hediyelik için fiyat gayet uygun ama sayfalar güvenilir mi diye insan düşünüyor ya her sayfada farklı fiyat veriyorlar shoping leri var ama fazla ürün yok orda doğum olsun öyle bakayım diyordum ama 2 mayısta ancak teslim ederim diyor
Trendyol a baktın mı orda da çok uygun fiyatlılar var ?

Bakmadım valla hiç hep instagramdan karşıma çıkıyor

Benzer şeyler var daha kısa sürede gönderiyorlar bir bak istersen bunlara fiyatları da fena değil

Kızlar başlıyorum. Yazılanları tam okuyamıyorum. Sabah 8 de yatışım yapıldı nstye bağlandım hayatımda damar yolu açtırmamış benim gerginliğim hemşirenin bile dikkatini çekmişti :D daha sonra korka korka sedyeye oturdum, biraz ağladım eşimle ve ailemle vedalaştım. Yalnız olmak biraz zordu ama sonunda bebeğime kavuşacağım diye kendimi telkin ediyordum. Ameliyathaneye girdik ve direk spinal hakkında bilgi vermeye başladılar. Çok tatlı bir anestezi doktorum vardı gayet sıcakkanlı beni rahatlattı işlem hakkında bilgi verdi ve damar yolundan daha az acıyacağını söyledi. Ben pozisyonumu aldım ve iğne yapıldı ve düşündüğüm kadar acı verici olmadı gerçekten damar yolu ile aynı acıya sahiptiler. Direk sol bacağıma bir sıcaklık geldi daha sonra sağ bacağıma. Ve bu süreçte kendimi patates çuvalı gibi hissettim. 🥔 Direk yatırdılar :D bacaklarımı ayırdılar ve sondayı taktılar yine hiçbir şey hissetmedim. Biraz midem bulandı anestezinin etkisiyle, hemen anestezi uzmanına söyledim ilaç yaptı. Daha sonra başladılar mı diye sordum ohoo kafası çıkmak üzere dedi. 🙃

Ve benim için o an dünya durdu. Oğlumun sesini duydum, ağlamaya başladım. Tansiyonum yükseldi, hemen yanıma getirmediler ilk muayenesi vs yapıldı. Ve o 10 dakika boyunca sadece ağladı:D en sonunda doktorumdan, anestezi uzmanına kadar herkesi illallah ettirdi :D çünkü cidden hiç susmadı. Ben hala ağlamaya devam ediyordum, yanıma getirdiler. Yanağına, yanağıma değdirdikleri an dünyam durdu. Dünyanın en yumuşak ve en sıcak yanağına dokundum. Daha sonra bebeğimi yukarı çıkardılar benim dikişlerim yapıldı ve patates çuvalı odasına çıkarıldı:D ben gittiğimde bebegim oradaydı hemen kucağıma verdiler. Hemşireler geldi emzirmeye başladım çok şükür hemen sütüm geldi.

İlk 4 saat falan bacaklarımı hiç hissetmedim zaten. Daha sonra çorba ve su içmeye başladım. Hemen arkasından götürdüğüm hoşafı içtim. Bacaklarımı hissetmeye başladım ve yürüyüşe geçtik. Sadece ilk kalkış can yakıcıydı acı yoktu sadece yanma vardı tarif etmek gerekirse açık yara yanması gibi. Kalkarken direk karşıya baktım hiç yere bakmadım. Yavaş yavaş yürüdüm. Yürüyebildiğimi görünce sondamı çıkardılar. Bol su içmeye başladım sütüm çoğalsın diye. Bol su içince tuvalet ihtiyacım çok oldu bu da bol hareket demek, hareket demek iyileşmek demek. Eşimin yardımıyla oturup kalkıyordum ama her defasında daha az canım acıyordu. Dikişimde yanma olunca ağrı kesici butonuna basıyordum hafifletiyordu. Akşam gazımı çıkardım ve geceyi böyle atlattık. Şuan çok şükür iyiyim ağrım sızım yok denebilir çok nadir bir yanma oluyor bazı hareketlerde o da olacak, katlanılmaz bir şey değil kesinlikle. Ben kendimi sanırım daha fazla acıya şartlayınca böyle oldu gerçekten hiç korktuğum gibi geçmedi çok şükür. Hatta eşim ameliyattan çıkınca ikinciyi yapar mısın dedi yaparım dedim yani o kadar:D yani korkan arkadaşlarım varsa korkmasın, tünelin ucu aydınlık 🦸🏻‍♀️😍 su gibi doğumlarınız olsun inşallah
🫶🏻
Ay gözlerim doldu okurken. Çok sevindim sizin için. Sağlıklı ve mutlu olsun Kıvanç 🥰

Benzer şeyler var daha kısa sürede gönderiyorlar bir bak istersen bunlara fiyatları da fena değil
Baktım fiyatlara trendyol aslında daha güvenilir iade garantili de bakayım daha isme karar veremedik 🤦‍♀️ yarın doğsa isimsiz olacak bugüne kadar ben bulacağım diyordu bugün annesi bulsun diyor buraya yazdırdığım ismi söyledim yiğit asaf diye geri baran da güzel diyor isim bulsak hediye işi kolay tesbih istiyordum aslında ama hiç araştıramadım

Ay kızlar günooo birşey sorcam gülmeyin ama ya ben happy mom programını kullanıyorum bugun 36+0 mesela ben 36 ya gırdıgımı sanıyorum esım hayır 36 bıttı 37 ye gırdın dıyor ay anlamadım yaaa🤣🤣🤣

Ay kızlar günooo birşey sorcam gülmeyin ama ya ben happy mom programını kullanıyorum bugun 36+0 mesela ben 36 ya gırdıgımı sanıyorum esım hayır 36 bıttı 37 ye gırdın dıyor ay anlamadım yaaa🤣🤣🤣
36 haftalık hamilesiniz. Evet 37.haftaya yarın başlayacaksınız.Yaş gibi düşünün, bitirdiğimiz yaşı söylüyoruz😉

Baktım fiyatlara trendyol aslında daha güvenilir iade garantili de bakayım daha isme karar veremedik 🤦‍♀️ yarın doğsa isimsiz olacak bugüne kadar ben bulacağım diyordu bugün annesi bulsun diyor buraya yazdırdığım ismi söyledim yiğit asaf diye geri baran da güzel diyor isim bulsak hediye işi kolay tesbih istiyordum aslında ama hiç araştıramadım
Öyle şeyler de var ty da, en azından yorumlara filan bakıp güvenilir bir yerden alırsın. Sosyal medya dakiler çok güvenilir değil bir de ekstra kargo parası ödeyeceksin astarı yüzünü geçiyor.

Ay🥹 az kalmış kızzzz ozaman ay ay heycan tavann hakkımızda hayırlısı herzaman rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasıp etsın 🙏🏼
Aynen Kenny ‘ nin dediği gibi, ben de 38+1 im burada imza alanında 39. Hafta içerisindesiniz diyor. 38 bitti 39 a girdik 🥰 belki yarın belki 1 ay sonra doğurabileceğin haftadasın 😂

Eşin doğru söylüyor canım 36. Hafta bitmiş oluyor

Öyle şeyler de var ty da, en azından yorumlara filan bakıp güvenilir bir yerden alırsın. Sosyal medya dakiler çok güvenilir değil bir de ekstra kargo parası ödeyeceksin astarı yüzünü geçiyor.
Bakacağım artık nasıl olursa zaman az kaldı

Kızlar yiğit asaf mı güzel baran asaf mı oğluma sordum baran olsun diyor eşim bulacaktı ismi bugün sen bul dedi yiğit dedikten sonra baran da güzel dedi sizce hangisi

Aman Allah ım bu ney ya uzanıyordum sağ göğüs kafesimi ittirip duruyor ne yapacağımı şaşırdım Bi anda kaç oldu bu bugün sizde de oluyor mu aşağıyı zorlasa anlayacağım da bizimki tersine yukarıyı zorluyor

İyi geceler kızlar, bebişim yoğun bakımda biliyosunuz ve ben her gün süt sağıcam. Tecrübeli anneler hangi pompayı önerirsiniz, bir de gögüs ucu için krem veya ne önerirsiniz. Sanırım yara olabilir bu süreçte.
Mochi eller serbest güzel canım biryere kilitlide kalmıyorsun durumun varsa momcozy de olabilir. Böylece sık sağım yapabilirsin bu şekilde sütün de artar ben mamajoo kullandım ikisindede aşırı memnundum ablam da aldı subatta yeni olan urun benim eskisi kadar güzel çıkmadı mochi aldı sonra. Yada hastane tipi kiralama yapabilirsin. Göğüs ucunu güzel yerlestirirsen makineye yara olmaz ucu sağa sola çarpmasın yüzeysel koyma. ucunu iyice içine ittir ozaman gerginlik az olur yara olmaz hem daha güzel sağar hiç merak etme düzenli sağ power pump yap artar inş bende 19 gün sağarak öğününü çıkardım geç gelsede öğünü çıkıyordu veriyorduk yoğun bakıma.

23 Nisan etkinliği vardı kızlar bı saat orada oturdum sonra bı saat yürüdük hanımefendiyle pizzacıya gittik yeni geldim eve karnım taş gibi daha hiç bu kadar yürümemistim😬

Eklentiler

• 1000370757.webp
    1000370757.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar yiğit asaf mı güzel baran asaf mı oğluma sordum baran olsun diyor eşim bulacaktı ismi bugün sen bul dedi yiğit dedikten sonra baran da güzel dedi sizce hangisi
Yiğit Asaf daha uyumlu geliyor ama eşinle birlikte karar vermek de güzel bir seçenek 🤗 ikinizin gönlüne göre olmuş olur

Oyumu Yiğit Asaf’tan yana kullanıyorum canım, hem uyum açısından daha iyi gibi hemde Yiğit isminde kimi tanıdıysam hep çok sevdim, iyi insan oluyorlar. 🥰

Back
X