- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.281
Amin canım çok teşekkürlerAllah tez vakitte şifa versin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım çok teşekkürlerAllah tez vakitte şifa versin inşallah![]()
Sancida değil bebek hareket ettikçe aşırı derecede batma oluyo bunun sebebi nedir şuan uyumaya çalışıyorum tuvaletten cikamiyorun bıçak gibi batiyo sizde oluyomu bu ne yapacağımı şaşırdım artıkSonraki hamileliklerde daha çok ağrı oluyor sanırım ya bende girince çok fazla hissediyorum diğerinde sadece doğurduğum gün sancım olmuştu o da soğuk almışım sızlıyor gibiydi şimdi bacağıma falan giriyor felaket nasıl dayanılacaksa
Bebek döndüğünden beri bende de oluyordu canım dün sordum doktoruma bebek döndüğü için normal öyle şeyler batma ve dolgunluk hissedersin dedi, sağlıkla gelsin bebişlerimizSancida değil bebek hareket ettikçe aşırı derecede batma oluyo bunun sebebi nedir şuan uyumaya çalışıyorum tuvaletten cikamiyorun bıçak gibi batiyo sizde oluyomu bu ne yapacağımı şaşırdım artık
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıkla evinize kavuşursunuz inşallahEnfeksiyon ve sarılık nedeniyle yoğun bakıma giriyoruz maalesefinşallah çabuk toparlar.
Ay ben de ayniyim. Gece olsun gunes batsin istemiyorum. Ki bunu lohusalik icin soylerler geceleri bebekle daha zor geciyor diye gece olsun istemezmissin. Simdiden basladi bende. 6-6.30 olsun da kocami uyandiriyim diye dakika sayiyorum zaten o zamana kadar uyku yokHerkese günaydınGeceler niye böyle zor kızlar yaaa. Güneş doğunca herşey normale dönüyor ama
![]()
Ben de öyleyim güneşin doğmasını bekliyorum dört gözleAy ben de ayniyim. Gece olsun gunes batsin istemiyorum. Ki bunu lohusalik icin soylerler geceleri bebekle daha zor geciyor diye gece olsun istemezmissin. Simdiden basladi bende. 6-6.30 olsun da kocami uyandiriyim diye dakika sayiyorum zaten o zamana kadar uyku yok![]()
Acil şifalar diliyorum canım. İnşallah en yakın zamanda evinize dönersiniz.Enfeksiyon ve sarılık nedeniyle yoğun bakıma giriyoruz maalesefinşallah çabuk toparlar.
Hareket ettikçe karnım ağrıyor sağıma yatamıyorum kemikleri batıyor altada bazen oluyor tuvalet konusunda bende öyleyim bayağı sık gidiyorumSancida değil bebek hareket ettikçe aşırı derecede batma oluyo bunun sebebi nedir şuan uyumaya çalışıyorum tuvaletten cikamiyorun bıçak gibi batiyo sizde oluyomu bu ne yapacağımı şaşırdım artık
Maalesef öyle ,bende özel sektör çalışanıyım. 1 hafta erken başlatmış oldum. Çok zorlanıyordum çünkü. 1 tane küçük çocuğum daha var çünkü.BENDE 36+1 İM BU SON HAFTA DAYANMAYA CALISIYORUM ,NAPAYIM SONRASINDA KULLANAYIM DIYE ÖZEL SEKTÖR MALESEF COK IMTIYAZ TANIMIYOR.
Ben tecrübeli değilim maalesef ama çevremden gördüğüm kadarıyla 1 günde hemen inme durumu olmuyormuş, zaten rahmin toparlanması zaman alıyor. Hem vücudunda ödem hala var ve artmış anladığım kadarıyla ondan dolayı olabilir. Geçecektir sen de kendine geldikce ameliyat geçirdin zor bir şey sonuçta. İnşallah hemen toparlarsınBu sabah koltuk altındaki bezlerimin şiştiğini gördüm . Sadece sol taraf. Çok süt ilk o taraftaki memeden gelmişti .ChatGPT sordum sütle ilgiliymiş sanırım. Sert değil yumuşak bir doku, şiş böyle . Dokununca ağrıyor sadece. Başına gelen var mı ?
Bide el ayak şişmesiyle uyandım bugun hamilelikteki gibi sağ ayak daha şiş.
Bide sezeryandan sonra göbeğim sanki hala aynı gibi . Çok inmedi anlamadım neden, hatta annem içerde sanki başka bebek var gibi duruyor dedi yani şişliğin durumu öyle tam anlayın diye söyledim . Önceden sezeryan olanlar fikirlerini söyler mi lütfen![]()
Canım daha çok erken ödemini atmak için. El ayak şişmesi bende 10 gün sürdü ve hatta içi su dolu cizmede yürüyormuş gibi hissediyordum anormal bir şişme yani. Dr anestezinin yan etkisi olduğunu 10 gune geçeceğini söyledi öyle de oldu. Göbekte ancak o zamanlar küçülmeye başladı benim. Kolaylıklar ve bol bol süt diliyorum canımBu sabah koltuk altındaki bezlerimin şiştiğini gördüm . Sadece sol taraf. Çok süt ilk o taraftaki memeden gelmişti .ChatGPT sordum sütle ilgiliymiş sanırım. Sert değil yumuşak bir doku, şiş böyle . Dokununca ağrıyor sadece. Başına gelen var mı ?
Bide el ayak şişmesiyle uyandım bugun hamilelikteki gibi sağ ayak daha şiş.
Bide sezeryandan sonra göbeğim sanki hala aynı gibi . Çok inmedi anlamadım neden, hatta annem içerde sanki başka bebek var gibi duruyor dedi yani şişliğin durumu öyle tam anlayın diye söyledim . Önceden sezeryan olanlar fikirlerini söyler mi lütfen![]()
Evet 3 haftayı geçti doğum pozisyonundaBebek döndüğünden beri bende de oluyordu canım dün sordum doktoruma bebek döndüğü için normal öyle şeyler batma ve dolgunluk hissedersin dedi, sağlıkla gelsin bebişlerimiz![]()
hayırlısı olsun senin için canım tavsiyem merdiven çıkabilirsin apartmanda oturuyorsan merdivenden 5 6 kat çık asansörle in bir kaç kere tekrarla bunuKızlar dün gece ben yine gittim kendi hastanemebilin bakalım kimin açılması yok
Hiç açılma olmamış hala 1 cm deyim. Ebe yine vajinal muayene etti ilk gebeliklerde olur böyle dedi birden 4 e de çıkabilir hiç açılmayadabilir ama pelvisin süper çok rahat bir doğum olacak dedi. Bebişin başı kanalda ama rahim ağzını baskılamıyormuş o yüzden açılmıyor dedi. Kanaldan çıkabilir dönebilir kanalda olması çok net bir gösterge değil dedi.
Hurma , ananas filan yeme artık çok patlayacak kilosu fazla dedi. Karnıma baktı vajinal baktı , Usg bakmadan nasıl anlıyorlar elle bilemedim.
Bol yürüyüş ve pilates topunda zıplama,egzersiz önerdi. Ev işi ile kendini yorma sadece yürüyüş ve egzersiz yap dedi. Dün ufak çaplı bir moral bozukluğu ve sinir krizi sonrası bir uyku çektim şuan iyiyim. Uzun yürüyüşlere başlıyorum artık.![]()
Müstakil binadayım canım 2 kat inip çıkıyorum günde bir kaç kez. Annem de söyledi bunuhayırlısı olsun senin için canım tavsiyem merdiven çıkabilirsin apartmanda oturuyorsan merdivenden 5 6 kat çık asansörle in bir kaç kere tekrarla bunu
benim arkadaşımda senin gibi açılma sorunu yaşıyordu o artık 41. haftadaydı merdiven egzersizi yaptığı günün gecesi sancı açılma geldi doğurdu sanada kolay doğumlar diliyorum inşallahMüstakil binadayım canım 2 kat inip çıkıyorum günde bir kaç kez. Annem de söyledi bunubiraz fazla inip çıkayım artık teşekkür ederim
![]()
Çok sağ olbenim arkadaşımda senin gibi açılma sorunu yaşıyordu o artık 41. haftadaydı merdiven egzersizi yaptığı günün gecesi sancı açılma geldi doğurdu sanada kolay doğumlar diliyorum inşallah
sancın var ya o haftaları görmezsin herhalde onun hiç sancı yoktu canım artık bu haftada doğurmazsan sezeryan alırım diyordu doktoru şükür doğurdu kurtulduÇok sağ olAy o kadar sürmez inşallah ya , benim sancım çok dünkü nst de bildiğin doğum sancısı çıktı 15 dk da 3 kez 100 ü gördük ebe seni yatırcam gibi duruyor dedi sonra açılma olmayınca gönderdi.
Hemen başlıycam bugün merdiven egzersizine![]()