Merhabalar kızlar . Ancak yazabiliyorum. Sezeryan sonra ağrı süt olayı vs kolay değilmiş annelik

Süte geçmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum bu saatler ağrım artıyor kaşınıyor da iyileşiyor tabı bi yandan ama sağ sol yatamıyorum. Hep sırt üstü. Otur kalk hala zor. Bu halde en çok zorlayan şey bebegımı emzırmek .. oturmak zorundasın. Ve oturunca ağrısı oluyor insanın dayanmak zorundasın bebek emsin diye .
Vs vs bebiş biraz sarılık olmuş sık emzırmeye çalışıyorum.
Ama ilk gün hastanede biberon ve emzık verdiğimiz için meme reddi yapıyor şuan o yüzden emzirmek işkence gibi . Çünkü sesi kısılana kadar ağlıyor en son alıyor .
Size hemen verecegım tavsiyeler, hastane çantasına emzik ve biberon kesinlikle koymayın. Şırıngayla versinler en kötü .
Anne olduğumu sezeryan sonrası 2. Günde gelen sütümle anladım emzırmek harika bısey . O yüzden bu şeyi böyle Benım gibi tantana ile gecırmryın bebeğiniz emsin sizi güzel güzel . Annem kardeşim yanımda. Sezeryan olacaklar kesinlikle yanında birilerini bulundurmalı en az 1 hafta. Ben tek kalsam bu bebeyle yapamazdım ..