Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ay ben belden mahvoldum valla 1 aydan fazla süredir. 37 yi bekleyeyim dedim doğum izni için. O kadar dayanilmazdi ki 36 da pes ettim. Evde biraz daha iyi çok yorulmadigim sürece. Dinlenmeye çalış başka da düzeltmenin yolu yok
BENDE 36+1 İM BU SON HAFTA DAYANMAYA CALISIYORUM ,NAPAYIM SONRASINDA KULLANAYIM DIYE ÖZEL SEKTÖR MALESEF COK IMTIYAZ TANIMIYOR.

Kızlar benim bugün çatımda felaket bi baskı var ve iki gündür de bağırsak hareketlerim arttı … yani yürürken çocuk aşağı düşecek gibi hissediyorum baya zorlanıyorum 😳 artık ben gelşyorum yaklaştık sona diyor bana kızım resmen 🥹🥹🥹
hayırlısı olsun sırayla gelıyor bebişler benım oğlum yukarda hala mıdeme ciğerlerıme baskı yapıyor

Uyuyamamak çok kötü üstüne bir de ağrı çekmek zor olsa gerek 😔 kk takviminde son 11 gün yazıyor az kalmış biraz daha dayan 🌸
Hic yok çocukları yolcu ettim kahvaltı derken hepten gitti uyku şuan sancım yok gece yatakta oluyo ben hiç bişey anlamadım

Diğer hamileleiklerinde aynı miydi canım?
Hayır çok rahattım hatta son 1 gün kala vapur gezisi yapmıştım ne bulantı ne ağrı herkes şaşırıyodu sen nasıl hamilesin diye heralde yaş ile ilgili bende anlamadım düzenli olsada en azından ne olduğu belli olur enfeksiyon da yok yarın çatı muanesinde bakalım açılma varmi

Kızlar benim bugün çatımda felaket bi baskı var ve iki gündür de bağırsak hareketlerim arttı … yani yürürken çocuk aşağı düşecek gibi hissediyorum baya zorlanıyorum 😳 artık ben gelşyorum yaklaştık sona diyor bana kızım resmen 🥹🥹🥹
Kızlar çok zorluyo sona yaklaştık çok şükür

Merhabalar kızlar . Ancak yazabiliyorum. Sezeryan sonra ağrı süt olayı vs kolay değilmiş annelik 🫠
Süte geçmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum bu saatler ağrım artıyor kaşınıyor da iyileşiyor tabı bi yandan ama sağ sol yatamıyorum. Hep sırt üstü. Otur kalk hala zor. Bu halde en çok zorlayan şey bebegımı emzırmek .. oturmak zorundasın. Ve oturunca ağrısı oluyor insanın dayanmak zorundasın bebek emsin diye .
Vs vs bebiş biraz sarılık olmuş sık emzırmeye çalışıyorum.
Ama ilk gün hastanede biberon ve emzık verdiğimiz için meme reddi yapıyor şuan o yüzden emzirmek işkence gibi . Çünkü sesi kısılana kadar ağlıyor en son alıyor .
Size hemen verecegım tavsiyeler, hastane çantasına emzik ve biberon kesinlikle koymayın. Şırıngayla versinler en kötü .
Anne olduğumu sezeryan sonrası 2. Günde gelen sütümle anladım emzırmek harika bısey . O yüzden bu şeyi böyle Benım gibi tantana ile gecırmryın bebeğiniz emsin sizi güzel güzel . Annem kardeşim yanımda. Sezeryan olacaklar kesinlikle yanında birilerini bulundurmalı en az 1 hafta. Ben tek kalsam bu bebeyle yapamazdım ..
İnşallah çabucak iyileşirsin canım, sağlıkla büyüsün ❤️🙏🏻

Günaydın kızlar, cidden uykular haram oldu resmen asla rahat yatamıyorum beynim akıyor gibi hissediyorum yatarken . Şişko ve ödemli oldum eski halimi özlüyorum inşallah eskiye dönerim 😫
Sürekli uyanıyorum bir tuvalete bir ağrılara.. 10 dakika da olsa yuz ustu yatmak için o kadar çok sabırsızlanıyorum ki 😔
Döneceğiz, emzirirken bol yeşillik, bol su.. sağlıklı beslenirsek sutumuz de olur cok kilo da almayiz. İnşallah 😂

Sürekli uyanıyorum bir tuvalete bir ağrılara.. 10 dakika da olsa yuz ustu yatmak için o kadar çok sabırsızlanıyorum ki 😔
Döneceğiz, emzirirken bol yeşillik, bol su.. sağlıklı beslenirsek sutumuz de olur cok kilo da almayiz. İnşallah 😂
Ben de istediğim gibi uyuma hayalleri kuruyorum 😀
Kilo alma kotam doldu da taşıyor benim, o yüzden emzirirken asla diyorum şimdiden 😫😫 bir de doğumdan 2 ay sonra kardeşimin düğünü var en azından motivasyon olur elbiseye girmek falan 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ neyse hayırlısıyla şu bebeleri içimizden çıkaralım da halletcez 😂

Hayır çok rahattım hatta son 1 gün kala vapur gezisi yapmıştım ne bulantı ne ağrı herkes şaşırıyodu sen nasıl hamilesin diye heralde yaş ile ilgili bende anlamadım düzenli olsada en azından ne olduğu belli olur enfeksiyon da yok yarın çatı muanesinde bakalım açılma varmi
Sonraki hamileliklerde daha çok ağrı oluyor sanırım ya bende girince çok fazla hissediyorum diğerinde sadece doğurduğum gün sancım olmuştu o da soğuk almışım sızlıyor gibiydi şimdi bacağıma falan giriyor felaket nasıl dayanılacaksa

Ben de istediğim gibi uyuma hayalleri kuruyorum 😀
Kilo alma kotam doldu da taşıyor benim, o yüzden emzirirken asla diyorum şimdiden 😫😫 bir de doğumdan 2 ay sonra kardeşimin düğünü var en azından motivasyon olur elbiseye girmek falan 🤦🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ neyse hayırlısıyla şu bebeleri içimizden çıkaralım da halletcez 😂
Evet en önemlisi o su an 😂 sağlıkla gelsinler hepsi 🙏🏻
Doğumdan 2 ay sonraya bence toparlamış olursun bile büyük oranda. Güzel bir anne bebiş hazırlığı yaparsınız 🥹

Back
X