- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.241
Ay surekli acikiyorum mahvoldum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben belden mahvoldum valla 1 aydan fazla süredir. 37 yi bekleyeyim dedim doğum izni için. O kadar dayanilmazdi ki 36 da pes ettim. Evde biraz daha iyi çok yorulmadigim sürece. Dinlenmeye çalış başka da düzeltmenin yolu yokKızlar bugün ekstra belim ağrıyor özellikle doğrulurken yataktan filan. Aşırı ağrı var yani h böyle olmamıştım ya ağrıyordu evet ama bu farklı bi çeşit ağrı. İlerledikçe galiba dayanılmaz oluyo
Hayırlı olsun canım, gözünüz aydın.Kızlar 16.30 da oğlum Can geldi. İkimizde iyiyiz. 2180 kilosu boyu 45 cm. İlk iki saat takipte kaldı desteksiz nefes alabiliyo mu diye. Sonra yanıma getirdilerhepinize tek tek teşekkür ederim.
![]()
Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı olmanıza çok se vindim. Maşallah.Kızlar 16.30 da oğlum Can geldi. İkimizde iyiyiz. 2180 kilosu boyu 45 cm. İlk iki saat takipte kaldı desteksiz nefes alabiliyo mu diye. Sonra yanıma getirdilerhepinize tek tek teşekkür ederim.
![]()
Küçük adam yemek istiyoooor tam tost saatiAy surekli acikiyorum mahvoldum ya
Offff tosttt en sevdigim seyKüçük adam yemek istiyoooor tam tost saati![]()
Allah sağlık sıhhat nasip etsin güle güle büyütünMerhabalar kızlar . Ancak yazabiliyorum. Sezeryan sonra ağrı süt olayı vs kolay değilmiş annelik
Süte geçmesin diye ağrı kesici kullanmıyorum bu saatler ağrım artıyor kaşınıyor da iyileşiyor tabı bi yandan ama sağ sol yatamıyorum. Hep sırt üstü. Otur kalk hala zor. Bu halde en çok zorlayan şey bebegımı emzırmek .. oturmak zorundasın. Ve oturunca ağrısı oluyor insanın dayanmak zorundasın bebek emsin diye .
Vs vs bebiş biraz sarılık olmuş sık emzırmeye çalışıyorum.
Ama ilk gün hastanede biberon ve emzık verdiğimiz için meme reddi yapıyor şuan o yüzden emzirmek işkence gibi . Çünkü sesi kısılana kadar ağlıyor en son alıyor .
Size hemen verecegım tavsiyeler, hastane çantasına emzik ve biberon kesinlikle koymayın. Şırıngayla versinler en kötü .
Anne olduğumu sezeryan sonrası 2. Günde gelen sütümle anladım emzırmek harika bısey . O yüzden bu şeyi böyle Benım gibi tantana ile gecırmryın bebeğiniz emsin sizi güzel güzel . Annem kardeşim yanımda. Sezeryan olacaklar kesinlikle yanında birilerini bulundurmalı en az 1 hafta. Ben tek kalsam bu bebeyle yapamazdım ..
Uyuyamamak çok kötü üstüne bir de ağrı çekmek zor olsa gerekSabaha kadar kivrandim düzenli olsun diye bekledim ama yok sıfır uyku uyudum![]()
Diğer hamileleiklerinde aynı miydi canım?Sabaha kadar kivrandim düzenli olsun diye bekledim ama yok sıfır uyku uyudum![]()
Günaydın canım gece valla bana da zor geçiyor sağa dön sola dön bi şekilde asla rahat edemiyorum kendi yatağımızdan çıkıyorum oğlanın yatağına ordan salona döne döne uyuyorum rezil şekilde yaHerkese günaydınGeceler niye böyle zor kızlar yaaa. Güneş doğunca herşey normale dönüyor ama
![]()
Canım geçmiş olsun hemencecik toparlar tabiki hiç merak etme Allahın izniyleEnfeksiyon ve sarılık nedeniyle yoğun bakıma giriyoruz maalesefinşallah çabuk toparlar.
Hiç canını sıkma canım çabucak toparlanır orada. Sen de kendini toparlarsin. En kısa zamanda evinize götürürsünüzEnfeksiyon ve sarılık nedeniyle yoğun bakıma giriyoruz maalesefinşallah çabuk toparlar.
Aynı benGünaydın canım gece valla bana da zor geçiyor sağa dön sola dön bi şekilde asla rahat edemiyorum kendi yatağımızdan çıkıyorum oğlanın yatağına ordan salona döne döne uyuyorum rezil şekilde ya![]()
Evet çok şükür canım valla perişan oldum suan salondayım beş dk sonra nerdeyim belli olmazHiç canını sıkma canım çabucak toparlanır orada. Sen de kendini toparlarsin. En kısa zamanda evinize götürürsünüz
Aynı benBen de öyle salon yatak odası sürekli geziyorum. Neyse ki az kaldı canım ya
gözetim altında olup tedavisini olsun hemencecik sana verirler annesi geri endişelenme güzel bakarlarİnşallah ya bende inanıyorum hemen toparlıcak. Rabbim büyük meleklerimiz önce ona sonra doktorlarımıza emanet![]()