- 26 Temmuz 2024
- 63
- 74
- 3
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.301
Ben hamilelikten çok yoruldum. Bu bebeler ne zaman doğacak? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev işi olarak çömelip yer silme çok iyiymiş bir kadın uzun uğraşlar sonucu en son o sekilde doguma gitmis. merdivenlerden yan yan inip çıkmak da etkiliymiş.Kızlar dün gece ben yine gittim kendi hastanemebilin bakalım kimin açılması yok
Hiç açılma olmamış hala 1 cm deyim. Ebe yine vajinal muayene etti ilk gebeliklerde olur böyle dedi birden 4 e de çıkabilir hiç açılmayadabilir ama pelvisin süper çok rahat bir doğum olacak dedi. Bebişin başı kanalda ama rahim ağzını baskılamıyormuş o yüzden açılmıyor dedi. Kanaldan çıkabilir dönebilir kanalda olması çok net bir gösterge değil dedi.
Hurma , ananas filan yeme artık çok patlayacak kilosu fazla dedi. Karnıma baktı vajinal baktı , Usg bakmadan nasıl anlıyorlar elle bilemedim.
Bol yürüyüş ve pilates topunda zıplama,egzersiz önerdi. Ev işi ile kendini yorma sadece yürüyüş ve egzersiz yap dedi. Dün ufak çaplı bir moral bozukluğu ve sinir krizi sonrası bir uyku çektim şuan iyiyim. Uzun yürüyüşlere başlıyorum artık.![]()
benim bayağı var evet ya , 2 haftadır kasılma sancım çok ama açılmadı ne yaptıysam. Yürüyüş ve merdiven çıkmayı artırayım bakalım inşallah işe yararsancın var ya o haftaları görmezsin herhalde onun hiç sancı yoktu canım artık bu haftada doğurmazsan sezeryan alırım diyordu doktoru şükür doğurdu kurtuldu
Dün valla çok sinirim bozulduEv işi olarak çömelip yer silme çok iyiymiş bir kadın uzun uğraşlar sonucu en son o sekilde doguma gitmis. merdivenlerden yan yan inip çıkmak da etkiliymiş.
Ama yürüyüş hem seni çok yormaz hem de nefes alış veriş düzenli olacağı için ciğerlerin de açılır daha etkili olabilir dediği gibi. Böylesi daha kolay olacaktır belki de hiç sinirlenme. Evet cok yıpratıcı ama bazı seyler bekledikçe güzelleşiyorinşallah sizin için de öyledir.
![]()
Bana da biraz önce batma oldu sanırım tırnaklarını geçirdi vajinaya yürüyemedim Bi an artık sona geldik herşey gelecek başımızaBebek döndüğünden beri bende de oluyordu canım dün sordum doktoruma bebek döndüğü için normal öyle şeyler batma ve dolgunluk hissedersin dedi, sağlıkla gelsin bebişlerimiz![]()
İnşallah birinden biri iyi gelir de bu hafta gelsin artık sağlıklaDün valla çok sinirim bozulduAğrıyı çektim çektim sonuç yok neyse moral bozmak yok öyle böyle gelecekler
çömelip ördek yürüşüyünü yapıyorum ben biraz da yer sileyim
![]()
İnşallah canımİnşallah birinden biri iyi gelir de bu hafta gelsin artık sağlıklaannem de senin gibi olmuş sancıları arttiktan sonra 3 gün evde beklemiş 2 cm de kalmış o da sürekli göndermişler sonra gelmişim
Kolaylıkla gelecek ben inanıyorum moral bozmak yok![]()
Ayy Biz bu Doğa kuş geldi gelecek diye kaç haftadır bekliyoruz yaaKızlar dün gece ben yine gittim kendi hastanemebilin bakalım kimin açılması yok
Hiç açılma olmamış hala 1 cm deyim. Ebe yine vajinal muayene etti ilk gebeliklerde olur böyle dedi birden 4 e de çıkabilir hiç açılmayadabilir ama pelvisin süper çok rahat bir doğum olacak dedi. Bebişin başı kanalda ama rahim ağzını baskılamıyormuş o yüzden açılmıyor dedi. Kanaldan çıkabilir dönebilir kanalda olması çok net bir gösterge değil dedi.
Hurma , ananas filan yeme artık çok patlayacak kilosu fazla dedi. Karnıma baktı vajinal baktı , Usg bakmadan nasıl anlıyorlar elle bilemedim.
Bol yürüyüş ve pilates topunda zıplama,egzersiz önerdi. Ev işi ile kendini yorma sadece yürüyüş ve egzersiz yap dedi. Dün ufak çaplı bir moral bozukluğu ve sinir krizi sonrası bir uyku çektim şuan iyiyim. Uzun yürüyüşlere başlıyorum artık.![]()
İnşallahİnşallah canımbazılarında böyle oluyormuş maalesef.
Bu arada bu kasılmalarıma belden gelip karnıma doğru yayılan çok şiddetli regl krampları gibi ağrılar eşlik ediyor. Ebem de bu şekilde olacağını söyledi. Bazen soranlar yazanlar oluyor, benim açılmam olmadığı için doğum başlamıyor ama bazılarının çok çabuk açılabiliyormuş. Bu şekilde şiddetli, düzenli ve geçmeyen ağrılarınız olursa gidin kızlar
hiç merak etme çok güzel doğuracaksın. Birde ben hastaneye 3 dk da bir sancıyla gittim klasik kurtajdan kalma 2 cm açılmam vardı sonra hemen acildi. bence dk şıklaşınca açılıyor o yüzden stres yapma kendini yorma. Bende simdi cocukları alip yuruyuse gidicem parkaDün valla çok sinirim bozulduAğrıyı çektim çektim sonuç yok neyse moral bozmak yok öyle böyle gelecekler
![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim erken doğduğu için gözlerinde rop rahatsızlığı çıktı, doktor enjeksiyon tedavisi yapılacak dedi. Genelikle prematürelerde oluyormuş. Bizimki 3. Evredeymiş ama kötü değilmiş aranızda bu rahatsızlığı bilen varmı acaba
Banada bugün doktorum herşey serbest dediDün valla çok sinirim bozulduAğrıyı çektim çektim sonuç yok neyse moral bozmak yok öyle böyle gelecekler
![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Yok canım çatı ağrısı filan gibi değil nefes kesiyor resmen. Belden giriyor benimkiler ve kaşığımdan çıkıyor. Doğumda da bunun daha şiddetlisi olacak dedi ebe. Tam açılma olunca şiddeti daha çok artıyormuş.İnşallahher şey çok güzel oalcak
Benim regl ağrısı gibi oluyor ama hiç düzenli değil. Igne batması dışında çatı kemiklerimde çok fazla baskı da hissetmiyorum. Yani agri her zaman belden ve çok siddetli vurmayabilir mi demek istedi. Çünkü kime sorsam dogum baslayinca anlarsın diyor ağrısı çok farklı diyorlar. Benim acı esigim yüksektir ama dogumda ne olur hiç bilmiyorum
Evet ya ben de sancılar 3-5 dk ya düşünce gittim ama yok maalesef. Açılacak demek ki böyle böyle. Şimdi çıkıyorum ben de maratonahiç merak etme çok güzel doğuracaksın. Birde ben hastaneye 3 dk da bir sancıyla gittim klasik kurtajdan kalma 2 cm açılmam vardı sonra hemen acildi. bence dk şıklaşınca açılıyor o yüzden stres yapma kendini yorma. Bende simdi cocukları alip yuruyuse gidicem parka![]()
Valla insan her şeyi yapıyor canımBanada bugün doktorum herşey serbest dedibol bol yürüyüşe başliycam ama çömelmek zorluycak sanki
![]()
Valla sorma canım, babam aradı hala doğuramadın mı diyor heh dedim bir sen eksiktin.Ayy Biz bu Doğa kuş geldi gelecek diye kaç haftadır bekliyoruz yaaMoralini bozma canım olumlu olmaya çalış bu günleri hatirlamayacaksin bile
![]()
Canım çok şükür eve dönüş yolundayız, taburcu olduk.