Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar 16.30 da oğlum Can geldi. İkimizde iyiyiz. 2180 kilosu boyu 45 cm. İlk iki saat takipte kaldı desteksiz nefes alabiliyo mu diye. Sonra yanıma getirdiler ❤️❤️ hepinize tek tek teşekkür ederim. 😍
İyi olmanıza çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunn maşallah Can’a 🥰🥰🥰🙏♥️

Kızlar 16.30 da oğlum Can geldi. İkimizde iyiyiz. 2180 kilosu boyu 45 cm. İlk iki saat takipte kaldı desteksiz nefes alabiliyo mu diye. Sonra yanıma getirdiler ❤️❤️ hepinize tek tek teşekkür ederim. 😍
Gözün aydın ne güzel haber maşaAllah sağlıkla büyüsün çok çok sevindim . Özel mi devlet mi canım

Kızlar bugün ekstra belim ağrıyor özellikle doğrulurken yataktan filan. Aşırı ağrı var yani h böyle olmamıştım ya ağrıyordu evet ama bu farklı bi çeşit ağrı. İlerledikçe galiba dayanılmaz oluyo
Bende temizlikten sonra öyle oldum magnezyum alıp iki gün dinlendim 4 gün sürmüştü 🤦‍♀️

Kızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha
Benim 34. Haftam bittikten sonra indi karnım, hatta her gören senin karnın inmiş diyordu ben de o şekilde fark ettim. Doktorum doğum pozisyonunu almış dedi bugün🥰

Ben de karnımın her noktasında kramp hissediyorum bugün. Kasılma ve sertleşmeyi geçtim artık rahatsızlık veren kramplar arttı. Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım bekliyorum. 😖

Back
X