Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İşte benim de bebek 11 gün geriden başladı çünkü geç döllendi yumurta. Şu an 3 hafta önden gidiyor ama şimdi ki gelişimi önemli değil ilk döllendiği tarih önemli. Bir konuda tam bilgi sahibi olmayınca eğitimi o alanda yapmayınca doktorlara güvenmek gerekiyor da söz konusu bebeklerimiz olunca her şey extra zor oluyor 🤪
Aynen bilgimiz yok ciğer gelişimi tamamsa sıkıntı olmaz sağlıkla doğsunlar yeter ki

Amin canım herkes özele gitme araştımaya git diyo ama artık son haftalarim bu Dr alıştım güven verdi bana artık Allah'a emanet gidicem biraz oyuzden doğsun ne olacaksa olsun diyorum
İnş sıkıntısız atlatacaksın canım zaten Bi sıkıntı olursa sevk ederler yine

Bendede öyle baya yoğun ve miktar olarak fazlaydı normal akıntıya benzetemedim. Arkasından kanlı geldiyse senin nişan olabilir nişandan sonra hemen başlamıyormuş ama doğum. Yakın zamanda kontrole gittinmi
Çarşamba gittim Dr demedim🙈 suni sancıyla başlatır diye korkuyorum Çarşamba yine var randevum çatı muanesi yapacak öff

Devletteki Dr diyorum siz doğumu yapın bişey olursa sevk verin yok diyo tıp fakültesine git uzak buraya üniversite normal bekliyorum 3 bebeğim o kadar yola gidip yetisememek var
Uzaksa nasıl gideceksin İnş hiç gerek kalmayacak sevke falan canım şimdi onu düşünme

Kızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla 🥰
Benim gebe takibinde denk geldiğim bi arkadaş 42 de doğum yapmış kız. Hani kızlar erken geliyordu 42 de doğurdum dedi 🤣🤣🤣🤣

Valla kızlar benim indi aşağıya üst taraf boşaldı resmen kendime bol şans diliyorum😬🥹
Ben 3 gündür kaburga ağrısı yaşamıyorum komşumuz karnın inmiş geçen haftaya göre dedi, kasıklarda bol doluluk var yarın öğrenicez bakalım nerelerde takılıyor küçük kız 😬

Back
X