Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha

Aynı şeyleri yaşadım bende demekki gerçekten önemli. Doktorlarda ebelerde asm deki ebe de aynı şeyi söyledi 9 tehlikeli görünüyor hamilelikte küçük önemli bebek oksijensiz kalabilir. Düşük tutmaya çalış tuzu azalt kahve çay kes canım sarımsaklı yoğurt istirahat yürüyüş birde ayaklarının altına yastık koyup uzanmakta basıncı düşürüyor
Evet doktorumda küçüğün yükselmesi daha tehlikeli demişti. Hepsini azalttım, kahveyi bile içmiyorum eskisi kadar. 😕
Bebislerimiz hep iyi olsun, böyle her seye tedirgin olmak da kötü yapiyor insani.
Cok teşekkür ederim 🌸

Evet doktorumda küçüğün yükselmesi daha tehlikeli demişti. Hepsini azalttım, kahveyi bile içmiyorum eskisi kadar. 😕
Bebislerimiz hep iyi olsun, böyle her seye tedirgin olmak da kötü yapiyor insani.
Cok teşekkür ederim 🌸
Kesinlikle sona doğru insani daha bir korku sarıyor sağlıkla gelsinler bir an önce 🤲💕

Kızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha
Benim karnım küçük ama kaburgamla mide ardında boşluk var mide yanmalarim geçti etrafımdakiler daha inmemiş diyolar bacak bacak üstüne de atabiliyorum

Annemde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı. Tansiyonu çok çok yükseliyordu ama kolaylıkla geçti doğumu, kardeşim de 3,5 kg civarı vardı 10 sene oldu tam net hatırlamıyorum kilosunu ama tombikti gayet sağlıklıydı. Sizin ki de çok çok güzel olacak inan ki. İnşallah sorunsuzca geçer 🙏🏻
Amiiin inşallah canım sende çok dikkat et sona yaklaştık sağ salim alalım kucağımıza 🥰🥰🙏🙏♥️

Kızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla 🥰

Kızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla 🥰
Normal doğurma yaşlanınca çiş kaçırırsın cümlesine deli oluyorum doktoruma sordum önce sağlam bi güldü sonra uzun uzun anlattı, hala sağdan soldan diyenler var oran buran yırtılır diye 😂😂😂 aman heryerim heryerime girdi zaten anayız biz 🥹🫶

"Erkek çocuğu zor " muhabbetlerine sinir oluyorum 😒

Canım bende 38+ larda dogsun istiyorum ya beyefendi artık nezman gelirse

1 hafta önce geldi canım gece sarı sümüksu bişey geldi ama baya yoğun sabahta kanlı mukus tarzı geldi ama 1 haftayı geçti ne olduğunu anlayamadım ben hala nişan diyorum ama
Bendede öyle baya yoğun ve miktar olarak fazlaydı normal akıntıya benzetemedim. Arkasından kanlı geldiyse senin nişan olabilir nişandan sonra hemen başlamıyormuş ama doğum. Yakın zamanda kontrole gittinmi

Back
X