- 25 Ekim 2022
- 822
- 667
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.181
Kızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktorumda küçüğün yükselmesi daha tehlikeli demişti. Hepsini azalttım, kahveyi bile içmiyorum eskisi kadar.Aynı şeyleri yaşadım bende demekki gerçekten önemli. Doktorlarda ebelerde asm deki ebe de aynı şeyi söyledi 9 tehlikeli görünüyor hamilelikte küçük önemli bebek oksijensiz kalabilir. Düşük tutmaya çalış tuzu azalt kahve çay kes canım sarımsaklı yoğurt istirahat yürüyüş birde ayaklarının altına yastık koyup uzanmakta basıncı düşürüyor
Rica ederim ne demekBirazdan deneyeyim teşekkür ederim![]()
Kesinlikle sona doğru insani daha bir korku sarıyor sağlıkla gelsinler bir an önceEvet doktorumda küçüğün yükselmesi daha tehlikeli demişti. Hepsini azalttım, kahveyi bile içmiyorum eskisi kadar.
Bebislerimiz hep iyi olsun, böyle her seye tedirgin olmak da kötü yapiyor insani.
Cok teşekkür ederim![]()
Benimki de hala inmediKızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha
Amin inşallah, hepimiz sağlıkla güzelce kavuşalımRica ederim ne demekşimdi her şeyden tedirgin oluyoruz ,bide tansiyon çok önemli olunca
sağlıkla kavuşalım artık inşallah
![]()
Amin inşallahKesinlikle sona doğru insani daha bir korku sarıyor sağlıkla gelsinler bir an önce![]()
Benim karnım küçük ama kaburgamla mide ardında boşluk var mide yanmalarim geçti etrafımdakiler daha inmemiş diyolar bacak bacak üstüne de atabiliyorumKızlar benim karnım daha inmedi kızımda hatırlamıyorum 8 yıl öncesini sizin karinlar ne durumda hem az inse rahat nefes alırdım bildiğin tam göğüs altimda daha
Amiiin inşallah canım sende çok dikkat et sona yaklaştık sağ salim alalım kucağımızaAnnemde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı. Tansiyonu çok çok yükseliyordu ama kolaylıkla geçti doğumu, kardeşim de 3,5 kg civarı vardı 10 sene oldu tam net hatırlamıyorum kilosunu ama tombikti gayet sağlıklıydı. Sizin ki de çok çok güzel olacak inan ki. İnşallah sorunsuzca geçer![]()
İnşallah, sağlıkla kolaylıkla kavusalim hep birlikteAmiiin inşallah canım sende çok dikkat et sona yaklaştık sağ salim alalım kucağımıza![]()
Normal doğurma yaşlanınca çiş kaçırırsın cümlesine deli oluyorum doktoruma sordum önce sağlam bi güldü sonra uzun uzun anlattı, hala sağdan soldan diyenler var oran buran yırtılır diyeKızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişiniKızımıza kavuştuk. Herşey yolunda çok şükür. Merak edenler için yazıyorum![]()
"Erkek çocuğu zor " muhabbetlerine sinir oluyorumKızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla![]()
Canım bende 38+ larda dogsun istiyorum ya beyefendi artık nezman gelirseKızlar siz en çok hangi lafa sinirleniyorsunuz ben en çok ‘erkek bebek geç doğar sen 40a kadar beklersin’ ya nereden belli kardeşim sanki kanun var erkek diye 40’da doğacak ben erken doğum istiyorum mümkünse 38-39 gibi gelişimini tamamladıktan sonra bir an önce kavuşayım yavrumla![]()
Bendede öyle baya yoğun ve miktar olarak fazlaydı normal akıntıya benzetemedim. Arkasından kanlı geldiyse senin nişan olabilir nişandan sonra hemen başlamıyormuş ama doğum. Yakın zamanda kontrole gittinmi1 hafta önce geldi canım gece sarı sümüksu bişey geldi ama baya yoğun sabahta kanlı mukus tarzı geldi ama 1 haftayı geçti ne olduğunu anlayamadım ben hala nişan diyorum ama
Canım dün bende de oldu ama uyuyana kadar sabah kalktığımda geçmişti bugün de hiç ağrı olmadı öyleKızlar ara ara sol kasığıma bi baskı olup acı gibi bir şey hissediyorum bu doğum sancısı olmaz değil mi
Bugün de ara ara oldu benim gündüz ama acaba enfeksiyon mu dedimCanım dün bende de oldu ama uyuyana kadar sabah kalktığımda geçmişti bugün de hiç ağrı olmadı öyle