Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hep kavuşma anını hayal ediyorum şuan yine gözlerim doldu 😭 eşimin göğsüne yattığı anı düşünüyorum bir de… 🥹 herşeye katlanırım azıcık kaldı kızımı merak ediyoruuum 🥹🥹♥️🙏🙏🙏
Yaa 💕💕🥹 ben de ağlıyorum kaç gündür, sen şimdi kucağımda mı olacaksın benim filan diye konuşuyorum minnoşumla , çok güzel olacak inşallah her şey. Bakalım biz vajinal bekliyoruz ama belki de sürpriz yapacaklar her an her şey olabilir 🥰

Ya kızlar bi de geçen hafta gebe okuluna gittim ebeyle uzun uzun konuştuk doğumhaneyi falan da gezdirdi rahatlatmak anlamında bir cok sey yaptı sağolsun. Ne vajinal ne de sezeryan doğum yapıcam diye kendinizi hicbir zaman kasmayın diyor. İkisinin ortasında olun akısına bırakın diyor. 9 cmlik acıklıkla bile son dk sezeryana alınan anne biliyorum dedi. Neyin ne olacağı hic belli olmaz normal diye gelirsiniz son dk bi komplikasyon olur sezeryana alınırsınız. Sezeryan icin gün alırsınız gününüzden önce suyunuz gelir normal doğurursunuz dedi. Akısına bırakmak aslında en doğrusu ama belirsizlik yaşamak kötü. Bir de artık özelde sebepsiz yere sezeryan yapan drlar sorgulanıyormus artık böyle bir detay verdi🤷🏻‍♀️

Aman dikkat et kendine canım kimse senden ve bebeğinden değerli değil valla geçen gün eltim aradı duymazlıktan geldim geri de dönmedim. Sürekli negatif şeyler konuşan birisi beni geriyor, ne düşünürse düşünsün umrumda bile değil şuan. Doğurunca da gelip boş boş konuşursa ağzının payını veririm ben eski ben değilim artık 😏
En güzeli negatif kişilerden uzak durmak
Ay ben de aynıyım ya, kimseyle görüşmüyorum kendimi eve kapadım. Her şey sinirimi bozuyo artık. Tahammülüm kalmadı gerçekten.
Son zamanlar doğumu bekleme stresi yetiyor birde başkaları hiç çekilmiyor
Bir aydır sırf kendimi yormamak için babamla konuşmuyorum millet kaynansindan çeker ben öz babamdan çekiyorum 🥲
Işte bende annemden kaynana gorumce bukadar nefret beslemedi laf sokmadı annem gerçekten beni çok yordu 2 yıldır çok🤦‍♀️

En güzeli negatif kişilerden uzak durmak

Son zamanlar doğumu bekleme stresi yetiyor birde başkaları hiç çekilmiyor

Işte bende annemden kaynana gorumce bukadar nefret beslemedi laf sokmadı annem gerçekten beni çok yordu 2 yıldır çok🤦‍♀️
İnsanın kendi öz ailesinin böyle olması daha çok koyuyor insana ne yazık ki 🥺

Kızlar son haftalar sorunlu kimseyle gorusmeyin ben telefonla konuşmayacağım artık bugün bir tartışma yaşadım telefonda ve tansiyonum 16/10 oldu. Doktora gittik çok şükür herşey yolunda nst de güzel cıktı evdeyim herkese söyledim beni aramayin doğurunca haber ederim diye
Ben de kimseyle konuşmuyorum, yoksa katil olcam sıfır tahammül. En iyisi böyle. Çok geçmiş olsun canım

İnsanın kendi öz ailesinin böyle olması daha çok koyuyor insana ne yazık ki 🥺
31 yaşındayım 3. Oğlumu bekliyorum sehir disindayim ailem yok burda inan saçlarım beyazladı bu 2 yıldır göre yaşın genç neden saçların beyaz diyor . Nekadar normal sohbet etsem konu açmasam laf sokup canımı yakıyor yine susuyorum bugün patladım oda olan bana oldu yine

Senin genetik bir durumun vardı yanlış hatırlamıyorsam doktorların en doğru yönetimin ne olduğunu zaten netleştirip ona göre önlem almışlardır.

Sana mesela şimdi sezaryen olman lazım diyorlarsa illa normal olsun diye diretirsen mantıklı olmaz bahsettiğim bu. Adamlar biliyorlar durumu ve riskleri gerekli önlemi alıyorlar zaten.

Kim nasıl istiyorsa gönlünce olsun tabii ki herhangi bir doğum şeklini savunduğum ya da ayıpladığım için değil söylediğim , herkesin kendi bedeni kendi kararı. Ama bu tarz riskli durumlarda otorite doktorlar, bizim için neyin doğru olduğunun kararını en iyi onlar verir yıllarca bu işin eğitimini alıp bu alanda uzmanlaşıp yüzlerce farklı hasta ile karşılaşıyorlar. He doktoruna da güvenmiyorsan o zaman 2. Görüş alırsın başka doktorlara da danışırsın. Körü körüne bir şey konusunda diretmek ilginç geliyor bana.

Senin genetik bir durumun vardı yanlış hatırlamıyorsam doktorların en doğru yönetimin ne olduğunu zaten netleştirip ona göre önlem almışlardır.

Sana mesela şimdi sezaryen olman lazım diyorlarsa illa normal olsun diye diretirsen mantıklı olmaz bahsettiğim bu. Adamlar biliyorlar durumu ve riskleri gerekli önlemi alıyorlar zaten.

Kim nasıl istiyorsa gönlünce olsun tabii ki herhangi bir doğum şeklini savunduğum ya da ayıpladığım için değil söylediğim , herkesin kendi bedeni kendi kararı. Ama bu tarz riskli durumlarda otorite doktorlar, bizim için neyin doğru olduğunun kararını en iyi onlar verir yıllarca bu işin eğitimini alıp bu alanda uzmanlaşıp yüzlerce farklı hasta ile karşılaşıyorlar. He doktoruna da güvenmiyorsan o zaman 2. Görüş alırsın başka doktorlara da danışırsın. Körü körüne bir şey konusunda diretmek ilginç geliyor bana.
Evet kalıtsal bir hastalık . Maalesef Almanyada yasıyorum burdaki doktorlar bana cok bilgisiz gibi geliyor cünkü kadına bir soru sordugumda karsımda bilgisyaradan bakıp bakıp cevaplıyor günüm yaklastı riskli gebe olduğum halde böyle halederiz sunu yaparız bunu yaparız diye söylüyor ama halen dogum doktorumla irtibata bile gecmemiş yani planlı bir sekilde ilerlemiyor . Bunu defalarca hatırlatmama ragmen aynı sekilde ilerliyor . Gercekten doktorunda hayırlısını versin Allah çünkü insanın güvenmediği doktorlar olunca her olumsuzlukları düsünüyor . doktorda değiştirme imkanı yok cünkü bütün hastalıga dair olan rapor evraklar bilgileri kendisi biliyor aynı hastanede dogumda olacağı icin doktor icin baska secenek yok . Zaten mantıken kesilen bi yerden daha cok kanama olması beklenir. Ama ben bazen standart basit bir regl günümde bile durmayan kanamalar kan kaybından baygınlıklar geciren biri oldugum icin iki türlüsüde korkutuyo tabi beni

Evet kalıtsal bir hastalık . Maalesef Almanyada yasıyorum burdaki doktorlar bana cok bilgisiz gibi geliyor cünkü kadına bir soru sordugumda karsımda bilgisyaradan bakıp bakıp cevaplıyor günüm yaklastı riskli gebe olduğum halde böyle halederiz sunu yaparız bunu yaparız diye söylüyor ama halen dogum doktorumla irtibata bile gecmemiş yani planlı bir sekilde ilerlemiyor . Bunu defalarca hatırlatmama ragmen aynı sekilde ilerliyor . Gercekten doktorunda hayırlısını versin Allah çünkü insanın güvenmediği doktorlar olunca her olumsuzlukları düsünüyor . doktorda değiştirme imkanı yok cünkü bütün hastalıga dair olan rapor evraklar bilgileri kendisi biliyor aynı hastanede dogumda olacağı icin doktor icin baska secenek yok . Zaten mantıken kesilen bi yerden daha cok kanama olması beklenir. Ama ben bazen standart basit bir regl günümde bile durmayan kanamalar kan kaybından baygınlıklar geciren biri oldugum icin iki türlüsüde korkutuyo tabi beni
Senin durumun çok farklı canım. Almanya konusunda cidden bir şey diyemiyorum, doktorlar bitki çayı filan öneriyorlarmış ciddi rahatsızlıklarda ilaç yerine bir değişikler.

Eşin filan bilgilidir durumun konusunda müdahale eder hatırlatır gerekirse içini rahat tut. İnşallah sorunsuz atlatırsın 🙏🙏

Kızlarr ebem mama kesinlikle almamı istemedi. Süt gelmiyor diye bir sey yok dedi. Yanlıs sağmaktandır. Gögüse yeterince uyarı gönderememektendir süt gelmemesi dedi. Kendinizi strese sokmadıgınız sürece o süt o gün oradan gelecek merak etmeyin, hatta evlatlık edinen anneden bile süt geliyo falan dedi🥹🥹 gelmezse o gün seni bulurum bak yaptım tamam dedi görcez bakalım😂Bir de sona doğru yaklaşmısken insanlara tahammül seviyem azaldı resmen bi güncelleme geldi bana😂şimdiden herkese beni strese sokacak insanı yanımda hicbir sekilde istemiyorum dedim. Hamilelikte halimi hatrımı sormayan insan hastaneye ya da bana bebeğimi görmeye hiç gelmesin. Kalabalık istemiyorum dedim. Bi sessizlik cöktü ortamda sanırım mesajım gerekli yerlere gitmiştir hadi bakalımmm😂🙏🏻

31 yaşındayım 3. Oğlumu bekliyorum sehir disindayim ailem yok burda inan saçlarım beyazladı bu 2 yıldır göre yaşın genç neden saçların beyaz diyor . Nekadar normal sohbet etsem konu açmasam laf sokup canımı yakıyor yine susuyorum bugün patladım oda olan bana oldu yine
Canım efer elindeyse su süreç içerisinde görüşme ben babamla bir aydır konuşmuyorum neden kendimi ve bebeğimi Üzeyimki bı ay önce konuştuk ağlatmaktan mahvoldum kardeşlerim ara gönlünü al falan diyorlar şuan hiiiicc kendimi üzemem kusura bakmasınlar

Back
X