Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
Korkma canım, sağlıklı bir şekilde gelir Allahın izniyle, güzel haberlerini alırız 🙏

Kızlarr ebem mama kesinlikle almamı istemedi. Süt gelmiyor diye bir sey yok dedi. Yanlıs sağmaktandır. Gögüse yeterince uyarı gönderememektendir süt gelmemesi dedi. Kendinizi strese sokmadıgınız sürece o süt o gün oradan gelecek merak etmeyin, hatta evlatlık edinen anneden bile süt geliyo falan dedi🥹🥹 gelmezse o gün seni bulurum bak yaptım tamam dedi görcez bakalım😂Bir de sona doğru yaklaşmısken insanlara tahammül seviyem azaldı resmen bi güncelleme geldi bana😂şimdiden herkese beni strese sokacak insanı yanımda hicbir sekilde istemiyorum dedim. Hamilelikte halimi hatrımı sormayan insan hastaneye ya da bana bebeğimi görmeye hiç gelmesin. Kalabalık istemiyorum dedim. Bi sessizlik cöktü ortamda sanırım mesajım gerekli yerlere gitmiştir hadi bakalımmm😂🙏🏻
Evet canım benim ebem de özellikle mama getirmeyin sakın dedi, emzirme eğitimi ve süt sağma eğitimi verdi videolar izledim elle sağma yöntemini gösterdi özellikle herkes öğrenmeli dedi, deprem zamanı makineye ulaşamayan emziren anneler çok sıkıntı çekmiş. Doğumhaneyi önceden görmek çok avantajlı dedi, doğum anında güven çok önemli ilk kez gördüğün bir ortamda bile gerilebiliriz imkan oldukça gebeler doğum öncesi doğumhaneyi bir kez görmeli dedi. Tahammül konusunda bende aynıyım kendime şaşırıyorum hayatım boyunca insanları kırmamak için yutkunurdum şuan çok güzel oldu kendi tabularımı yıkıyorum kızım bana güç verdi 😬😬😬💃

Ay kızlar taslak hazırlanmış ücretli izin 1 yıla, ücretsiz izin 1,5 yıla çıkıyormuş. Detaylar önümüzdeki günlerde belli olacakmış. Sezaryen konusunda millet tepki verince bu tuşa bastılar sanırım hadi inşallah 🥹🙏
Allah’ım lütfen olsun 🥺 bizi kapsar mı acaba 🥹

Kızlar yazılanları okuyamadım, internet çekmiyor pek. Ben de Kıvanç da iyi çok şükür. Az önce yürüdüm biraz yanmam dışında ağrım yok. Kendime gelince ayrıntılı anlatırım. Hepinize teşekkür ederimm👶🏻💐
Ayy çok mutlu olduuum hayırlı olsun canım 🙏🥹 sağlıkla büyütün darısı başımıza 🥰♥️🙏

Evet canım benim ebem de özellikle mama getirmeyin sakın dedi, emzirme eğitimi ve süt sağma eğitimi verdi videolar izledim elle sağma yöntemini gösterdi özellikle herkes öğrenmeli dedi, deprem zamanı makineye ulaşamayan emziren anneler çok sıkıntı çekmiş. Doğumhaneyi önceden görmek çok avantajlı dedi, doğum anında güven çok önemli ilk kez gördüğün bir ortamda bile gerilebiliriz imkan oldukça gebeler doğum öncesi doğumhaneyi bir kez görmeli dedi. Tahammül konusunda bende aynıyım kendime şaşırıyorum hayatım boyunca insanları kırmamak için yutkunurdum şuan çok güzel oldu kendi tabularımı yıkıyorum kızım bana güç verdi 😬😬😬💃
Yaaa aynı seyleri söylemis canım benimki de aynı seyleri söyledi. C pozisyonunda süt sağma yöntemi gösterdi. Gögsünüzde mavi damar geciyorsa onlar zaten süt hormonları dedi. Hic dikkat etmemistim baktım ve gercekten mavi damarlar var cok mucizevi bir sey gercekten🙈🙈 bundan sonra önceliğimiz yavruslarımız kimse kusura bakmasınnn🥰♥️🙏🏻

Ayy hadi inşallah ya ilaç gibi olur valla 😳
Kesinlikle ya daha dün konuştuk eşimle ücretsiz izin dönemi kemer sıkacağız falan şakalaşıyorduk o da gün doğmadan neler doğar dedi bugün bak gördün mü diyor bana 😬 ben kısa zamanda olacağını düşünüyorum 🙏🥰

Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
Cok gecmis olsun, inşallah en güzel sekilde sağlıkla kavuşursun bebegine 🙏🏻 her şey çok güzel olacak, dualarimiz sizinle 🌼❤️

Ayy bende normali bekliyorum ama bana ara ara tırsma geliyo 😬🥹 sezaryanmi olaydım diye yaaa poffff nasıl çıkacak bu çocuk
Valla ben tecrübeli olduğum halde ağrım sızım olunca nasıl çıkacak diye düşünüyorum geçen eve geçtik 40 gün sonra eşimle Yan yana yattık yaklaşmaya çalıştı bişey yapacağımızdan da değil birden bebiko kendini sağda toparladı düzelmedi geri sola geçti aşağı ittirdi derken doğuruyorum sandım eşim de gerçek mi doğuruyorsun diyor 🤭 ama tırstım ağlayacaktım adama Bi musaaede etmedi minik bey

Kızlar son haftalar sorunlu kimseyle gorusmeyin ben telefonla konuşmayacağım artık bugün bir tartışma yaşadım telefonda ve tansiyonum 16/10 oldu. Doktora gittik çok şükür herşey yolunda nst de güzel cıktı evdeyim herkese söyledim beni aramayin doğurunca haber ederim diye
Gecmis olsun canım gerçekten kendimize dikkat etmemiz gerekiyo

Back
X