Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben miğde yanmasından ölüyorum şuan ağladım falan yani o derece kötü
Ayy evet ya kulaklarım filan yanıyor bir garip benim de 🥺
3 gecedir kendi kusmuğumda boğulurken uyanıyorum. Malesef bunlar beklenen şeyler doğum yaklaştıkça oluyor ilaçlarla bastırmaya çalışıyorum 🥺
Bunu bilmiyordum hiç ya demek ki yaygın bir durummuş, rennie alıyorum ben de ama pek faydası yok artık

Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
Sorunsuz sıkıntısız kolaylıkla geçsin inşallah. Kordonda sorun olup beslenmeyen bebekler dışarıda daha iyi gelişip toparlıyormuş hiç endişelenmeyin güzel geçecek inşallah

Benim de doğum şeklim çarşamba günü kesinleşcek kızlar. En son 5 mayıs sezeryan olarak konuşmuştuk ama son kontrolde kafa çapı kücülmüs dedim doğum pozisyonunda oldugu icin öyle ultrason tam ölçemiyordur gibi bisi dedi. Carsamba net bi sey söyleyecek ama günü konuşuruz demişti sezeryan gibi gözüküyor🥺🥺🥺öyleyse tam 2 hafta kaldı. Normal doğumdan da, sezeryandan da cok korkuyorummm sona yaklaştıkca cok geriliyorum size de oluyor mu böyle
Bende de korku başladı bazen biranda nasıl olacak ne yaşarım diye düşünce yağmuru başlıyor hemen frenliyorum kendimi 🥲 hatta sezaryen olsaydı herşeyi kendim planlardım mutlu mutlu giderdim hastaneye diyorum şimdi ucu açık belirsizlik yoruyor beni 🥹 iki doğumunda riskleri ve avantajları var, sevdiğim müzikleri açıp gezmeyi sevdiğim yerleri hayal ediyorum, o gün ne olacaksa olacak akışa bırakmalıyım diye motive ediyorum kendimi 🙏

Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor 🥺
Bende kanama konusunda riskli gruptayım. Bana görede sezaryen dogum planlı oldugu icin ameliyat öncesi kanamayı durduran faktör ignelerin yapılıp kanamayı önleyebilecegini düsünüyorum ama doktorum tam tersini normal dogum yapacağımı söyledi kanama acısından daha az risk tasıyormus normal dogum

Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
Dışarda olması içerde olmasından iyi şuan hiç merak etme sağlıkla al kucağına canım

Benim de doğum şeklim çarşamba günü kesinleşcek kızlar. En son 5 mayıs sezeryan olarak konuşmuştuk ama son kontrolde kafa çapı kücülmüs dedim doğum pozisyonunda oldugu icin öyle ultrason tam ölçemiyordur gibi bisi dedi. Carsamba net bi sey söyleyecek ama günü konuşuruz demişti sezeryan gibi gözüküyor🥺🥺🥺öyleyse tam 2 hafta kaldı. Normal doğumdan da, sezeryandan da cok korkuyorummm sona yaklaştıkca cok geriliyorum size de oluyor mu böyle
Benimde günüm 5 mayıs hatta ameliyat randevusunu 12 ye aldı dr um saati bile belli korku değil ama fazlaca stres yüklendim 2 sezaryenim olmasına rağmen tedirginim bir aksilik olursa diye annelikten bunlar 😊

Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor 🥺
Strese girmeyin isteğe bağlı yasak zorunlu sezeryanlar değil kimsenin hayatını riske atmaxlsr kaldiki devlette isteğe bağlı zaten yasaktı ama zorunlu durumlarda sezeryan olan çok oluyodu benimde hem normal hem sezeryan da risklerim var özel drum normali deniycez dedi ozaman bu yasa yoktu benim için sezeryan daha zararlı olduğunu söyledi ama aksi bı durumda sezeryana bakicam dedi hayatımızı riske atmazlar

Kızlar son haftalar sorunlu kimseyle gorusmeyin ben telefonla konuşmayacağım artık bugün bir tartışma yaşadım telefonda ve tansiyonum 16/10 oldu. Doktora gittik çok şükür herşey yolunda nst de güzel cıktı evdeyim herkese söyledim beni aramayin doğurunca haber ederim diye
Aman dikkat et kendine canım kimse senden ve bebeğinden değerli değil valla geçen gün eltim aradı duymazlıktan geldim geri de dönmedim. Sürekli negatif şeyler konuşan birisi beni geriyor, ne düşünürse düşünsün umrumda bile değil şuan. Doğurunca da gelip boş boş konuşursa ağzının payını veririm ben eski ben değilim artık 😏

Kızlar son haftalar sorunlu kimseyle gorusmeyin ben telefonla konuşmayacağım artık bugün bir tartışma yaşadım telefonda ve tansiyonum 16/10 oldu. Doktora gittik çok şükür herşey yolunda nst de güzel cıktı evdeyim herkese söyledim beni aramayin doğurunca haber ederim diye
Ay ben de aynıyım ya, kimseyle görüşmüyorum kendimi eve kapadım. Her şey sinirimi bozuyo artık. Tahammülüm kalmadı gerçekten.

Bir aydır sırf kendimi yormamak için babamla konuşmuyorum millet kaynansindan çeker ben öz babamdan çekiyorum 🥲

Hatırladığım kadarıyla doktor neden vajinal doğumdan ilerlemesi gerektiğini açıklamıştı size, bence fazla evham yapmayın doktorunuza güvenin. Güvenmiyorsanız farklı bir doktordan da görüş alın. Ben o kanamanın sezaryende nasıl kontrol altında tutabileceklerini düşünemüyorum çünkü onda alabilecekleri önlemi vajinal doğum sırasında da alabilirler :)

Back
X