Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Benim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir ☹️
Siyasiler gelip doktorların başında bekleyecek hali yok bizim doktorlarda da o uğraşma kapasitesi yok yurt dışında olsa zorlarlar ters bebekte ama turkiyede hiçbir doktor zorlamaz canım sen merak etme

Deneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Geçen gün konuştuğum bi ebe doğum öncesi mide bulantısı, kusma, iştah azalması, ishal olur dedi canım hatta eskiden lavman yapılırdı halbuki vücut kendisini hazırlar doğuma dedi. Bende de bu belirtilerin tamamı var kimisinin son anda kimisinin bir iki hafta önce başlarmış

Geçen gün konuştuğum bi ebe doğum öncesi mide bulantısı, kusma, iştah azalması, ishal olur dedi canım hatta eskiden lavman yapılırdı halbuki vücut kendisini hazırlar doğuma dedi. Bende de bu belirtilerin tamamı var kimisinin son anda kimisinin bir iki hafta önce başlarmış
Aaa demek ki doğru, benim ishal 2 haftadır var ama mide sorunu yoktu o da yeni başladı 😂 ilk trimester a geri döndük

Benim de doğum şeklim çarşamba günü kesinleşcek kızlar. En son 5 mayıs sezeryan olarak konuşmuştuk ama son kontrolde kafa çapı kücülmüs dedim doğum pozisyonunda oldugu icin öyle ultrason tam ölçemiyordur gibi bisi dedi. Carsamba net bi sey söyleyecek ama günü konuşuruz demişti sezeryan gibi gözüküyor🥺🥺🥺öyleyse tam 2 hafta kaldı. Normal doğumdan da, sezeryandan da cok korkuyorummm sona yaklaştıkca cok geriliyorum size de oluyor mu böyle

Aaa demek ki doğru, benim ishal 2 haftadır var ama mide sorunu yoktu o da yeni başladı 😂 ilk trimester a geri döndük
Benimde iki gündür kaburga ağrım yok oldu bel kasık ağrım başladı belim yanıyor gibi sanki 🥲 36+0 oldum bugün, yarın kontrolde anlayacağız bakalım neler olmuş bir haftada 😬

Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bebişini, haftan küçük değil kısa zamanda toparlarsınız hiç stres yapma kendine dualarımız seninle olacak 🙏🙏♥️

Buraya yazmadım yine yalancıdır diye de gece 5 dk da bire düştü sancılarım 😂 sonra tekrar 10-15 dk olunca gitmedim. Sabah kahvaltı sonrası da çıkardım. Belki de sancılar yüzünden oldu
Ay bi geliyyyy bi gidiyyy 🤭 siddeti gitgide artıyor mu yoksa hep aynı mı biraz daha şiddetlendiyse kusma ondandır belki

Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻🙏🏻henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda. 😞
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım, sen ciğer geliştirici yaptırmıştın sanırım dimi ?

Back
X