- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.001
Deneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyasiler gelip doktorların başında bekleyecek hali yok bizim doktorlarda da o uğraşma kapasitesi yok yurt dışında olsa zorlarlar ters bebekte ama turkiyede hiçbir doktor zorlamaz canım sen merak etmeBenim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir![]()
Deneyimli anne değilim amaDeneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Geçen gün konuştuğum bi ebe doğum öncesi mide bulantısı, kusma, iştah azalması, ishal olur dedi canım hatta eskiden lavman yapılırdı halbuki vücut kendisini hazırlar doğuma dedi. Bende de bu belirtilerin tamamı var kimisinin son anda kimisinin bir iki hafta önce başlarmışDeneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Benim de 34-35 gibi geçmişti geri geldi ya, chatgpt olabilir dedi de yaşayan var mı merak ettim ? Sabah kustum bir deDeneyimli anne değilim amamide yanmam eksimem basladı kusum panto kullanıyorum bunun icin
![]()
Sancıyla beraber kusma olduğunu çok duymuştum canımDeneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Aaa demek ki doğru, benim ishal 2 haftadır var ama mide sorunu yoktu o da yeni başladıGeçen gün konuştuğum bi ebe doğum öncesi mide bulantısı, kusma, iştah azalması, ishal olur dedi canım hatta eskiden lavman yapılırdı halbuki vücut kendisini hazırlar doğuma dedi. Bende de bu belirtilerin tamamı var kimisinin son anda kimisinin bir iki hafta önce başlarmış
Buraya yazmadım yine yalancıdır diye de gece 5 dk da bire düştü sancılarımSancıyla beraber kusma olduğunu çok duymuştum canım
Benimde iki gündür kaburga ağrım yok oldu bel kasık ağrım başladı belim yanıyor gibi sankiAaa demek ki doğru, benim ishal 2 haftadır var ama mide sorunu yoktu o da yeni başladıilk trimester a geri döndük
Ayy bende normali bekliyorum ama bana ara ara tırsma geliyoEvet canım perşembe dikiş alınacak öncede 2 vajinal doğum var ya vajinali bekleyeceğiz olmazsa mecbur sezeryan
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla al kucağına bebişini, haftan küçük değil kısa zamanda toparlarsınız hiç stres yapma kendine dualarımız seninle olacakKızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum.henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda.
![]()
Ay bi geliyyyy bi gidiyyyBuraya yazmadım yine yalancıdır diye de gece 5 dk da bire düştü sancılarımsonra tekrar 10-15 dk olunca gitmedim. Sabah kahvaltı sonrası da çıkardım. Belki de sancılar yüzünden oldu
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım, sen ciğer geliştirici yaptırmıştın sanırım dimi ?Kızlar bugün 34+4 oldum bebeğin suyu azalmış ve bebeğe giden damarlarda sıkıntı olduğundan bugün acil alıncak akşam üstü, dualarınızı bekliyorum.henüz 2240 gram çıkıyo ultrasonda.
![]()
Ben miğde yanmasından ölüyorum şuan ağladım falan yani o derece kötüDeneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
İnşallah haftaya diye kendimi düşündüm ama 39 da götürür belki canımSancın ya da riskli Bi durumun yoksa ondan da olabilir dayımın eşi 5. Sezeryan da bile 40. Haftada sezeryan oldu
Bu seferkiler nefes kesen şekildeydiAy bi geliyyyy bi gidiyyysiddeti gitgide artıyor mu yoksa hep aynı mı biraz daha şiddetlendiyse kusma ondandır belki
3 gecedir kendi kusmuğumda boğulurken uyanıyorum. Malesef bunlar beklenen şeyler doğum yaklaştıkça oluyor ilaçlarla bastırmaya çalışıyorumDeneyimli annelerimize bir sorum var doğum öncesi kusma ya da mide yanması/ekşimesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu ?
Ay daha da yaklaşıyor demekki bir avazda doğururuz inşBu seferkiler nefes kesen şekildeydigeldiğinde hık diye kaldım
sonra sıklığı azalınca aralarda 1 saat filan uyumuşum