- Konu Sahibi Mervenur277
- #24.981
Peki kizlar simdi sezeryan icin gun alanlar napicak mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün alanlar sezaryen olur heralde değiştirmezlerPeki kizlar simdi sezeryan icin gun alanlar napicak mesela?
Canım devlette zaten isteğe bağlı Sezeryan doğum yapılmıyor. Özelde isteğe bağlı olabiliyordun ama artık o da yok maalesef.Özel hastanelerde yasak diyor açıklama tam kafa karıştırıcı ya devlette de mi yasak her türlü mü tüm gece kabus gördüm şundan dolayı![]()
Umarım değişmez ben normal doğum yapamam çünkü öncem sezeryan 4 sene geçti üzerinden ama olsun. Risk yani bu rahim yırtılması olursa anne hayatını kaybedebilir. Bu riski göze almazlar diye düşünüyorumGün alanlar sezaryen olur heralde değiştirmezler
Bence de canim risklilerde degismez sen korkmaUmarım değişmez ben normal doğum yapamam çünkü öncem sezeryan 4 sene geçti üzerinden ama olsun. Risk yani bu rahim yırtılması olursa anne hayatını kaybedebilir. Bu riski göze almazlar diye düşünüyorum![]()
Benim de dr um perinatolog bu konuyu sorduğumda risk grubunda olduğun için seni etkilemiyor dedi. 2 sezaryen ve tansiyon olunca normal doğumu konuşmuyor dr, riskleri bilsen düşünmezdin bile diyor ki bence dr lar sezaryen için bir açık bulur hallederler o işiAz önce son kontrole gittim, doktorum söyledi, isteğe bağlı sezeryan yok artık diye , adam perinatalog mesela hastaları hep riskli normali nasıl bekletsin
Diyorum ya herşey beklenir diye ssvd yi öne sürüyorlarmis şimdide beş yıl üzeri sezaryenlerde duruma göre normal doğum planı konuşuluyor ama Doktorlarimiz riske atmazlar diye düşünüyorumUmarım değişmez ben normal doğum yapamam çünkü öncem sezeryan 4 sene geçti üzerinden ama olsun. Risk yani bu rahim yırtılması olursa anne hayatını kaybedebilir. Bu riski göze almazlar diye düşünüyorum![]()
Sizin riskli olan zaten fazlaca kanamanız değilmiydi ? Sezeryan istiyorsunuz ama vajinal doğuma göre kanama 3 katı, Allah korusun bir de o riskli durum gerçekleşirse hepten kötü olmaz mı sizin için ?İşin şakası duyamdiniz sanırım sezaryen doğum yasaklandı özel de olsa devlette olsa
Öksürük için ayva yaprağını demleyip sonrasında bal ve limonla karıştırıp içebilirsiniz. Benim oğlumda kronik bronşit var 3 yıldır burnu akmıyor bu karışım sayesindeKızlar aranızda benim haftalarımda geçmeyen öksürük burun tıkanıklığı yaşayan oldu mu, bebeğe zararı var mı ben 2 gündür bu haldeyim sıfır uyku çok yoruldum bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum![]()
Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyorSizin riskli olan zaten fazlaca kanamanız değilmiydi ? Sezeryan istiyorsunuz ama vajinal doğuma göre kanama 3 katı, Allah korusun bir de o riskli durum gerçekleşirse hepten kötü olmaz mı sizin için ?
Evet canım perşembe dikiş alınacak öncede 2 vajinal doğum var ya vajinali bekleyeceğiz olmazsa mecbur sezeryanCanım sen vajinal mi bekliyordun ?
Yok canım zorlamazlar anne ve bebeği tehlikeye atmazlarBenim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir![]()
Hımm anladım canım o zaman Bi kaç gün sonraya gün verirYok canım cuma gün vercek herhalde Sezeryan benim ilk doğum bu da mecburi sezeryan
Öyle düşünmeyin birinde 7 kat kesi var birinde 2/3 santimlik dış epizyo kesisi var bence bebeğiniz dönerse normalden vazgeçmeyinEvet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor![]()
Şuan hiç bilmiyorum ne yapmalıyım doğum zamanı gelince göreceğiz ne olacakÖyle düşünmeyin birinde 7 kat kesi var birinde 2/3 santimlik dış epizyo kesisi var bence bebeğiniz dönerse normalden vazgeçmeyin
Doğum için gideceğiniz yol hangisi olursa olsun sorunsuz geçer inşallahŞuan hiç bilmiyorum ne yapmalıyım doğum zamanı gelince göreceğiz ne olacak![]()
Evet canım devlete gidiyorum belki ondan böyle uzak attıHımm anladım canım o zaman Bi kaç gün sonraya gün verir
Sancın ya da riskli Bi durumun yoksa ondan da olabilir dayımın eşi 5. Sezeryan da bile 40. Haftada sezeryan olduEvet canım devlete gidiyorum belki ondan böyle uzak attı
Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor![]()