Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar aranızda benim haftalarımda geçmeyen öksürük burun tıkanıklığı yaşayan oldu mu, bebeğe zararı var mı ben 2 gündür bu haldeyim sıfır uyku çok yoruldum bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum 😩😩🤒

Az önce son kontrole gittim, doktorum söyledi, isteğe bağlı sezeryan yok artık diye , adam perinatalog mesela hastaları hep riskli normali nasıl bekletsin
Benim de dr um perinatolog bu konuyu sorduğumda risk grubunda olduğun için seni etkilemiyor dedi. 2 sezaryen ve tansiyon olunca normal doğumu konuşmuyor dr, riskleri bilsen düşünmezdin bile diyor ki bence dr lar sezaryen için bir açık bulur hallederler o işi 😊

Umarım değişmez ben normal doğum yapamam çünkü öncem sezeryan 4 sene geçti üzerinden ama olsun. Risk yani bu rahim yırtılması olursa anne hayatını kaybedebilir. Bu riski göze almazlar diye düşünüyorum 🤨
Diyorum ya herşey beklenir diye ssvd yi öne sürüyorlarmis şimdide beş yıl üzeri sezaryenlerde duruma göre normal doğum planı konuşuluyor ama Doktorlarimiz riske atmazlar diye düşünüyorum

İşin şakası duyamdiniz sanırım sezaryen doğum yasaklandı özel de olsa devlette olsa
Sizin riskli olan zaten fazlaca kanamanız değilmiydi ? Sezeryan istiyorsunuz ama vajinal doğuma göre kanama 3 katı, Allah korusun bir de o riskli durum gerçekleşirse hepten kötü olmaz mı sizin için ?

Kızlar aranızda benim haftalarımda geçmeyen öksürük burun tıkanıklığı yaşayan oldu mu, bebeğe zararı var mı ben 2 gündür bu haldeyim sıfır uyku çok yoruldum bebeğe bir şey olur diye çok korkuyorum 😩😩🤒
Öksürük için ayva yaprağını demleyip sonrasında bal ve limonla karıştırıp içebilirsiniz. Benim oğlumda kronik bronşit var 3 yıldır burnu akmıyor bu karışım sayesinde 😊

Sizin riskli olan zaten fazlaca kanamanız değilmiydi ? Sezeryan istiyorsunuz ama vajinal doğuma göre kanama 3 katı, Allah korusun bir de o riskli durum gerçekleşirse hepten kötü olmaz mı sizin için ?
Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor 🥺

Benim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir ☹️
Yok canım zorlamazlar anne ve bebeği tehlikeye atmazlar

Evet sezaryende olsa kanama riski var ama kontrollü ilerlenmezmi en azından normal doğuma göre bide bebek ters şuan bir bilinmezlik içindeyim buda beni strese sokuyor 🥺
Öyle düşünmeyin birinde 7 kat kesi var birinde 2/3 santimlik dış epizyo kesisi var bence bebeğiniz dönerse normalden vazgeçmeyin

Hayatım 7 kat yapılan aktif bir kesiden oluşan kanama ile yırtılma sonucu oluşan kanama arasında ne kadar çok fark var biliyorsun dimi ? Doktorlar söylüyor bunu zaten, 3 katı kan kaybı yaşandığını sezaryende . Senin kanama problemin varken eğer bir risk yoksa sezaryen yapmaları dünyanın en saçma şeyi olur.

Back
X