Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Benim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir ☹️

Benim bebek en son tersti şuan ne durumda acaba tam kestiremiyorum başı asagidami acaba diye kızlar bu durumda normale zorlamazlar demi bebek tersken bunlardan herşey beklenir ☹️
Bunlardan her şey beklenir dediğiniz doktorlar mı? Canım doktorlar neden kötülüğünü istesin ki, hatta fazladan risk alsın ki? Bunun kendisine zararı olur.
Bebeğin pozisyonuna göre karar verirler, ama son dakikaya kadar değişebiliyor o da zaten. Makat gelişse daha uzun sürüyormuş ama vajinal doğum mümkünmüş. Sizin için farklı riskleri var mıdır bilmiyorum, doktorunuz açıklar kesin. Eğer paralel pozisyondaysa sezaryendan başka yolu yokmuş.

Bunlardan her şey beklenir dediğiniz doktorlar mı? Canım doktorlar neden kötülüğünü istesin ki, hatta fazladan risk alsın ki? Bunun kendisine zararı olur.
Bebeğin pozisyonuna göre karar verirler, ama son dakikaya kadar değişebiliyor o da zaten. Makat gelişse daha uzun sürüyormuş ama vajinal doğum mümkünmüş. Sizin için farklı riskleri var mıdır bilmiyorum, doktorunuz açıklar kesin. Eğer paralel pozisyondaysa sezaryendan başka yolu yokmuş.
Doktorlarimizi kastedmedim canım doğum şeklimize karar veren kişilerden bahsetmiştim riskli bir durumum var sezaryenle daha kontrollü ilerlenir diye düşünüyorum ama maalesef normal deneneck🥺

Az önce son kontrole gittim, doktorum söyledi, isteğe bağlı sezeryan yok artık diye , adam perinatalog mesela hastaları hep riskli normali nasıl bekletsin
Canım geven hafta doktorla kendi durumumu konuştum ve normal deneyeceğiz öncelikle sorun olursa ona göre müdahale edeceğiz dedi benim durumu biraz farklı sezaryende olsa riskli bir durumum var ama sezaryende kontrollu olunur diye düşünüyorum şuan bir belirsizlik içindeyim doğum konusunda ve şuan bebeğim ters şu halde sezaryen yapmaları lazım

İşin şakası duyamdiniz sanırım sezaryen doğum yasaklandı özel de olsa devlette olsa
Evet tıp merkezlerinde planlı sezaryen yapmayın diye resmi gazetede yayınlanmış, devlet hastaneleri için duymadım. Ama zaten o apayrı bi konu sizin sorunuzdan bağımsız. Zaten sizin tibbi sebepleriniz var. Onlarla ilgili sorduğunuzu düşünmüştüm.

Can
Evet tıp merkezlerinde planlı sezaryen yapmayın diye resmi gazetede yayınlanmış, devlet hastaneleri için duymadım. Ama zaten o apayrı bi konu sizin sorunuzdan bağımsız. Zaten sizin tibbi sebepleriniz var. Onlarla ilgili sorduğunuzu düşünmüştüm.
Canım bir haberde ilki sezaryen oluo belli yıl üstündeki gebelere bile normal doğum yapılacağını gördüm o yüzden bebek tersee cevirip normal olsun diye zorlamalarindan korkuyorum

Az önce son kontrole gittim, doktorum söyledi, isteğe bağlı sezeryan yok artık diye , adam perinatalog mesela hastaları hep riskli normali nasıl bekletsin
Özel hastanelerde yasak diyor açıklama tam kafa karıştırıcı ya devlette de mi yasak her türlü mü tüm gece kabus gördüm şundan dolayı 🥺

Back
X