Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çevremde kimsede olmayınca korktum ya, normal herhalde o zaman bu

Ay yok kuzu ben de bebek döndü galiba dediğimden beri başladı bugün muayenem var zaten bakalım cidden dönmüş mü ben mi yanlış anlamışım😅 ve böyle yürüdüğüm, hareket ettiğim günlerde ise daha fazla oluyor vajina ağzına batma hissi girip çıkıyor çok rahatsız edici bir şey bide senin hep varmış rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻🙃
Her gün oluyor diyemem ama olduğunda da günde 3-5 kere hissediyorum o anlık batmalardan. Doktorum her zaman normal karşıladı. Bilmiyorum ilgisi var mı ama enfeksiyon yüzünden de olabilir, bende bi bitmedi ya😅

Kızlar bugün 2 defa sızıntı şeklinde su gelişi oldu hastaneye acile geldim test yaptılar bebeğin suyu değil dediler nstde sancılarım düzenli 90ı gördü sonra hemşire geldi yan yat dedi kıpırdanınca nst bozuldu hep 20 30 gösterdi hala sancım geliyor ultrason da baktılar eve gönderecekler sanırım
Bende sızıntı var diye 26.haftada acile vs gitmiştim ama bi test yapmışlardı çok şükür değilmiş akintiymis.. iliskiden kacinmanizi öneririm kendi kedime 🤭 sancı kısmını bilmiyorum hiç

Kızlar temizlik için kendinizi artık yormayın, dogumdan sonra çoğunuzun akrabaları gelecek onlara mı yapiyorsunuz.. Temizlikci tutun, bi çok uygulama var olmadı ordan çağırın..
bizim kimyasallardan uzak durmamız gerekli, öyle dolap üstü mutfak dolabı içi yorucu tehlikeli Allah korusun.. bende evlendiğimden beri ilk defa cagiricam olduğu kadar valla artık ne yaparsa.. yormayın kendinizi uzanin mis gibi

Acile gitmekle doktor kontrolüne gitmenin ne alakası var anlamadım yani çok saçmaydı önümüzdeki hafta doktorum bakteri testi yapacaktı hem ben 3boyutlu ultrason baktıracaktım Türkiyede dediğin gibi zaten her hafta çağırıyorlar bunlar da randevu iptal ediyor işte bu yüzden sevmiyorum sağlık sistemini ödemeyi de önden aldılar 20bin biz size geri ödeyeceğiz tutara göre dediler saçma sapan bir sistem
Çok saçma canım sen parayı özel muamele görmek için ödedin acilin muayenesiyle doktorun ki asla bir olmuyor geçen hafta benimde randevum iptal oldu 1 hafta önce gitmişim diye mesaj attılar başkası faydalansın diye ben hemen girip geri aldım randevumu saçmalıyorlar burda da ama geri alabiliyoruz her hafta rahatsız olabiliyoruz dediğin gibi doktor çağırabiliyor bu hafta perşembeye randevu bulamadım dikiş açılacak misal randevusuz gideceğim misal

Çok saçma canım sen parayı özel muamele görmek için ödedin acilin muayenesiyle doktorun ki asla bir olmuyor geçen hafta benimde randevum iptal oldu 1 hafta önce gitmişim diye mesaj attılar başkası faydalansın diye ben hemen girip geri aldım randevumu saçmalıyorlar burda da ama geri alabiliyoruz her hafta rahatsız olabiliyoruz dediğin gibi doktor çağırabiliyor bu hafta perşembeye randevu bulamadım dikiş açılacak misal randevusuz gideceğim misal
Yaa evet canım. Şehir Hastanesi'ne randevu bulamıyoruz üstelik 15 günden önce sistem randevu da vermiyor. Drum sabah erken gel burdan alırsın alamazsan yanıma gel dedi. Artık her hafta görmek isteyecektir.

Yaa evet canım. Şehir Hastanesi'ne randevu bulamıyoruz üstelik 15 günden önce sistem randevu da vermiyor. Drum sabah erken gel burdan alırsın alamazsan yanıma gel dedi. Artık her hafta görmek isteyecektir.
Normalde 1 gün önce bile bulabiliyordum bu sefer bulamadım 28 ine var o da işime yaramıyor mecbur sabah erken gideceğim ne yapayım zaten muayeneyi yapar direkt yatış verirler bakalım nasıl olacak biraz sıra bekleyeceğiz mecbur

Normalde 1 gün önce bile bulabiliyordum bu sefer bulamadım 28 ine var o da işime yaramıyor mecbur sabah erken gideceğim ne yapayım zaten muayeneyi yapar direkt yatış verirler bakalım nasıl olacak biraz sıra bekleyeceğiz mecbur
Dikişler alınacak dimi. Desene sen de her an doğurabilir sin🤩

Acile gitmekle doktor kontrolüne gitmenin ne alakası var anlamadım yani çok saçmaydı önümüzdeki hafta doktorum bakteri testi yapacaktı hem ben 3boyutlu ultrason baktıracaktım Türkiyede dediğin gibi zaten her hafta çağırıyorlar bunlar da randevu iptal ediyor işte bu yüzden sevmiyorum sağlık sistemini ödemeyi de önden aldılar 20bin biz size geri ödeyeceğiz tutara göre dediler saçma sapan bir sistem
yurtdışındasın tl bazlı düşünürsen psikolojin bozulur bence oranın para birimleriyle hesapla düşün sonuçta kazancınız tl şeklinde gelmiyor

Dikişler alınacak dimi. Desene sen de her an doğurabilir sin🤩
Evet perşembe için heyecanlıyım acaba o gün açılma olur mu doğum olur mu diye dün doğum sancısı gibi ağrılarım vardı hafif ama kaç gündür kasılma da çok oluyor nasip zaten şurda 3 haftamız kalmıştı

Evet perşembe için heyecanlıyım acaba o gün açılma olur mu doğum olur mu diye dün doğum sancısı gibi ağrılarım vardı hafif ama kaç gündür kasılma da çok oluyor nasip zaten şurda 3 haftamız kalmıştı
Hayırla sağlıkla gelsin canım🙏🏻 Benim de bugün kontrol var 35+5 im. Ama sancı kasılma vs hiç bişey yok. Pelvik ağrısı çok yoğun sadece. Umarım bana da gün verir

kızlar günaydınnn bu gün doğum yapıcak annişler sağlıkla kolaylıkla evlatlarınıza kavuşursunuz inşalllahh dualarım sizinle 🤍🧿
Ben ameliyat olalı 4 gün oldu akşama daha çok var yoksa 5. günüm duş alıyorum aslında ama hemşirelerin taktığı bandaj duruyor bu gün kontrolüm var bandajı çıkartıp bir duş alsam su değmesinde sakınca olur mu acaba temizliğimi yapmam gerek kontrole gitmeden ama korkuyorum su değdirmeye
Bana öncekinde 3.gün duş alabilirsin demişti doktorum. Dikişli yeri duştan sonra uzaktan saç kurutma makinasıyla kurut demişti ama

yurtdışındasın tl bazlı düşünürsen psikolojin bozulur bence oranın para birimleriyle hesapla düşün sonuçta kazancınız tl şeklinde gelmiyor
Buranın para birimine göre de yüksek o tutara bir ay çalışan çok sayıda insan var ya da stüdyo daire aylık kirası bizim kazancımız iyi diye zaten burda survive edebiliyoruz ama belki ihtiyacım olacak o parayı niye hastaneye rehin veriyim çok saçma sistem bu yüzden Türkiyede doğum istemiştim ailem sağolsun. Gerçi orda da güllük gülistanlık değil artık yenidoğan çetesi sezeryen yasağı vs.

Back
X