Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Maalesef her ailenin bir kurbani oluyor. Her seyini acik acik paylasinca insanlar buna koymaz diye alabildigini aliyor. 4 ev kirasiyla da grecinememek sov bence 🤣 napicaklar diger tarafa mi goturucekler… bebege bir sey alsam begenmez diyodur simdi kesin 🤣 bos ver almazsin onun pis enerjisi bebegimize gecmesinnn🤣 genetik olarak da cekmez insallah yaa 🤣🤣
Sorsan aç caminin önüne çıkıp dilenecek :) ama ben onlara kızmıyorum eşime kızıyorum bir insan bu kadar kör olamaz :) aynen bebeğimden de benden de uzak dursunlar zaten umrunda da değil o üzülüyor aksine

Sanki sancılarım gitti geçen haftaki sancılarım yok çok hafif bı batma hissi var okadar şiddetlenmesi gerekirken azaldı vallahi deli olucam ben artık öyle bunaldım

Ay kızlar belim çok kötü ya, 38+1 bugün. Kuyruk sokumu dan baslayip sol kalcamin içine vuran adım attirmayan bı ağrı. Mahvoldum ya. Belimde fıtık falan mı vardı acaba diye düşünüyorum artık öncesinde hiç baktirmamistim

Evet benimde sizin haftalarinizda başladı hala devam ediyo bıçak gibi saplaniyo
Çevremde kimsede olmayınca korktum ya, normal herhalde o zaman bu
Bende de oluyor böyle aniden batma gibi bir his. Hep vardı bende bu😒
Ay yok kuzu ben de bebek döndü galiba dediğimden beri başladı bugün muayenem var zaten bakalım cidden dönmüş mü ben mi yanlış anlamışım😅 ve böyle yürüdüğüm, hareket ettiğim günlerde ise daha fazla oluyor vajina ağzına batma hissi girip çıkıyor çok rahatsız edici bir şey bide senin hep varmış rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻🙃

kızlar günaydınnn bu gün doğum yapıcak annişler sağlıkla kolaylıkla evlatlarınıza kavuşursunuz inşalllahh dualarım sizinle 🤍🧿
Ben ameliyat olalı 4 gün oldu akşama daha çok var yoksa 5. günüm duş alıyorum aslında ama hemşirelerin taktığı bandaj duruyor bu gün kontrolüm var bandajı çıkartıp bir duş alsam su değmesinde sakınca olur mu acaba temizliğimi yapmam gerek kontrole gitmeden ama korkuyorum su değdirmeye

kızlar günaydınnn bu gün doğum yapıcak annişler sağlıkla kolaylıkla evlatlarınıza kavuşursunuz inşalllahh dualarım sizinle 🤍🧿
Ben ameliyat olalı 4 gün oldu akşama daha çok var yoksa 5. günüm duş alıyorum aslında ama hemşirelerin taktığı bandaj duruyor bu gün kontrolüm var bandajı çıkartıp bir duş alsam su değmesinde sakınca olur mu acaba temizliğimi yapmam gerek kontrole gitmeden ama korkuyorum su değdirmeye
Ben ilk dogumumda 2. Gün sokmuştum. Ama doktor sök demişti. Seninkinin farklı bir takdiri filan varsa şimdi bişey diyemem canım.

Çok teşekkür ederim, yoldayız gidiyorum müzik açtım söyleye söyleye gidiyorum umarım bu sakinliğim o önlüğü giydiğimde de devam eder :D
Dönüşte 3 kişi olacaksınız arabada onu düşün eğer bir korkun endişen olursa🥳 her şey güzel olacak ❤️❤️

Yani belki haftaya kadar rahatsızlanacaksın yurt dışının bu yönü kötü biz burda en ufak bişey de kaçıp gitsek niye geldin diyemiyorlar İnş tekrarlamaz bol bol dinlen testte bişey çıkmadıysa akıntıdır herhalde
Acile gitmekle doktor kontrolüne gitmenin ne alakası var anlamadım yani çok saçmaydı önümüzdeki hafta doktorum bakteri testi yapacaktı hem ben 3boyutlu ultrason baktıracaktım Türkiyede dediğin gibi zaten her hafta çağırıyorlar bunlar da randevu iptal ediyor işte bu yüzden sevmiyorum sağlık sistemini ödemeyi de önden aldılar 20bin biz size geri ödeyeceğiz tutara göre dediler saçma sapan bir sistem

Back
X