Canım aynısını yapıyorum özellikle 4/5 aydır yok gibi zaten bayramdan önce 3 ay gelip gitmedim, arkamdan konuşuyor ona buna beni saygısız diye tanıtıyor eşime kötülüyor yine birşey demiyorum ama o bir şekilde kendini araya sokuyor :) yada eşime başka konuda bulaşıyor dün tutturmuş sen amcanlarla nasıl görüşürsün diye tartışmışlar vs. Neymiş amcaları arkasından konuşmuş eşim görüşmemesi lazımmış kendi benim arkamdan konuşuyor onlar aklında yok demekki benim çocuğumda görşmemesi lazım banada şey diyor sen benim inadıma onlarla iyisin ben senin amacını biliyorum :) artık oğlumu nasıl dolduruyorsan anne falan görmüyor gözü :) :) Herşey gülüp geçiyorum ama maddi konularda ki tavırları sinirimi bozuyor. 4 ev kirası + maaşı var eşim kira falan almıyor onlardan ama ben evle ilgili birşey olsa eşim ödüyor, market alışverişlerini eşim yapıyor daha doğrusu eşim o sektörde olduğu içi bedava yapıyorlar, kardeşi sürekli arıyorum abi kız arkadaşıma şunu alıcam para yolla vs vs.. daha bebeğe bir iğne almadılar doğuma 5 hafta var daha iğne almadı düşün ama sözde oğlu herşeyi… Eşime bu maddi konudaki tavrına çok kızıyorum yok diyemiyor