Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Boşver canım istediği huzur kaçırmak takma istediğini elde edemesin inadına mutlu inadına pozitif inadına aşk dolu ol 🥰 herkes bilir baskına geldik lafının sıradan sürpriz anlamında olduğunu bildiğin surtusecek şey arıyor amacına ulaştırma kudursun.
Aynen cımbızla çekiyor hayır demekki yarası var ki gocunuyor ne diyim :) Allah’a havale ediyorum zaten canım dilerim Rabbim cezasını versin

Kızlar bugün 2 defa sızıntı şeklinde su gelişi oldu hastaneye acile geldim test yaptılar bebeğin suyu değil dediler nstde sancılarım düzenli 90ı gördü sonra hemşire geldi yan yat dedi kıpırdanınca nst bozuldu hep 20 30 gösterdi hala sancım geliyor ultrason da baktılar eve gönderecekler sanırım
Suyun gelmemişse gelen şey akıntı mıymış bir şey dediler mi? Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye bak 😕

Aynen öyle canım işe gelince kimse yok, ama ben nedense herkesin he diline koşardım düğün zamanında da benzer şeyler yaşadım o yüzden artık bende insanlara yardım etmiyorum.. Allah razı olsun ki annem babam var misafir ikramlıklarını aradan çıkartıyorlar evde birşey bozulsa babamı arıyorum bebeğin beşiğini vs hep o aldı sağolsunlar, diğer tarafta eşimi yeme peşinde :) 40ta doğarsa 5.5 haftam var daha bebeğe bir iğne almadı babaannesi de amcası da hoş öyle Babanne amca olmaz olsun da neyse
Sen hiç stres yapma onları boş ver bir şey yapmasınlar. İnsana dokunuyor yeri geliyor evet ama hak etmiyorlar onu bile. Eşin üzülür bir şey desen. Siz iyi olun önemli olan o. Sen kendi aileni düşün artık minik bebisinle çok mutlu olacaksın inan ki.. Bir yerden sonra gerçekten boş vermek, yok saymak en iyisi.

Sen hiç stres yapma onları boş ver bir şey yapmasınlar. İnsana dokunuyor yeri geliyor evet ama hak etmiyorlar onu bile. Eşin üzülür bir şey desen. Siz iyi olun önemli olan o. Sen kendi aileni düşün artık minik bebisinle çok mutlu olacaksın inan ki.. Bir yerden sonra gerçekten boş vermek, yok saymak en iyisi.
Umarım eşimde birazcık akıllanır ne diyim :) Aynen tek düşündüğüm o zaten şuan bebeğime iyi bir gelecek kurabilmek

Canım aynısını yapıyorum özellikle 4/5 aydır yok gibi zaten bayramdan önce 3 ay gelip gitmedim, arkamdan konuşuyor ona buna beni saygısız diye tanıtıyor eşime kötülüyor yine birşey demiyorum ama o bir şekilde kendini araya sokuyor :) yada eşime başka konuda bulaşıyor dün tutturmuş sen amcanlarla nasıl görüşürsün diye tartışmışlar vs. Neymiş amcaları arkasından konuşmuş eşim görüşmemesi lazımmış kendi benim arkamdan konuşuyor onlar aklında yok demekki benim çocuğumda görşmemesi lazım banada şey diyor sen benim inadıma onlarla iyisin ben senin amacını biliyorum :) artık oğlumu nasıl dolduruyorsan anne falan görmüyor gözü :) :) Herşey gülüp geçiyorum ama maddi konularda ki tavırları sinirimi bozuyor. 4 ev kirası + maaşı var eşim kira falan almıyor onlardan ama ben evle ilgili birşey olsa eşim ödüyor, market alışverişlerini eşim yapıyor daha doğrusu eşim o sektörde olduğu içi bedava yapıyorlar, kardeşi sürekli arıyorum abi kız arkadaşıma şunu alıcam para yolla vs vs.. daha bebeğe bir iğne almadılar doğuma 5 hafta var daha iğne almadı düşün ama sözde oğlu herşeyi… Eşime bu maddi konudaki tavrına çok kızıyorum yok diyemiyor
Maalesef her ailenin bir kurbani oluyor. Her seyini acik acik paylasinca insanlar buna koymaz diye alabildigini aliyor. 4 ev kirasiyla da grecinememek sov bence 🤣 napicaklar diger tarafa mi goturucekler… bebege bir sey alsam begenmez diyodur simdi kesin 🤣 bos ver almazsin onun pis enerjisi bebegimize gecmesinnn🤣 genetik olarak da cekmez insallah yaa 🤣🤣

Yardıma gelince kimsede tık yok ama doğurduktan sonra da senden çok senin bebeğine sahip çıkmaya çalışıyolar. İlkinde benimki de doktor kontrolünde falan benden önce koşuyodu odaya. Doktorun dediklerini bi gram kaale almıyodu. Ağustosta doğum yapmıştım bebeği battaniyeye sarıyodu 40 derecede.kontrolünde birinde doktor stresimi anladı da kovdu odadan sadece annesi kaşsın diye :) sünnetinde benden önce bebeğin üstğne abandı ellerini tutup dış kapının mandalı gibi kalıverdim kenarda bişey de yapamadım doktor başlayınca işleme. Aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyo. Yıkayınca hemen bende önce yağı falan alıp yağlıyodu bebeği. Görümcem desen anasından farkı yoktu. Şimdi de nasılsın diye soran bile yok 3 bçk yaş çocuk var evde ayrıca. Ben kimseye bişey diyemedim siz diyin içinde kalıyo insanın bazı şeyler. Bu sefer akıllandım ne geçiyorsa içimden diyecem. Allahtan eşim hep benden tarafta oluyo. Benim sesim çıkmıyo diye o söylüyor artık :)

Umarım eşimde birazcık akıllanır ne diyim :) Aynen tek düşündüğüm o zaten şuan bebeğime iyi bir gelecek kurabilmek
Ailesi olunca erkekler biraz geç fark edebiliyor haksizliklari, dile getirmek istemiyorlar kotu bir sey. Sen tepkini eşine gösterip kendi huzurunu bozmalarina müsaade etme, o da zamanla fark edecektir.

Yardıma gelince kimsede tık yok ama doğurduktan sonra da senden çok senin bebeğine sahip çıkmaya çalışıyolar. İlkinde benimki de doktor kontrolünde falan benden önce koşuyodu odaya. Doktorun dediklerini bi gram kaale almıyodu. Ağustosta doğum yapmıştım bebeği battaniyeye sarıyodu 40 derecede.kontrolünde birinde doktor stresimi anladı da kovdu odadan sadece annesi kaşsın diye :) sünnetinde benden önce bebeğin üstğne abandı ellerini tutup dış kapının mandalı gibi kalıverdim kenarda bişey de yapamadım doktor başlayınca işleme. Aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyo. Yıkayınca hemen bende önce yağı falan alıp yağlıyodu bebeği. Görümcem desen anasından farkı yoktu. Şimdi de nasılsın diye soran bile yok 3 bçk yaş çocuk var evde ayrıca. Ben kimseye bişey diyemedim siz diyin içinde kalıyo insanın bazı şeyler. Bu sefer akıllandım ne geçiyorsa içimden diyecem. Allahtan eşim hep benden tarafta oluyo. Benim sesim çıkmıyo diye o söylüyor artık :)
Heveslenip bir şeylere dahil olmak istemelerini anlıyorum ama bunun bu şekilde yapılması hiç doğru gelmiyor. Her şeyin en iyisini biliyorlarmış gibi bir durum söz konusu birçok büyüğümüzde. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama bazı saçmalıklara ben de tahammül edemiyorum şaşkınlıkla izliyorum. Bahsettiğin şeyleri yaşamaktan da korkuyorum, çünkü bu tarz şeyleri yapmaya çok müsait bir çevrem var ne yazık ki. Destek olup, mantık çerçevesinde tecrübe paylaşmaları bize çok iyi gelecekken tam tersini yapıyorlar. Eşinin desteğinin olması her şeyden daha kıymetli inan. Şimdi bebegini gönlünce büyütebilirsin. Evet zor bir şey hele ki küçük bir çocuk varken daha zordur. En azından onun yükünü alabilecek şeyler yapsalar diyor insan ama seni mutsuz edeceklerse ve faydaları olmayacaksa uzak olsunlar daha iyi..

Sizinti durdu mu akmaya devam etti mi? Su gelince durmuyomus ve bacaklardan akiyo gibi oluyomus
Saat 6 buçukta ilk sızıntı oldu durdu 10da ikincisi oldu çamaşırımda baya bir el kadar ıslaklık vardı o an tutmaya çalıştım durmadı bilemiyorum kasılmalara da yalancı kasılma dediler haftaya druma randevumu da iptal ettiler bugün geldin herşeye baktık tekrar gelmene gerek yok diye ne akla hizmet anlamadım

Kızlar benim sol kasigima iğne batması gibi bişey oluyor bir saatir 5 6 defa oldu ama baya ağrılı bı batma bugün çok yordum kendimi 🥺

Saat 6 buçukta ilk sızıntı oldu durdu 10da ikincisi oldu çamaşırımda baya bir el kadar ıslaklık vardı o an tutmaya çalıştım durmadı bilemiyorum kasılmalara da yalancı kasılma dediler haftaya druma randevumu da iptal ettiler bugün geldin herşeye baktık tekrar gelmene gerek yok diye ne akla hizmet anlamadım
Yani belki haftaya kadar rahatsızlanacaksın yurt dışının bu yönü kötü biz burda en ufak bişey de kaçıp gitsek niye geldin diyemiyorlar İnş tekrarlamaz bol bol dinlen testte bişey çıkmadıysa akıntıdır herhalde

Benim oğlan da bugün kendini aşağı ittirip duruyor hiç rahat değilim zorluyor artık şu perşembe bir an önce gelse dikişi alsalar iyi olur acil gitmek hiç istemiyorum

Kızlar benim sol kasigima iğne batması gibi bişey oluyor bir saatir 5 6 defa oldu ama baya ağrılı bı batma bugün çok yordum kendimi 🥺
Tam şu anda bu şikayeti yazmaya gelmiştim bende sol tarafıma bile yatamadım o kadar çok ağrıyor ki
Canım karnımda sertleşme de var bı korktum ya rahat değilim hiç batma devam ediyor ara ara

Canım karnımda sertleşme de var bı korktum ya rahat değilim hiç batma devam ediyor ara ara
Ya benim sertleşme hareketten dolayı sanırım ama sol kasığım ağrıyor benim se kaçıncı haftadasın canım

Back
X