- 26 Kasım 2022
- 647
- 615
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #7.261
Bir aydan beri doktora gitmedim eşim askerdeydi iyi mi nasıl haberim yok çok endişeliydim iyi oldu buBende 16 da hissetmeye başladım her gün hissediyorum sende hissettin muhtemelen canım
Daha hic fotograf cekmedim
Benim bi tik daha buyuk sanirim ama cok guzel duruyor ya ciktikca benim asiri hosuma gi
En azından hissedince endişemiz kalkıyor iyi olduğunu anlıyoruzBir aydan beri doktora gitmedim eşim askerdeydi iyi mi nasıl haberim yok çok endişeliydim iyi oldu bu
Hissettigin sey bebeginBir aydan beri doktora gitmedim eşim askerdeydi iyi mi nasıl haberim yok çok endişeliydim iyi oldu bu
Ben 13ten beri kanat cirpintisi gibi hissediyordum bikac gün hissetmedim pozisyon değiştirdi galiba bebiş yarın 16 olucam dün akşam uyutmadi resmen göbek deliğime tokmak gibi vuruyordu uyandım 1 saate yakın göbeğimi sevdimBen tam 16 da hissettim ve hergun hissediyorum tekmesini dokunusunu, esimede 18. Haftada hissettirdim
Genelde hafif vuruyor ama bazi zaman daha net vuruslar oluyor, tam o anda eli karnimdaydi ve o da hissetti.
3.gebeliğim ve bende hala hissetmedimkızlar, bebeği hisseden var mı ? 17 haftalık olduk ne zaman tam hissedilir merak ettim
Bende cok seviyorum pit pit vurunca ya, keske her saniye hareket etseBen 13ten beri kanat cirpintisi gibi hissediyordum bikac gün hissetmedim pozisyon değiştirdi galiba bebiş yarın 16 olucam dün akşam uyutmadi resmen göbek deliğime tokmak gibi vuruyordu uyandım 1 saate yakın göbeğimi sevdimçok güzeldi yaa yicem totişlerini
DimiBende cok seviyorum pit pit vurunca ya, keske her saniye hareket etse
Tatlı biseyler yiyip dinle canım sırt üstü yan pozisyon degistir 10 dkda bir göbeğini titret belki hissedersinKizlar ben henuz hissedemiyorum 16 hafta bitti, ama sizin mesajlarinizi okuyunca cok heyecanlaniyorum. Duz yatip bi sure dinlenip odaklandim elimi koydum naparsam yapayim hic hissedemedim, doktorum en erken 18 dedi bana da, heyecanla bekliyorum
Gün içinde o kadar hareket halinde oluyorum ki daha önce hareket etmişse bile hissedememiştim. Ta ki geçen hafta çarşamba sabah karşı karnımın bir kısmı kemik hareket ediyor gibi sertleşti 16-17 hafta arasıKizlar ben henuz hissedemiyorum 16 hafta bitti, ama sizin mesajlarinizi okuyunca cok heyecanlaniyorum. Duz yatip bi sure dinlenip odaklandim elimi koydum naparsam yapayim hic hissedemedim, doktorum en erken 18 dedi bana da, heyecanla bekliyorum
Ben 17 +4 teyim hüç hissetmedim bende :) burda yazılanları görünce heveslenşp sürekli dinlemeye başladım ama yok. Doktorda şuan hissedemezsin normal olan hu deyince bende saldım 20. Haftadan sonra bakarız artıkKizlar ben henuz hissedemiyorum 16 hafta bitti, ama sizin mesajlarinizi okuyunca cok heyecanlaniyorum. Duz yatip bi sure dinlenip odaklandim elimi koydum naparsam yapayim hic hissedemedim, doktorum en erken 18 dedi bana da, heyecanla bekliyorum
Her bebek hamilelik farklı oluyor. Plasentanın konumu bile etkiliyor. 20. Hafta da hissedenler var 17 de var. Yeterki sağlıklı olsunlarBen 17 +4 teyim hüç hissetmedim bende :) burda yazılanları görünce heveslenşp sürekli dinlemeye başladım ama yok. Doktorda şuan hissedemezsin normal olan hu deyince bende saldım 20. Haftadan sonra bakarız artık
Canim ben simdi benim butun usg goruntulerimi inceledim, svd diye hicbi sey gormedim. Neymis svd'nin acilimi? Ben cbapgpt'ye sordum spontan vajinal dogum demektir diyo alakasiz bi sey cikardi karsima.Kızlar merhaba ultrason kağıdını chatgbtye yorumlatirken bı değer hakkında bu şekilde yorum yaptı doktorum herhangi bi şey söylemedi dikkatli olmam gerektiği risk olduğu vs bı dahaki randevuyu detayli için verdi 15 Şubata. Ama içim bı huzursuz oldu sıkıntılı bı durum olsa doktor söylerdi diyorum ama işte. Bu svd değeri hakkında bilgisi olan var mı internetten araştırdım ama pek bı şey bulamadım.
Bana da rahimle plasenta duvarı arasındaki ayrilma veya hematom olarak bilgi verdi sonrasinda aklıma şey de geldi benim ultrasondan kağıdımda 3 trimester yazıyo benden bı önce baktığı hamile kadının değerleri mi acaba dedim benden önce çıkanin da baya karnı burnunda bı kadındı çünkü problem varmış gibi konuşmadı rahmin yerine baktı aşağıda değil güzel dedi bebeğin rahimdeki yerine iyi dedi bebeğin sıvısının normal olduğunu söyledi bu zamana kadar ki ultrason kağıtlarımda bende görmemiştim diyorum hem sıkıntılı bı şey olsa 40 gün sonraya randevu vermezdi daha erken cagirirdi ama yine de evhamlandim işteCanim ben simdi benim butun usg goruntulerimi inceledim, svd diye hicbi sey gormedim. Neymis svd'nin acilimi? Ben cbapgpt'ye sordum spontan vajinal dogum demektir diyo alakasiz bi sey cikardi karsima.
Evet evet bence senin degil bi onceki hastanin bilgileridir, bizler icin olagan bi olcum birimi olsa mutlaka bizim goruntulerde de olurdu svd detayi. Hic takma kafanaBana da rahimle plasenta duvarı arasındaki ayrilma veya hematom olarak bilgi verdi sonrasinda aklıma şey de geldi benim ultrasondan kağıdımda 3 trimester yazıyo benden bı önce baktığı hamile kadının değerleri mi acaba dedim benden önce çıkanin da baya karnı burnunda bı kadındı çünkü problem varmış gibi konuşmadı rahmin yerine baktı aşağıda değil güzel dedi bebeğin rahimdeki yerine iyi dedi bebeğin sıvısının normal olduğunu söyledi bu zamana kadar ki ultrason kağıtlarımda bende görmemiştim diyorum hem sıkıntılı bı şey olsa 40 gün sonraya randevu vermezdi daha erken cagirirdi ama yine de evhamlandim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?